QUOTE(garbanėlė @ 2009 02 25, 13:49)
O kiek kainavo visas gimtadienis? Kaip suprantu, maistą reikia atskirai užsisakyt?
Mūsų vyrui metukai ant nosies. Norisi, kad vaikui kažkas įdomiau būtų tą dieną, bet jam visokie persirengėliai dar nelabai rūpi Svečių nebus labai daug, max. 4 vaikai. Kažin ar verta užsisakinėt gimtadienį (būtent apie megiuką galvojam). Gal geriau leist vaikučiam ten pažaist kokią valandėlę, o paskui grįžt namo torto valgyt, ką manot?
Mūsų vyrui metukai ant nosies. Norisi, kad vaikui kažkas įdomiau būtų tą dieną, bet jam visokie persirengėliai dar nelabai rūpi Svečių nebus labai daug, max. 4 vaikai. Kažin ar verta užsisakinėt gimtadienį (būtent apie megiuką galvojam). Gal geriau leist vaikučiam ten pažaist kokią valandėlę, o paskui grįžt namo torto valgyt, ką manot?
Pas mus buvo vaikai,vyriausiai 7m,kiti 6,5.4,3 ir musu maziausias 2-ju.Tai nesugaudziau vaiku nei tortui valgyt,nei siaip valgyt,nei nuotraukom papozuot Davesi,kaip turi but Tai manau,kad personazo ne nereikejo.Isleidom su viskuo(ir nuoma 2 val. ir maistas) ~200lt.Maista ten reikia pirkt,bet kaip minejau tikrai labai skanu ir graziai pateikta buvo.
Man atrodo,kad geriausia ir butu uzsakyt pazaist ir torta namie valgyt.Arba pirma pavalgyt,paskui zaist.Nes tokio amziaus,kaip mano,tai nelabai suprato,kad ten jo balius vyksta.Tik tiek,kad prisizaide.Bet cia tik mano nuomone.
Smagiai atsvest gimtadieni