Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

QUOTE(vaidute2006 @ 2014 11 07, 13:24)
Labas mamytes!  4u.gif Arteja mazojo 3 metuku gimtadienis, visada darydavom namuose, bet dabar noretusi zaidimo kambario. Vaiku butu nedaug, 4-6 tik. Daugiau suaugusiu.
Tad renkuosi is:
1) "Megiuko" dabar pas juos yra finansiskai neblogas pasiulymas, tik minusas tas, kad butu bendri ziadimai su kitais.
2) "Mauglio" esancio Mole
3) "Boruzeliu pievos"
4) "Karkarlando"
5) "Emuko"

Gal galit padeti issirinkti geriausia varianta tiek pabuvimo ten, tek personazo, tiek finansiskai palankaus?
Aciu

P.s. jis labiausiai nori Sreko  biggrin.gif

Kadangi vaikų nedaug, jums tiktų mole esantis kambarys. ko gero ir pigiausias variantas. o kiti dalyviai kokio amžiaus?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2014 11 07, 14:28)
Kadangi vaikų nedaug, jums tiktų mole esantis kambarys. ko gero ir pigiausias variantas. o kiti dalyviai kokio amžiaus?

pigiausia ko gero,Emuke būtų. Kiti vaikai 6,7, 2, metuku, jubiliatas 3.
Kazkaip patiko boruzeliu pievoj, nes visas 2,5 val pas vaikus būtų personažas.
Atsakyti
Tiesą sakant, Emuke būti neteko.
Personažus mėgsta ne visi vaikai. Kai kurie visai nedalyvauja su jais. O neseniai šventėm sūnaus gimtadienį Mole, tai skundėsi vaikas, kad kai išėjo Betmenas mažai laiko liko šiaip padūkt. Nors mums pasirodė, kad jie nuobodžiauja, užsiropštė aukščiausiai ant viršaus ir pradėjo lubas kilnot doh.gif
Labai nesureikšminkit, šiais metais pabūsit vienam, kitais kitam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2014 11 07, 20:15)
Tiesą sakant, Emuke būti neteko.
Personažus mėgsta ne visi vaikai. Kai kurie visai nedalyvauja su jais. O neseniai šventėm sūnaus gimtadienį Mole, tai skundėsi vaikas, kad kai išėjo Betmenas mažai laiko liko šiaip padūkt. Nors mums pasirodė, kad jie nuobodžiauja, užsiropštė aukščiausiai ant viršaus ir pradėjo lubas kilnot doh.gif
Labai nesureikšminkit, šiais metais pabūsit vienam, kitais kitam  4u.gif

Vat, turbūt aš per daug sureikšminu viską. Vaikam, manau, vis tiek, bet kur, bus smagu ir vis kitaip, nei namie... namuose tai prie stalo ir pažaisti su tais pačiais žaislais.
Atsakyti
Aha ir aš įsitikinau, kad su tais personažais nereikia persistengt, ypač žaidimų kambariuose. Vaikai ir patys veiklos susigalvoja, vis tiek kita aplinka, kiti žaislai, kiti žmonės
Atsakyti
Sveikos mamytes!!! Esu visiskai naujas Mamukas Jusu svetaineje;)))

iskilo amzinas klausimas kaip idomiaus, smagiau ir isradingiau atsvesti vaiko gimtadieni, jau Jus tai tikrai zinosite manau kaip man pagelbeti, pati esu Kauniete ir siais metais lyg ir apie vaiku kambario uzsakyma galvoju, nes siaip svesdavom namuciuose 4u.gif pagelbekit naujokei;)))

