Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

Na o aš esu labai didelė siaubo filmų gerbėja man patinka:
Paranormalus aktyvumas
išleistuvių naktis
Tapatybė
Gotika
Žalioji mylia.
Atsimenu su seserim žiūrėjo paranormalus aktyvumas ilgai drebėjome lotuliukas.gif
Atsakyti
jooo, paranormalu aktyvuma pries puse metu, gal daugiau ziurejau, tai dar dabar negaliu pamirst blink.gif
Atsakyti
O aš vis neprisiverčiu jo pažiūrėt, nes kokybė tai nelabai kokia ten unsure.gif
Atsakyti
http://www.filmai.in/uzeik-100222.html
Cia galima ziureti geros kokybes filmus ir tai, palyginus, kainuoja nedaug, nereikia laukti kol parsisius. mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai patiko sie filmai su jesica alba ''The Eye'' ir ''AWAKE''ir dar filmas pavadinimu ''INK'' 4u.gif
Atsakyti
o mano tradiciniai, nenusibostantys filmai tai "Tegyvuoja meilė" ir "Šokoladas". wub.gif yra ir daugiau, bet kažkaip neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
o gal atsimenat toki seriala, berots per btv, kai mergina nuejo pas ginekologe (ji buvo nekalta) ir ja netycia apvaisino, koks pavadinimas gal kas atsimenat?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 06 18, 13:10)
o gal atsimenat toki seriala, berots per btv, kai mergina nuejo pas ginekologe (ji buvo nekalta) ir ja netycia apvaisino, koks pavadinimas gal kas atsimenat?

Nekaltoji Joana (Juana la Virgen)
Atsakyti
Man, kaip vidurinės kartos atstovei, "Kaukazo belaisvė"- kaip tik tas filmas, kurį vis verta žiūrėti iš naujo. Tik va... Vakar su MB žiūrėjom šį filmą (tv rodė) ir likau nustebusi - filmas pilnas spalvų. Ar tikrai komjaunuolės, gražuolės ir sporstmenkos pėdkelnės buvo feličitavos? unsure.gif Ir Šuriko psichuškės pižama - švelniai violetinė?
Jei taip, vadinasi, man reikia atostogų. Ir skubiai.
Atsakyti
Mano mėgstamiausi filmai: Šokoladas, Žalioji mylia, Forestas Gampas, The eye, The Reaping,.. nemažai tokių yra thumbup.gif
Atsakyti
A walk to remember - paprastas grazus romantiskas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(foxia @ 2010 04 25, 00:27)
Taip ir negaliu prisiminti to filmo pavadinimo, turbut negalesiu uzmigti ir galvosiu visa nakti  doh.gif

Gal kas pades?Siuzetas filmo pabaigoje toks, kad pagrindiniai veikejai turejo susitikti dangoraizio virsutiniame aukste. Taciau moteris pakliuna i avarija. O jie buvo susitare taip, kad jei vienas neateis i susitikima tai issiskirs visiems laikams.

An affair to remmember? bet jisai labai senas biggrin.gif
http://www.imdb.com/title/tt0050105/ ?
Papildyta:
Dar vienas labai istriges tai "P.S. I love you". Labai fainas filma o aktoriai mano vieni megiamiausiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 05 11, 17:41)
O aš kas pusmetį peržiūriu Andželikos epopėją  Andželika angelų markizė, Andželika ir karalius,Nesutramdoma Andželika, Andželika ir sultonas .Tai labaiiiii seni filmai, jūs tokių turbūt nepamenat, o aš žiūrėjau dar kino teatruos smile.gif

o as begalo dziaugiuos kad atsirado mamyte kuri isvardino mano vaikystes mylimiausius filmus, dievindavau andzelikos filmus, buciu begalo laiminga jei mamyte pasakytu per kur parsisiusti siuos filmus 4u.gif
Atsakyti