prieš kelis metus negalėjau gyventi be "Armagedono" "narsiosios širdies"

ruzava, 10 Sau 2010 - 23:57, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
ruzava, 10 Sau 2010 - 23:57, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
mano filmai- favoritai šiuo metu "Jei tik" (if only) ir "P.s. aš tave myliu".
mačiau.
abu veža

gal kas kokių naujų pavadinimų dramų parašytų.
ruzava, 10 Sau 2010 - 22:57, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
ruzava, 10 Sau 2010 - 22:57, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: mano filmai- favoritai šiuo metu "Jei tik" (if only) ir "P.s. aš tave myliu".
šitie man irgi labai patiko

ruzava, 10 Sau 2010 - 22:57, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
ruzava, 10 Sau 2010 - 22:57, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
mano filmai- favoritai šiuo metu "Jei tik" (if only) ir "P.s. aš tave myliu".
"jei tik" labai geras ir įdomus filmas, o p.s. aš tave myliu tai pusę filmo su žmona pažiūrėjom, nieko nesupratom ir išjungėm

MadMan, 16 Vas 2010 - 22:22, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
MadMan, 16 Vas 2010 - 22:22, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
"jei tik" labai geras ir įdomus filmas, o p.s. aš tave myliu tai pusę filmo su žmona pažiūrėjom, nieko nesupratom ir išjungėm

tai reikėjo visą pažiūrėt
Kam patinka Al Pacino, nuostabus filmas su juo yra Scarface (,,Zmogus su randu''). Apie tai taip du kubieciai 1980 keliauja i Amerika laimes ieskot.
,,In the USA The World is Yours''. Filme puikiai atsiskleidzia Miami dvasia. Puiki muzika skamba. Bet viska pranoksta Alo vaidyba, siam filme jis pranoko pats save. 10/10
ms_lovet, 20 Vas 2010 - 11:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯:
ms_lovet, 20 Vas 2010 - 11:24, paraĆÄ€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬ¦ĆÄ€˛Ä€Ā¼Ć„Ä€ Ä€Ā¦Ć„Äā€Ā¬Ć„€Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ć„ĀĀĬĖÄ€ŗÄ†Ä€˛Ä€ĀĀĆ„ĀĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā€ĀĀĬ¯: ![]()
Turbut nera per visa filmu kurimo istorija sukurto geresnio filmo nei Krikstatevis. Visos trys dalys nepakartojamos, genijaus darbas. Ir genijaus ( Al Pacino) vaidyba. Si filma zino, ar bent jau girdeje apie ji, visi be isimties, manau, tad nera ko kalbet apie ji.
O man pirmoji dalis buvo tikrai tobulas filmas, kitos jau nebe taip.. Bet užtat trečioje dalyje įsimylėjau A.Garcia

Kalbant mafijos tematika, filmas "Bella mafia" man prilygo Krikštatėviui