Atsakyti
parasysiu savo atsiliepimus, kur teko buti.
1. Emukas, dukra svente savo gimtadieni, pasirinkom del geros kainos, viskas praejo skalndziai, jokiu priekaistu neturiu, personazas gerai dirba, prisitaiko prie vaiku noru. kas gerai kad nera pasaliniu, kad gali atsinesti ka nori ir kad nespaudzia del laiko. tik turbut netiktu labai dideliai kompanijai. kai sventem buvo 9 vaikai, 4-13 metu. veiklos visiem uzteko, tik jei butu daugiau vaiku tai jau vietos truktu.
2. Vaiku pilis, buvom kaip sveciai. vietos yra nemazai, bet pacios veiklos sakyciau ne itin daug. dukrai nelabai patiko, beveik visa laika prie manes prasedejo. o personazas (burtininke) labiausiai nuvyle, su vaikais kalbejo nedraugiskai, isakinejo, gasdino, taip isijaute i savo personaza kad biski sakyciau perspaude, vyresniems vaikams gal ir gerai, bet jaunesniems sveciams nesinorejo su ja buti. Nors kaina ir gera, sito kambario as nesirinkciau. dar del laiko, kai atejom laiku, turejom laukt kol kiti iseis, ir kai mums jau laikas ejo i pabaiga kiti jau stovejo prie duru ir lauke kol issinesdinsim. Nera jokio laiko tarpo blush2.gif
3. Nopisnopi. buvom kaip sveciai. Jaukus kambarys, su daug idomios veiklos, patiko labai. del vedejo buvau nusiteikus skeptiskai, galvojau vyras su mergaitem nesutvarkys, bet apsirikau. Visos buvo suzavetos (buvo tik mergaitiska kompanija), puikiai pravede, zaidimus organizavo, nagucius mergaitem palakavo smile.gif tikrai buvo toks nesusikaustes. mielai noreciau apsilankyti dar siame kambarelyje. tik vienas nedidelis minusiukas, tualetas yra tik prizmos, tai reikia vaiskcioti.
4. Mauglis ir vaikai. pramones maximoj. Buvom kaip sveciai, ir issirinkom kaip labiausiai verta demesio musu ateinanciam gimtadieniui. Veiklos ir erdves daug. Ir teveliams prie stalo vietos daug. atskiras kambarys gan didelis. Personazui jokiu priekaistu neturiu.
5. Vaiko laikas. Buvom kaip sveciai. Tiesiog super,jauki aplinka,didele erdve,gerai benraujantis personazas, diplomai vaikams, atskiros erdves. Vaikai galejo pasipuosti ten esanciais kostiumais, daug princesiu sukneliu. Jei tik ne auksta kaina, tikrai uzsakyciau si kambari ateinanciam dukros gimtadieniui. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 24 lapkričio 2014 - 11:03
Na ir as parasysiu apie vaiku kambarius, kuriuose buvom, o ju buvo tikrai nemazai smile.gif
1. Megiukas-ten sventem mano vyresnelio pirmaji gimtadieni ir siaip teko dalyvauti ne vienam gimtadieni ir ten siaip pasibuti. Tai erdve didele, veiklos daug, personazai visai geri, tik man didelis minusas, kad ten visada buna pilna vaiku ir maisto gali uzsikineti tik is ju tai ten tos uzsakomos picos buna tragiskos ir nevalgomos.
2. Privatus darzelis zaliakalnyje(sukileliu g. prie kliniku)-sventem antraji gimtadieni, tai aisku ten visokiu zaislu daug, bet vyresniems vaikuciams nelabai yra ka veikti, bet buvo personazas, kuris tikrai sugebejo visus uzsimti tai visai patiko. Dar man ten patiko, kad kai silta galima daryti lauke gimtadieni, tai jie ten visokias estafetes organizuoja.
3. Mauglis zaidimu kambarys Mole-sventem treciaji gimtadieni, pasakyciau vietos mazoka ir vaikai nelabai ka randa ten veikti, tik tiek gerai, kad gali uzsisakyti kad butu vieni. Ir suaugusiems atsisesti mazai vietos, personazo neimem tai nezinau apie juos.
4. Mauglis zaidimu kambarys pramones maksimoj- sventem ketvirtaji gimtadieni. Patiko, kad yra uzdara sale ir tikrai didele, daug vietos padaryta ir suaugusiems atsisesti. Vaikai gali lakstyti po visa vaiku kambari, bet i ta uzdara erdve is svetimu negali nieks ieiti. Personazo per musu gimtadieni nebuvo, bet dalyvavom kitam gimtadienyje tai pirmiausiai mazesni vaikai jo issigando, nes buvo su didele galva mike pukuotukas ir visiskai nemokejo uzsiimti su vaikais.
5.Vaiko laikas- sventem penktaji gimtadieni tai tikrai viskas patiko ir dar viskas nauja buvo, tik tiek, kad ten mazesniems vaikams yra tokia pavojinga mano akims laipyne medine, ten maziukai beveik visi uzsigavo, kazkaip man atrodo, kad tokios lauke turetu stoveti. Bet siaip viskas buvo puiku, personazo neemem, bet kiek buvom pas kitus gimtadieniuose tai personazai irgi superiniai, gerai vaikus uzima.
6. Vaikystes miestas- dabar darysim 6 vaiko gimtadieni ten. Bet esam buve ne vienam gimtadienyje ten ir tikrai viskas labai patikdavo, tik vis stabde kaina. Bet jau siemet nusprendem nepagaileti pinigeliu ir ten daryti svente, nes erdve didele, daug veiklos ir maziems ir dideliems, su vaikais visa laika pesonazas uzsiima. Buna viskas graziai papuosta ir tas didelis televizorius yra kur vaikai gali pasokti, daugumai sitas uzsiemimas patinka. Tik va man kiek kartu buvau tai nepatiko seimininkes surauktas veidas, nes jie ten visada buna, tai vyras toks fainas, o jau ta pati seimininke tai visa laika atrodo kazkuom nepatenkinta.
7. Karkarlendas- ten sventem kelis gimtadienius, tikrai fainas kambarys, didele erdve, daug veiklos vaikams ir atskira erdve atsisesti. Tikrai fainas kambarys.
8. Mazi basi silainiuose- siaip visai fainas vaiku kambarys, bet svesti pritaikytas 1-4m. vaikams, nes didesniems nelabai ten yra ka veikti. Vietos irgi palyginus mazai, bet zaislai faini, tokie kitokie negu kitur, dar man patiko, kad yra kiemelis ir buvo siltas oras tai suauge ir sedejo lauke ir visi valgem lauke.
9. Vaiku pilis- buvom gimtadienyje tai tikrai ten nedaryciau nieko, nes nelabai vaikai rado ka veikti ten. Dabar zinau, kad jau televizorius yra kur galima zaisti zaidimus, tai nebent tuo suvilioja, o daugiau tai ten nieko idomaus.
10. Mazylis- siaip visai nieko vaiku kambarys, bet irgi labiau orientuotas i 1-4m vaikus, dar nepatiko, kad ten buvo pakankaimai salta ir grindys saltos ir tokia tamsi vieta. Ir ta moteriske kur buna tai tokia labai prie visko kabinejasi, tai i batuta sokineti tik viena vaika leidzia, tai ant supynes per stipriai neleidzia suptis, tai kamuoliuku nemetyti, na labai jau reguliuoja.
11. Nopisnopi- tikrai fainas vaiku kambarys, viskas sviesiai padaryta, personazas moka su vaikais uzsiimti. Tik va sitam tai su 1-2m vaiku sunku, nes ten pakankamai dideles laipynes, tokiems per dideles, o siaip zaislu nelabai yra. Ir dar minusas, kad turi eiti i tualeta prie lauko duru, tai kai vaikai buna susile ir lekia i ta tualeta tai nieko gero.
12. Oazeje esantis vaiku kambarys- kazkaip jau man jis moraliskai pasenes, ten buvau pries 6m ir va neseniai, tai nieks nepasikeite. Ir zaislu nelabai yra, tik tie laipiojimai.
13. Akropolio vaiku kambarys- visai neseniai buvom ten gimtadienyje, tai dalyvavo labai daug vaiku, tai patiko kad personazas sugebejo visus uzimti ir sugalvojo visai idomiu zaidimu. Siaip daug veiklos, bet ir vaiku ten buna nemazai pasaliniu. Ir man dar ten maistas nepatiko.
Dar esam dalyvave gimtadienyje macdonalde, tai kazkaip nesuzavejo jis manes, nei del maisto, nei del veikimo vaikams. Linijos baseine organizuoja superinius gimtadienius, bet ten jau vyresniems vaikams.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2014 11 04, 09:27)
o kaip ten kainos? turbūt normaliai "pasipurtėt"? blush2.gif

