Na ir as parasysiu apie vaiku kambarius, kuriuose buvom, o ju buvo tikrai nemazai
1. Megiukas-ten sventem mano vyresnelio pirmaji gimtadieni ir siaip teko dalyvauti ne vienam gimtadieni ir ten siaip pasibuti. Tai erdve didele, veiklos daug, personazai visai geri, tik man didelis minusas, kad ten visada buna pilna vaiku ir maisto gali uzsikineti tik is ju tai ten tos uzsakomos picos buna tragiskos ir nevalgomos.
2. Privatus darzelis zaliakalnyje(sukileliu g. prie kliniku)-sventem antraji gimtadieni, tai aisku ten visokiu zaislu daug, bet vyresniems vaikuciams nelabai yra ka veikti, bet buvo personazas, kuris tikrai sugebejo visus uzsimti tai visai patiko. Dar man ten patiko, kad kai silta galima daryti lauke gimtadieni, tai jie ten visokias estafetes organizuoja.
3. Mauglis zaidimu kambarys Mole-sventem treciaji gimtadieni, pasakyciau vietos mazoka ir vaikai nelabai ka randa ten veikti, tik tiek gerai, kad gali uzsisakyti kad butu vieni. Ir suaugusiems atsisesti mazai vietos, personazo neimem tai nezinau apie juos.
4. Mauglis zaidimu kambarys pramones maksimoj- sventem ketvirtaji gimtadieni. Patiko, kad yra uzdara sale ir tikrai didele, daug vietos padaryta ir suaugusiems atsisesti. Vaikai gali lakstyti po visa vaiku kambari, bet i ta uzdara erdve is svetimu negali nieks ieiti. Personazo per musu gimtadieni nebuvo, bet dalyvavom kitam gimtadienyje tai pirmiausiai mazesni vaikai jo issigando, nes buvo su didele galva mike pukuotukas ir visiskai nemokejo uzsiimti su vaikais.
5.Vaiko laikas- sventem penktaji gimtadieni tai tikrai viskas patiko ir dar viskas nauja buvo, tik tiek, kad ten mazesniems vaikams yra tokia pavojinga mano akims laipyne medine, ten maziukai beveik visi uzsigavo, kazkaip man atrodo, kad tokios lauke turetu stoveti. Bet siaip viskas buvo puiku, personazo neemem, bet kiek buvom pas kitus gimtadieniuose tai personazai irgi superiniai, gerai vaikus uzima.
6. Vaikystes miestas- dabar darysim 6 vaiko gimtadieni ten. Bet esam buve ne vienam gimtadienyje ten ir tikrai viskas labai patikdavo, tik vis stabde kaina. Bet jau siemet nusprendem nepagaileti pinigeliu ir ten daryti svente, nes erdve didele, daug veiklos ir maziems ir dideliems, su vaikais visa laika pesonazas uzsiima. Buna viskas graziai papuosta ir tas didelis televizorius yra kur vaikai gali pasokti, daugumai sitas uzsiemimas patinka. Tik va man kiek kartu buvau tai nepatiko seimininkes surauktas veidas, nes jie ten visada buna, tai vyras toks fainas, o jau ta pati seimininke tai visa laika atrodo kazkuom nepatenkinta.
7. Karkarlendas- ten sventem kelis gimtadienius, tikrai fainas kambarys, didele erdve, daug veiklos vaikams ir atskira erdve atsisesti. Tikrai fainas kambarys.
8. Mazi basi silainiuose- siaip visai fainas vaiku kambarys, bet svesti pritaikytas 1-4m. vaikams, nes didesniems nelabai ten yra ka veikti. Vietos irgi palyginus mazai, bet zaislai faini, tokie kitokie negu kitur, dar man patiko, kad yra kiemelis ir buvo siltas oras tai suauge ir sedejo lauke ir visi valgem lauke.
9. Vaiku pilis- buvom gimtadienyje tai tikrai ten nedaryciau nieko, nes nelabai vaikai rado ka veikti ten. Dabar zinau, kad jau televizorius yra kur galima zaisti zaidimus, tai nebent tuo suvilioja, o daugiau tai ten nieko idomaus.
10. Mazylis- siaip visai nieko vaiku kambarys, bet irgi labiau orientuotas i 1-4m vaikus, dar nepatiko, kad ten buvo pakankaimai salta ir grindys saltos ir tokia tamsi vieta. Ir ta moteriske kur buna tai tokia labai prie visko kabinejasi, tai i batuta sokineti tik viena vaika leidzia, tai ant supynes per stipriai neleidzia suptis, tai kamuoliuku nemetyti, na labai jau reguliuoja.
11. Nopisnopi- tikrai fainas vaiku kambarys, viskas sviesiai padaryta, personazas moka su vaikais uzsiimti. Tik va sitam tai su 1-2m vaiku sunku, nes ten pakankamai dideles laipynes, tokiems per dideles, o siaip zaislu nelabai yra. Ir dar minusas, kad turi eiti i tualeta prie lauko duru, tai kai vaikai buna susile ir lekia i ta tualeta tai nieko gero.
12. Oazeje esantis vaiku kambarys- kazkaip jau man jis moraliskai pasenes, ten buvau pries 6m ir va neseniai, tai nieks nepasikeite. Ir zaislu nelabai yra, tik tie laipiojimai.
13. Akropolio vaiku kambarys- visai neseniai buvom ten gimtadienyje, tai dalyvavo labai daug vaiku, tai patiko kad personazas sugebejo visus uzimti ir sugalvojo visai idomiu zaidimu. Siaip daug veiklos, bet ir vaiku ten buna nemazai pasaliniu. Ir man dar ten maistas nepatiko.
Dar esam dalyvave gimtadienyje macdonalde, tai kazkaip nesuzavejo jis manes, nei del maisto, nei del veikimo vaikams. Linijos baseine organizuoja superinius gimtadienius, bet ten jau vyresniems vaikams.