Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

ir dar atsiminiau smile.gif
My name's Bond. James Bond. smile.gif Visas dalis kelis kartus smile.gif
Atsakyti
Nors mačiau jau penkis milijonus kartų, bet vistiek neatsilaikau prieš "Gražią moterį", mielai pažiūrėčiau "Meeting Joe Black" ir "The Curious Case of Benjamin Button", na ir Dirbtinis intelektas, Kapitono Korelio mandolina (knygą skaičiau du kartus).
Mėgstu tokius liūdnokus filmus. Nors "Gyvenimas yra gražus" jau nebežiūrėčiau, kažko per ilgai paskui tokia pritvota vaikštau- apskritai filmai apie karą, konclagerius labai emociškai paveikia.
Atsakyti
QUOTE(DoMa* @ 2010 04 03, 18:34)
"Žinutė butelyje"
"Medisono grafystes tiltai"
"Ruduo Niujorke" 

Prisidedu prie siu filmu, ir dar pridedu kelis:

"Pasiklydę sniegynuose"
"Žalioji mylia"
"Saldusis lapkritis"

Yra ir dar vienas filmas, nu bet taip pavadinimas uzkrito, kad jomajo... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(foxia @ 2010 04 24, 20:47)
Yra ir dar vienas filmas, nu bet taip pavadinimas uzkrito, kad jomajo... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Taip ir negaliu prisiminti to filmo pavadinimo, turbut negalesiu uzmigti ir galvosiu visa nakti doh.gif

Gal kas pades?Siuzetas filmo pabaigoje toks, kad pagrindiniai veikejai turejo susitikti dangoraizio virsutiniame aukste. Taciau moteris pakliuna i avarija. O jie buvo susitare taip, kad jei vienas neateis i susitikima tai issiskirs visiems laikams.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 11 22, 18:00)
Sibiro kirpėjas
Gyvenimas yra gražus
Rudens legendos
Vėtrų kalnas

Šitus žiūrėčiau n kartų smile.gif
O dar man patiko "Dogma"...
Atsakyti
Aš tai jau net nežinau kiek kartų žiūrėjau Forestas Gampas(rodos taip parašiau) 4u.gif ,taip pat Geišos išpažintis,o iš komedijų karts nuo karto pasižiūriu Slėpkit pamerges. ax.gif
Atsakyti
Seven pounds/Septynios sielos wub.gif , labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(lina07 @ 2010 04 19, 16:14)
sveikutės,

gal galite patarti filma apie tai , kaip susirgo koks nors žmogus 9arba suauges arba vaikas) ir kaip jam sekasi su ta liga gyventi.  Labai reikia referatui,  o aš tik serialus atsimenu.

Sveikos.
Linai jau tikriausiai per vėlai, bet ta tema rekomenduočiau visoms keletą filmų:
Nuostabus protas/ A beautiful mind
Mano sesers globėjas/ My Sister's Keeper
Jūros gelmėse / The Sea Inside / Mar adentro
Skafandras ir drugelis / The Diving Bell and the Butterfly
Užrašų knygelė / The Notebook
Aš esu Semas/ I am Sam
Edit Piaf. Rožinis gyvenimas / La vie en rose
Rėjus/Ray
Forestas Gampas
Pakilęs iš pelenų -(tikra istorija apie boksininką, sugebėjusį pakilti, na, ne po ligų, bet po traumų)
Kendė/ Candy (narkomanija)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 10 gegužės 2010 - 18:47
O aš kas pusmetį peržiūriu Andželikos epopėją Andželika angelų markizė, Andželika ir karalius,Nesutramdoma Andželika, Andželika ir sultonas .Tai labaiiiii seni filmai, jūs tokių turbūt nepamenat, o aš žiūrėjau dar kino teatruos smile.gif
Atsakyti
Man patiko filmas Love Notes,vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2010 05 02, 02:51)
Seven pounds/Septynios sielos  wub.gif , labai patiko.

tikrai nuostabus filmas! smile.gif
dar prideciau:
- Gran Torino;
- Sokoladas;
- Arkliu uzkalbetojas;
- Rytai - Vakarai;
- Nematoma puse (the blind side)
Atsakyti
"Veronica decides to die" wub.gif
"Cashback"
Žiūrėt ir žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti