Aš geriau parašysiu kur nereikėtų švęsti,tai laisvalaikio namai IN FINE,Kaune,senamiestyje Daukšos 29.Jie skelbiasi,kad organizuoja vaikų šventes.
Nieko nesakyčiau,jeigu tai būtų tik kavinė,bet jie skelbiasi,kad organizuoja vaikų šventes,savininkai turi žaidimų grupę,berods kažkokia Vaikystės Pilis ar pan. tad pasitikėjau 100 proc. kad mokės vaikus užimti ir t.t.Kadangi mūsiškei tai 10m jubiliejus,tai jau žaidimų grupės jau per daug vaikiška.O ten aplinka provanco,retro stiliaus ir foto maniau bus superinės,deja...Atvykus mus pasitiko nejauki tyla ir tamsa,TV rodė filmukus,bet be garso,tikrai buvo labai nejauku.Po valandos padavėjai rado muzikos ir atėjo vakaro vedėja,chaotiškai pravedė kažką,labai neprofesionaliai,papiešė ant veidų ir pradėjo siūlyti vaikams valgyti tortą,nors ką tik buvo atvežta garuojanti pica,nes ji norėjo kuo greičiau atsikratyti mūsų ir bėgti į kitą renginį.Tema buvo karaokė-diskotekaplius fotosesija,bet karaokės buvo vos trys dainos,visos kitos be titrų.Fotografė-jauna mergaitė,visiškai neturinti įgudžių dirbant su vaikais,bet stengėsi kiek įmanydama,tad kaip gavosi taip,patalpa buvo tamsi,tai ir foto išėjo nekažką.Visi suaugę gužčiojo pečiais,nesuprato kas čia vyksta.Vaikams neparodėme nė lašo nepasitenkinimo.Bet jau kitą dieną paskambinusi savininkei viską išdėjau,pasakiau,kad vietoje vakaro vedėjos mus pasitiko tyla,visą valandą prasėdėjome tamsioje tylioje patalpoje.Vakaro vedėja turėtų pasitikti prie durų visus svečius,pravesti kažkokią programą ir išeiti,bet ji įėjusi po daugiau nei valandos net laba diena nepasakė.Karaokė temą jie patys siūlo,bet dainų neturi su titrais.Savininkė labai atsiprašė,aš jai pasakiau kad mano vaikai 'atsiprašau' nevalgo,pasakiau kad noriu kompensacijos,nesvarbu kokios,ką tik ji pati sugalvos,ar tai bilietai į kiną ar knygutė ar bele kas,norėjau sulaukti tikro nuoširdaus atsiprašymo,bet jau praėjo 4mėn. ir nei mū nei be,nors žadėjo kažką sugalvoti,gal dar galvoja...
užuojauta... tikrai nesmagu, kai taip šventinę dieną sugadina