Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai verti žiūrėti vis iš naujo

Neseniai ziurejom "Road to Arlington" ir "Law abiding citizen" thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai patikusieji:
August Rush - puse filmo praverkiau smile.gif
The Hours - filmas apie skirtingu kartu moteris ir ju gyvenima,
The Science of Sleep-jaukiai mielas savotiskas, kiek prancuzisko stiliaus filmas apie meile ir jos stebuklus
Dot the I
The Jacket - filmas kuriame isimylejau Keira Knightley.
The Lake House,
Love and other disasters - idomus siek tiek britiskas taip pat apie meile ir siek tiek ipinta geju istorija smile.gif

Kazkaip cia susidejo kad visi apie meile smile.gif))

Atsakyti
Pries kelias dienas paziurejau Cutting edge 2 ir 3,filmai apie dailuji ciuozima,abu siuzetai praktiskai identiski,na bet kazkodel labiau patiko 2,beja paziurejus abu filmus,susidariau keista nuomone - kozkodel kai kuriamas,nauja dalis neislieka poros is pries tai buvusio filmo. Siom dienom iseis ir 4 dalis,bet pagal anonsa labai jau nuobodus siuzetas,visiskai nieko naujo.Todel rekomenduociau paziureti 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 09 kovo 2010 - 10:43
QUOTE(Skarlet @ 2008 03 06, 12:24)
O man - Šuriko nuotykiai  rolleyes.gif

...ir visos kitos tarybinės komedijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A Z: 12 kovo 2010 - 22:19
Mano mėgstamiausi:
Tolimas kraštas - senas, bet geras
Yes Man - J. Carry kaip visad nuostabus
Dirbtinis intelektas
Nuostabus protas
Pagauk, jei gali - di Caprio gerėja wub.gif
Aviatorius
The Beach
Klasė - sukrečiantis. labai rekomenduoju. Berods estų sukurtas.
Forestas Gampas
Balkonas - lietuvaičių kūryba
Avatar - nukeliantis į kitą pasaulį
I am a Legend - nepatinka Will Smith, bet šiame filme jis nerealus, puiki vaidyba
American Beauty - be žodžių... nuostabus.
Žiurkių lenktynės smile.gif
Aš esu Semas - graudinantis...
Mr. Bean serijos ir Mr. Bean's Holiday lotuliukas.gif
prisiminčiau ir daugiau, nes tikrai yra ką pamatyti.
Atsakyti
Yra du filmai, kuriuos kai rodo n-taji karta per tv vistiek prisedu paziure: grazi moteris ir pabegusi nuotaka wub.gif jie toki elengi, bet tokie mieli ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linuta @ 2010 01 11, 14:31)
As vakar visai netycia ziurejau Big Fish. Labai patiko, liko tarp mano megiamiausiu, tokiu kaip  Fight Club, Notebook ar Beautiful Mind.

Man taip pat visi sie tavo isvardinti filmai labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Žinutė butelyje"
"Medisono grafystes tiltai"
"Ruduo Niujorke"
"Sibiro kirpėjas"
Atsakyti
zero2 biggrin.gif
Atsakyti
Mulholland Drive
The Departed
City of Angels
You've Got Mail
The Terminal
I Am Legend
The Prestige
Babel
The Illusionist
Pride And Prejudice

Atsakyti
Sianakt sapnavau "Pirmyn gardemarinai!" Manau ir paziureciau ax.gif

Siaip daug tokiu filmu kur liudnai baigiasi ir ganetinai gyvenimiski, tik kad juos ziurint kas kart vis labiau sirdi spaudzia blush2.gif Pv "As esu Semas", "Gyvenimas yra grazus" , "Pragaro virtuves vaikezai" ir t.t.

Siaip daug geru filmu apie mafija ( "Krikstatevis") ar senoves Roma, Egipta, kazkada ziurejau gera filma apie Kleopatra tik, kad tu pavadinimu sunku prisiminti blush2.gif
Atsakyti
Captain Corelli's Mandolin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 03 05, 01:19)
Ir aš turiu keletą tokių, kuriuos galėčiau žiūrėti vėl ir vėl  rolleyes.gif Tai - "Sibiro kirpėjas", "Skrydis virš gegutės lizdo" (su J.Nicholsonu), "Ana ir karalius", "Sėlinantis tigras, tūnantis drakonas", "Forestas Gampas", "Žalioji mylia"  thumbup.gif Šitie yra mano favoritai  wub.gif

Norėčiau pasakyti, kad mano manymų jūsų filmų pasirinkimas labai geras. smile.gif thumbup.gif Mūsų pamėgti filmai , tiksliau favoritai tie patys thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(A Z @ 2010 03 12, 23:18)
...ir visos kitos tarybinės komedijos  thumbup.gif

Man tai pat labai patinka ir šurikas ir brilijantovaja ruka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Man patinka tarybinės komedijos tai Šuriko nuotykiai ir Brilijantovaja ruka.
Moulin Rouge
Avatar - nekeliantys į kitą pasaulį thumbup.gif
Dar daug kitų, pagrinde rusiški smile.gif mirksiukas.gif Dar labai labai patinka 9-aja rota thumbup.gif thumbup.gif Šį filmą žiūrėjau tiek daug kartų, ir dar kartą galiu pažiūrėti thumbup.gif
Atsakyti