visų žaidimų kambarių kainos labai panašios, skiriasi kiek lyginau apie 20lt, išskyrus "Vaikystės miestą" jau ten tai pakankamai aukštos+surūgusio veido šeimininkė garantuota doh.gif

iš Kaune "išbandytų" žaidimų kambarių geriausias variantas Pramonės maximoj esantis "Mauglio" žaidimų kamb. šventėm ten 2 metus, vietos daug, personažas super moka užsiimt thumbup.gif
patys nešventėm, tik teko dalyvaut kelis kartus, tai pora kart dar nieko, bet vienas gimtad įsiminė nerealiai, kai vienu metu šventė 3gimtad kartu, 3 personažai, kalba visi per mikrofoną, vaikai nesusigaudo kaip kas....
Megoj ir bardakas totalus, nes gimtad neuždaras....
Atsakyti
Atsventem vaiko gimtadieni Vaikystes mieste, tai tiek nervu kainavo, kad ten daugiau niekada nesinoretu sugrysti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2014 12 30, 22:25)
Atsventem vaiko gimtadieni Vaikystes mieste, tai tiek nervu kainavo, kad ten daugiau niekada nesinoretu sugrysti schmoll.gif

Tai kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2014 12 31, 08:31)
Tai kas nutiko?

Nebuvo savininku tai budo toks bardakas, kad dar taip niekur nemaciusi schmoll.gif Nebuvo niekam pasiruosta, baisiai salta buvo patalpoj, visi isejo susale, net vaikai kurie duko doh.gif Jau nekalbu apie tai, kad nebuvo serveteliu, puodelius padejo tik kelis ir liepe dalintis, nebuvo nieko susije su tema ir vedeja nieko beveik neveike su vaikais doh.gif Na ir dar ten daug visko, as taip susinervinau, kad rasiau laiska savinikej, tai gerai, kad bent ji sureagavo ir atsiprase, nors istikruju reikejo nemoketi pinigu, nes gimtadienis visiska nesamone buvo verysad.gif
Aisku vaikai gal nesureagavo, nes jiems uzteko kad jie ten sau duko, bet mums tevams ir suaugusiems sveciams tai ten kazkoks kosmaras buvo verysad.gif
Atsakyti