Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

QUOTE(Milledi* @ 2015 01 21, 21:39)
Labas mamytės 4u.gif
Artėja ir mums gimtadienis - pirmasis sūnui. Tad skaitinėju ir aš apie tuos žaidimų kambarius. Tik visos kalbat apie personažus. Mes personažo negalvojam imti. Kurį kambarį rekomenduotumėt be jo?  ax.gif

Man maziukams labai patiko vaiku zaidimu kambarys Mazi basi 4u.gif
Atsakyti
Ir pas mus artėja šventė - pirmasis gimtadienis smile.gif
Žadu užsakyti žaidimų kambarį. prieš kiek maždaug laiko užsakinėjate jūs? ax.gif
Atsakyti
merginos, gal ne i tema gal ka galit parekomenduoti kaune, kas gamina, vieno kasnio sumustinukus, ir pan maista? aciu , per skelbimus bandziau torta uzsakyt , likau labai nepatenkinta, tai dabar tik su rekomendacijom
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2015 01 29, 12:27)
merginos, gal ne i tema gal ka galit parekomenduoti kaune, kas gamina, vieno kasnio sumustinukus, ir pan maista? aciu , per skelbimus bandziau torta uzsakyt , likau labai nepatenkinta, tai dabar tik su rekomendacijom

Mes buna uzisakom is bella toscanos, ten yra lavase suktinukai, tokia duonele skani su vistiena ar kumpiu it aisku tortai man ju skanus, tik papuosimu pas juos nera 4u.gif
O dar galiu rekomenduoti mergina facbooke vadinasi tortus kepu, tai ji gamina visoki maista ko tik nori 4u.gif Beje jos kepti grybukai fantastiski 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite kontaktą Kaune žmogaus užsiimančio piešimu ant veido?
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 01 29, 09:22)
Man maziukams labai patiko vaiku zaidimu kambarys Mazi basi 4u.gif

Aš irgi už Maži-basi, mes šventėm ten pirmąjį gimtadienį/krikštynas. Jauki aplinka, daug žaislų, ne taip kaip kai kuriuose kambariuose kur pora plastikinių čiuožyklų ir kamuoliukai plius koks stumdukas tik. Tikrai vaikams yra ką veikti + galima užsisakyti meninę valandėlę papildomai thumbup.gif
Atsakyti
O mes švęsime Adomo sode happybday.gif
Parenka temą kokią nori. Gamina maistą su vaikais, laukiam nesulaukiam savo Monstrių šventės biggrin.gif O ir kainos tikrai labai geros !
http://www.gimtadien...tadieniu-erdve/
Atsakyti
Gal kas sventete nopi snopi zaidimu kambary Prismoje? Kaip ten kainos/salygos, siaip įspūdžiai jau atšventusių? smile.gif Dabar pertvarkomas jų internetinis puslapis, tai nėra kur pasiskaitinėt doh.gif Šimet mano bernužėlis nori gimtadienio piratų tema. Tai įdomu, ar ten aplamai rengia teminius g.gif
Atsakyti
Ar esate kas dalyvavę gimtadienyje ar išleistuvėse su LINKSMIADA?
Reikia vaikų darželio išleistuvėms. Kažin ar vienas vedėjas susitvarkys su 18 vaikų?
Man patiko pas dukrą išleistuvėse būvę "Šypsomės". Bet jie 150 Lt brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2015 03 06, 16:13)
O mes švęsime Adomo sode happybday.gif
Parenka  temą kokią nori. Gamina maistą su vaikais, laukiam nesulaukiam savo Monstrių šventės  biggrin.gif O ir kainos tikrai labai geros !
http://www.gimtadien...tadieniu-erdve/

O mums Adomo sode be galo patiko !
Viskas buvo individualiai apgalvota , vaikai užimti. Ir sausainiai ir kokteliai, viskas pagal tematiką !
Va čia mūsų šventės ištrauka smile.gif

https://www.facebook...1...9171&type=1
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2015 03 25, 10:14)
Gal kas sventete nopi snopi zaidimu kambary Prismoje? Kaip ten kainos/salygos, siaip įspūdžiai jau atšventusių? smile.gif  Dabar pertvarkomas jų internetinis puslapis, tai nėra kur pasiskaitinėt doh.gif Šimet mano bernužėlis nori gimtadienio piratų tema. Tai įdomu, ar ten aplamai rengia teminius  g.gif

Mes savu gimtadieniu ten nesventem, bet buvom kaip sveciai tai pagal mane vienas is geriausiu kambariu 4u.gif Rengia jie teminius vakarelius, tik tas ju vedejas nelabai, bet siaip viskas tai ten puiku smile.gif Tik va nemazas minusas, kad jie tualeto neturi ir turi eiti I prismos bendra, tai jis salia duru, tai kai vesu tai ten greit prapusti gali rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2015 03 27, 10:39)
Ar esate kas dalyvavę gimtadienyje ar išleistuvėse su LINKSMIADA?
Reikia vaikų darželio išleistuvėms. Kažin ar vienas vedėjas susitvarkys su 18 vaikų?
Man patiko pas dukrą išleistuvėse būvę "Šypsomės". Bet jie 150 Lt brangiau g.gif

Pas mus irgI darzelyje isleistuves arteja, tai gal duotumet minciu kur su vaikais tokio amziaus butu smagu nulekti 4u.gif
Atsakyti
Ieskau kur dar Kaune (girdejau kad kazkur senamiestyje) yra galimybe svesti gimtadieni su maisto gaminimo pamokele?

Pernai sventeme Pizza Jazz. Aisku, jei kitur nerasime, vel ten svesime. Tik kepsime nebe picas, o keksiuku.
Bet butu idomu ir kitomis vietomis pasidometi. Ypac jei butu senamiestyje, centre, Sanciuose (Adomo sodas netinka, nes esame pakviestos i ji kaip viesnios, tai nekopijuosime)

QUOTE(lina_skl @ 2014 02 20, 16:37)
Sveikos, mamytes
noriu pasidalinti savo pastabomis apie vaiku sventima vaiku kambariuose.
Tai va, visai netycia atradom, kad Pizza Jazz organizuoja vaiku gimtadienius.
Buvom pakviesti i vaiko gimtadieni, kuris buvo daromas , Taikos pr. esanciame Pizza Jazz restorane.
Is mano puses atsiliepimai tik geriausi. Labiausiai patiko, kad visi dalyvaujantis vaikai patys galejo sau issiminkyti ir issikepti po pica. Maniskiams yra 2 ir 4 metukai, ir abu su malonumu, minke paruosta tesla, dejo i skardele , veliau barstesi surio ir kitus priedus. Kai jau pica buvo pasauta i peciu, vaikai su vedeja ejo piesti ir rasyti palinkejimus Jubiliatui.

Ten yra ir nedidele ciuozikla, siena ant kurios galima piesti su kredelemis, yra kazkoks video zaidimas, kur didesni vaikai soko pagal ta video.
Aisku maniskiams labiausiai patiko sedmaisiai , is kuriu statesi bokstus ir piesimo siena.

Is gimtadienio grizom ir pavarge ir svabiausiai pavalge  smile.gif) ko trukdavo kituose kambariuose.  thumbup.gif

Atsakyti