Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

Pries savaite atsventem vaiko gimtadieni zaidimu kambary centre, kestucio gatvej. Likom labai patenkinti, aplinka jauki, jokiu papildomu mokesciu uz savo atsinesta maista moketi nereikia, o ir siaip kaina uz pora valandu, kiek ieskojom, turbut maziausia kaune smile.gif Kiek supratau, jie neseniai atsidare, nzn, ar turi savo psl, tai imetu fb nuoroda smile.gif https://lt-lt.facebo...tesgimtadieniai
Atsakyti
Laba diena,
Gal galite kas nors pasidalinti patirtimi kaip praėjo gimtadienio šventė žaidimų kambaryje Emukas? blush2.gif kaina atrodo labai gera, bet ar pakankamai veiklos vaikučiams? kaip persoažai? blush2.gif
labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2015 01 02, 18:30)
Laba diena,
Gal galite kas nors pasidalinti patirtimi kaip praėjo gimtadienio šventė žaidimų kambaryje Emukas?  blush2.gif kaina atrodo labai gera, bet ar pakankamai veiklos vaikučiams? kaip persoažai?  blush2.gif
labai lauksiu atsiliepimų  4u.gif

Mes pernai ten sventem. Tai mano atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif
Turejom svesti "Mikes pramogos", bet jie uzsidare ir net neinformavo mus apie tai... tai paskutine minute radom tik Emuka laisva, bet tikrai pateisino lukescius su kaupu thumbup.gif O jau nekalbank apie kaina thumbup.gif
Aptarnaujantis personalas superinis, niekas nevaike del pusvalandzio uzsivelinimo iseiti, neprase uz tai ne cento. Leido atvaziuoti anksciau pasiruosti. Aplinka saugi, vaikams patiko. Tik tiek kad mano akimis ten idealu iki 10 vaikuciu ir ne vyresniu nei 6 metai, nes vyresniems jau nebebus ka ten veikt, maziukams per akis veiklos smile.gif
Nezinau kas dabar is personazu pas juos ateina, bet bent jau pernai dirbo Ieva (dabar ji "Elfu slenyje"), tai sitas zmogeliukas superinis smile.gif Geriau uz ja dar nelabai teko man matyti smile.gif Tai tiek 4u.gif Jei dar kas domintu, galima i AZ 4u.gif
Atsakyti
O mes gruodį šventėme dukrytės 4 metukų gimtadienį vaikų kambaryje čia Laisvės alėjoje Baltas mėnulis. Jie mačiau Facebooke turi susikūrę savo profilį ir puslapį. Mums labai patiko, nes ten yra ir vaikai randa, kuo užsiimti, žaidimų tiek mažiukams, tiek ir didesnėms, ir normaliai tėvams pabūti. Labai jauki erdvė. Be to, ten jau yra visi indai, galima atsinešti maistą be jokio papildomo mokesčio. Likome labai patenkinti.
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti personažą Kaune? Ieškome vaikų šventei, vaikų amžius 4-6 metai.
Kur skambinu, visur Vilnius. Atrodo, kad Kaune iš viso nėra.
O jiegu ir yra, tai kaina 250 Lt. Ar tai nėra didelė kaina už 1 val. užsiėmimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildavai @ 2015 01 16, 14:01)
Gal kas galite parekomenduoti personažą Kaune? Ieškome vaikų šventei, vaikų amžius 4-6 metai.
Kur skambinu, visur Vilnius. Atrodo, kad Kaune iš viso nėra.
O jiegu ir yra, tai kaina 250 Lt. Ar tai nėra didelė kaina už 1 val. užsiėmimą?  g.gif

Tikrai labai didelė kaina. Už 30 min apie 50 Lt, už 1 val apie 70 Lt - tokias mačiau kainas. Žiūrėkite kur žaidimų kambarių internetiniuose puslapiuose ir skambinkitės, klauskite.
Atsakyti
Savaitgalį ir mes atšventėm jau mergyčių gimtadienį žaidimų kambaryje Emukas thumbup.gif tikrai labai patiko. Ne tik, kad kaina labai gera, bet ir pats kambarys labai tvarkingas, viskas vietoje, žodžiu nei vieno minuso. Buvome užsakę personažą - zuikį. Jam taip pat 10 balų thumbup.gif Kaina personažo 60 lt 1 valanda.
Praėjusiais metais gimtadienį darėme namuose ir kvietėmės Mikę Pūkuotuką. taip pat labai patiko, kaina buvo 120 lt, tik vat viena mano panelė jo labai išsigando ir beveik visą laiką prabuvo užsidariusi kitame kambaryje doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukra 2 kartus dalyvavo gimtadienyje - "Paslapčių name", jis Romainiuose.
Dabar draugė prašo kontaktų - jokios info internete, lyg jo visai nebūtų unsure.gif
Atsakyti
Kiek žinau, "Paslapčių namo" savininkai - tie patys, kaip ir "Vaikystės miesto". Taigi skambinkit į "Vaikystės miestą" ir, manau, paaiškins, ar jie dar teberengia ten gimtadienius, ar ne - kažkaip mažai teko apie jį girdėt...
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif
Artėja ir mums gimtadienis - pirmasis sūnui. Tad skaitinėju ir aš apie tuos žaidimų kambarius. Tik visos kalbat apie personažus. Mes personažo negalvojam imti. Kurį kambarį rekomenduotumėt be jo? ax.gif
Atsakyti
"Vaikolendas" kestucio g. Kaune thumbup.gif
Atsakyti
o prieš kiek laiko užsisakot? ax.gif
Atsakyti