Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

QUOTE(Velma @ 2015 09 26, 16:59)
Ar tinka pvz 10m vaikams?

Rašo, kad galima visiems, kurių svoris neviršija 90kg.
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2015 09 26, 16:26)
Rašo, kad galima visiems, kurių svoris neviršija 90kg.

bet ar jiems bus ka veikti?ar ne perdideli jau?
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2015 09 26, 17:33)
bet ar jiems bus ka veikti?ar ne perdideli jau?

Rašo nuo 2 iki 12 metų vaikams skirta, tokio stiliaus gimtadieniai wink.gif

o man kitas klausimas iškilo, kurią valandą geriausia pasirinkti gimtadienį, jeigu vyks šeštadienį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2015 09 26, 17:10)
Rašo nuo 2 iki 12 metų vaikams skirta, tokio stiliaus gimtadieniai wink.gif

o man kitas klausimas iškilo, kurią valandą geriausia pasirinkti gimtadienį, jeigu vyks šeštadienį?  g.gif

Sveiki 4u.gif

Mums optimalus laikas apie 11 val. - nes būna vaikučių ir iš kitų miestų - pakanka laiko atvažiuoti. O tai ir ne pietų metas - kuriuo dažniausiai mažesni vaikučiai nori miego.

Atsakyti
sveikos mergaites norejau paklaust apie ka ringa, kiek mazdauk kainuoja gimtadenis? ar yra kazkokia erdve teveliams ir vaisems? mano vaikinui 7 metai sueina, tai patrauke demesi sis, arba megos baulingas, gal kas galetu pakomentuoti , aciu
Atsakyti
Klausimas tiems, kas šventė vaiko gimtadienį ant pripučiamų batutų, ten nėra jokių vedėjų, ar reikėtų pačiai sugalvoti žaidimų ir vaikams užmtumo, ar neverta gaišti laiko ir vaikai ir taip bus užsiėmę? g.gif
Ačiū iš anksto už pasidalintą patirtį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes:)
Kadangi ir man neseniai teko svesti mazojo gimtadieni tai ir as turiu ka pasakyti sia tema tongue.gif
Mes siais metais pasirinkome pripuciamas pilis, tik kad nepasakyciau kad buvo labai smagu, aisku vaikams buvo linksma pirma valanda o paskui jau maziukai ir zyst pradejo, atsibodo matyt vien tik sokinet:) o pries kelias savaites sventeme draugu vaiko gimtadieni Zaidimu Pilyje, tai likau super suzaveta! jei maniskio gimtadienis butu buves veliau kai jau suzinojau apie Zaidimu Pili tikrai buciau sventus tenai;)
Tai trumpai kas labiausiai patiko tai labai grazi aplinka ten ir yra tokia graziai ispiesta siena su liutukais ir kitais zvereliais tai visiems labai patiko fotosesijas darytis;))) ir kolektyvas koks super, labai paslaugus visi;) Vaikai baisiai issiduko ir svarbiausia teveliai prisiskoko su XBoks (jei teisingai )wink.gif)) mes su vyru seniai buvom dviese soke duetu;)
Tai va labai patiko as jau zinau kur 5-aji sunaus gimtadieni svesiu;)))
Atsakyti
Sveikos rupestingos mamytes ir as pasidalinsiu naujienomis- sventeme vakar dar vieni pirmuju gimtadieni Vaiku uzduociu kambaryje Transylvania. Na tikrai buvo kazkas naujo ir ypatingo. Ten toks loginis pabegimo kambarys vaikams- padarytas pagal kompiuterini zaidima, kazkas panasaus kaip lobiu paieska. Ten juos ispiese ir aprenge monstrais ir uzdare i toki pozemi,o ten jie ieskojo raktu, slaptu duru, ieskojo kas uzsifruota su tokiais uv prozektoriais, nu buvo tikrai idomu jiems, o man patiko, kad ir smegeneles ju turejo dirbti zaidziant, ne tik duko:-)
Papildyta:
Jei kas susidomesit galit paziureti Transylvania www.pabegimorusys.lt
Sveikos rupestingos mamytes ir as pasidalinsiu naujienomis- sventeme vakar dar vieni pirmuju gimtadieni Vaiku uzduociu kambaryje Transylvania. Na tikrai buvo kazkas naujo ir ypatingo. Ten toks loginis pabegimo kambarys vaikams- padarytas pagal kompiuterini zaidima, kazkas panasaus kaip lobiu paieska. Ten juos ispiese ir aprenge monstrais ir uzdare i toki pozemi,o ten jie ieskojo raktu, slaptu duru, ieskojo kas uzsifruota su tokiais uv prozektoriais, nu buvo tikrai idomu jiems, o man patiko, kad ir smegeneles ju turejo dirbti zaidziant, ne tik duko:-)
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(konstanta @ 2015 11 08, 23:16)
Papildyta:
Jei kas susidomesit galit paziureti Transylvania www.pabegimorusys.lt

Nei jūs šventėte nei ką, akivaizdu, kad esate savininkai ir atėjote pasireklamuoti...
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2015 11 08, 23:07)
Nei jūs šventėte nei ką, akivaizdu, kad esate savininkai ir atėjote pasireklamuoti...

Kodėl taip manote? Juk visi čia arba giria, arba peikia kambarius smile.gif
Gal kas nors jau šventė gimtadienį Pokšt žaidimų kambaryje Šilainiuose? Vakar buvom užsukę pažiūrėti ir susidarė įspūdis, kad atsirado pirmi rimti konkurentai Vaikystės miestui smile.gif Kaina, aišku, nemaža, bet erdvė su veiklom gana įspūdingai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2015 11 09, 14:49)
Gal kas nors jau šventė gimtadienį Pokšt žaidimų kambaryje Šilainiuose? Vakar buvom užsukę pažiūrėti ir susidarė įspūdis, kad atsirado pirmi rimti konkurentai Vaikystės miestui smile.gif Kaina, aišku, nemaža, bet erdvė su veiklom gana įspūdingai atrodo.

4u.gif aciu uz info,pradejau skaityti informacija Vaikystes mieste,tai doh.gif jokio konkretumo,tik saldzios mintys.is kainu tik mokesti uz gimtadieni ir pabuvima kambaryje radau,o kokios vaisiu kainos?
2 kartus buvome Adomo sode,tai norim kazka naujo isbandyt,bet kainos man tai kandziojasi daugumoje kambariu,erdviu.vien jau tas vaisiu mokestis kai kur 15 euru-siaubas.
Atsakyti
didžiulis vaikų kambarys yra pramonės Maximoj. o ir kainos ten normalios
Atsakyti