Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 11 19, 08:31)

Žaislų Karalienė, 19 Lap 2010 - 08:31, parašė:

Žaislų Karalienė, 19 Lap 2010 - 08:31, parašė:

Mano megstamiausias filmas "Москва слезам не верит"  wub.gif
O visa seima dabar "Avatara" paziurim koki karta per menesi ax.gif

Mano megstamiausias filmas "Москва слезам не верит"  wub.gif
O visa seima dabar "Avatara" paziurim koki karta per menesi ax.gif

Pirmasis ir mano vienas mėgstamiausių. Iš senesnių dar labai "Some Like It Hot" patinka. Kiek kartų bežiūrėčiau, vistiek labai nuotaiką pakelia biggrin.gif
Atsakyti
"The Notebook" (Užrašų knygutė). Gash! Galėčiau žiūrėt ir žiūrėt, nors gal kada ir pabostų.. rolleyes.gif Romantinis filmas apie tikrą meilę. Net ašarą nubraukiau cry.gif
Atsakyti
Aš, kai noriu kažko gražaus ir apie meilę, žiūriu Amelija iš Monmarto arba Love Actually.
Labai mėgstu Karibų jūros piratų trilogiją, visus Kieto riešutėlio filmus.
Dar Lucky Number Slevin, 5th Element ir The Fight Club tikriausiai galėčiau žiūrėti ant repeat'o. biggrin.gif
Kai norisi siaubiako, pasižiūriu The Ring.

Kažkaip nesugalvojau geros komedijos, kurią labai mėgčiau... g.gif
Atsakyti
Merginos, žiūrėkit ką radau
Kino kadras

Ten skiltyje Siūlau pasižiūrėti yra labai neblogų filmų, žiūrėjau visus rekomenduotus, nerealiai patiko- siūlomas tikrai geras, kokybiškas kinas!!! Iš to sprendžiu, kad to, kas ten rašo, skoniu galima pasitikėti.

Atsakyti
laba diena visiems cia yra ne atsisiusti karibu piratus pasaulio pakrasty o ziureti is kompo tikusi jums tiks http://filmukai.us.l...hp?readmore=206 malonu padeti jai neimanoma ieiti tai eikite i http://www.filmukai.us.lt jis ziuariai ziauriai geras ji kas norite prasau as ziurejau tik gaila kad ziureti is kompo
Atsakyti
False Witness
Atsakyti
My name is Khan wub.gif nerealiai geras wub.gif
ji radau cia http://www.filmai.in/uzeik-24641.html
Atsakyti
Love and other disasters (2006).

Filmas, kurio niekada neketinau ziureti, bet tikrai privercia susimastyti apie daugybe dalyku ir ziureti ji ne karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 12 07, 09:03)

lisa_nova, 07 Gru 2010 - 09:03, parašė:

lisa_nova, 07 Gru 2010 - 09:03, parašė:

Aš, kai noriu kažko gražaus ir apie meilę, žiūriu Amelija iš Monmarto arba Love Actually.

drinks_cheers.gif patys mieliausi ir gražiausi filmai wub.gif dar pridėčiau Šokoladą thumbup.gif po tokių filmų visą dieną toks šiltas jausmas lieka wub.gif
Atsakyti
Priešingai nei nemažai čia pasisakiusių, mėgstu kelissyk žiūrėt dažniau kiek retesnius filmus. (; Iš meilės istorijų patiko "La belle personne" ('Graži persona"). Keisti, bet kažkuo įdomūs "The Dreamers", "Once", "Juno". Iš rodomų per Tv - "Meet Joe Black". Galiu jį žiūrėt ir žiūrėt ir visuomet suvirpina.
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 11 29, 19:07)

galoshes, 29 Lap 2010 - 19:07, parašė:

galoshes, 29 Lap 2010 - 19:07, parašė:

"The Notebook" (Užrašų knygutė). Gash! Galėčiau žiūrėt ir žiūrėt, nors gal kada ir pabostų..  rolleyes.gif Romantinis filmas apie tikrą meilę. Net ašarą nubraukiau cry.gif

"The Notebook" (Užrašų knygutė). Gash! Galėčiau žiūrėt ir žiūrėt, nors gal kada ir pabostų..  rolleyes.gif Romantinis filmas apie tikrą meilę. Net ašarą nubraukiau cry.gif

Kątik pažiūrėjau, tai dabar apsižliumbus ieškau kokio panašaus filmo cray.gif
Atsakyti
o man "Vedybu planuotoja" su J.Lopez wub.gif
Atsakyti