Aha, tai ne toks filmas, kuris MANE (kitus gal taip, ir nieko čia tokio, nes kiekvienam sava) sužavėtų, ir aš jį norėčiau žiūrėti dar ir dar...
mano top 5 ir visiems siulau paziureti, nes tikrai labai grazus, idomus ir gyvenimiski filmai.
Big Fish (Tim Burton)
Out of Afrika (Sidney Pollack)
Forest Gump (Robert Zemeckis)
The Green mile
na ir dar patiko Le fabuleux destin d'Amélie Poulain arba Amelija is Monmartro
Big Fish (Tim Burton)
Out of Afrika (Sidney Pollack)
Forest Gump (Robert Zemeckis)
The Green mile
na ir dar patiko Le fabuleux destin d'Amélie Poulain arba Amelija is Monmartro

QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 12, 13:36)
15 kartų žiūrėjau ir dar žiūrėsiu
Garso takelis veža ir vis dar neprarandu vilties suprasti, kuo pagrindinis vampyras taip sužavėjo paaugles
Tiesa, knygas perskaičius, visai kitaip filmas pradėjo rodytis

As irgi knygas skaiciau, knygose daugiau detaliu, idomiau

As tai, nors ir kiek patiktu filmas negaliu ziureti daugiau nei du kartus, nes paprasciausiai neidomu, kai zinau, kas po ko eina.. Kai pirma karta ziurejau si filma, tai buvo labai idomu, nes net nezinojau kad jisai vampyras...
QUOTE(begike @ 2009 10 14, 17:41)
As irgi knygas skaiciau, knygose daugiau detaliu, idomiau
O kokia daina Blue foundation veza?
As tai, nors ir kiek patiktu filmas negaliu ziureti daugiau nei du kartus, nes paprasciausiai neidomu, kai zinau, kas po ko eina.. Kai pirma karta ziurejau si filma, tai buvo labai idomu, nes net nezinojau kad jisai vampyras...

Muse - Supermassive black hole;
Linkin park - Leave out all the rest;
Yiruma - River flows in you.
Blue foundation paklausysiu vėliau, dabar internetas ožiuojasi

( p.s. pirmą kartą patiko tik kol žiūrėjau filmą, vėliau pamiršau. Kol neperskaičiau visų knygų

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 10 12, 12:32)
O man netgi labai patiko, tikrai antra karta ziuresiu

QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 15, 08:26)
Muse - Supermassive black hole;
( p.s. pirmą kartą patiko tik kol žiūrėjau filmą, vėliau pamiršau. Kol neperskaičiau visų knygų
. Dabar kartais kaip fonas eina
Matyt iki New moon peržiūros taip teks kankintis
)

o taip, sios dainos

New Moon laukiu

QUOTE(Ledime @ 2009 09 18, 18:28)
na pažiūrėjau, ale kad kažko nuostabaus nemačiau

vakar pažiūrėjom komedija cakas ir laris, tikrai yra iš ko pasijuokti

gal kartais kas turi rusu ar lietuviu kalba purvinus sokius dievinu si filma bet nerandu yra tik anglu o as nesuprantu

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 10 12, 12:32)
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 12, 14:36)
15 kartų žiūrėjau ir dar žiūrėsiu
Garso takelis veža ir vis dar neprarandu vilties suprasti, kuo pagrindinis vampyras taip sužavėjo paaugles

Pirma teko paziuret filma....pagalvojau:"na ir pigushnia,o ne filmas,3dali filmo prasnaudziau.." Nepamenu kas pastumejo perskaityt knyga pagal kuria buvo filmas kurtas....Bet visas 3 knygas prarijau laaaaabai greit (knygos aisku ne literaturos shedevrai,bet skaitosi labai lengvai ir uzkreciamai) Po knygos nutariau paziuret dar karta filma ir pamaciau ji visai kitaip....Laukiu su nekantrumu antros dalies

O jei jau i tema,tai filmas kuri as ziurejau kelis kartus ir kas kart jis mane sokiravo,buvo D.Aronovskio "Requiem for a dream" Man jis nuostabus.....visom prasmem
o va man patiko nepaprasta bendzamino botono istorija, zalioji mylia, siuklsyno milijonierius..ir dar viena filma esu maciusi bet pavadinimo nebeatsimenu, ten pasakojama kaip moteris dirbtinio apvaisinimo budu pradeda lauktis, o jos daktaro seimai niekiap neiseina patoti, tai jei abu su zmona ta moteri pagrobia, ir inscinizuoja jos zuti, bet tos moters vyras nepatiki irpradeda jos ieskoti.na isimintinaisuai sio filmo vieta kazkodel buvo kaip ta daktaro zmona stovi pries veidrodi, prie pilvo prisitvirtinusi tinkleli o tame tinklelyje isikisusi lele, ir glosto.. berods ta pagrobtaja vaidino gwynet paltrow, bet nesu 100% isitikinusi, jei kuri zinot pavadinima, tai parasykit, nes visur ieskau bet niekur nerandu nieko panasaus..
http://www.filmai.in/uzeik-58092.html
gal ne itema bet siame puslapyje galima pazeti ne tik filmu bet ir serialu ivairiom kalbom . man labai patiko. pabandykit apsilankyti. cia galima pazeti ir visai nauju filmu
gal ne itema bet siame puslapyje galima pazeti ne tik filmu bet ir serialu ivairiom kalbom . man labai patiko. pabandykit apsilankyti. cia galima pazeti ir visai nauju filmu