Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

QUOTE(nelli @ 2014 03 21, 16:38)
dalyvavom neseniai - visai patiko, kazkas naujo, bet buvo saltoka tik - su striukem sedejom, bet dabar jau orai syla, gal bus silciau. siaip smagu vaikams - gyvuneliu pasirodymai ypac. oziukas, parselis, suniukas, poni.

Sveiki,

ar galėtumėt smulkiau nupasakot, kaip kas ten vyksta, cirke - gimtadienis? g.gif
Pasidarė įdomu...nes būtų vis kitaip. 4u.gif
Iš anksto ačiū.
Atsakyti
Aš geriau parašysiu kur nereikėtų švęsti,tai laisvalaikio namai IN FINE,Kaune,senamiestyje Daukšos 29.Jie skelbiasi,kad organizuoja vaikų šventes.
Nieko nesakyčiau,jeigu tai būtų tik kavinė,bet jie skelbiasi,kad organizuoja vaikų šventes,savininkai turi žaidimų grupę,berods kažkokia Vaikystės Pilis ar pan. tad pasitikėjau 100 proc. kad mokės vaikus užimti ir t.t.Kadangi mūsiškei tai 10m jubiliejus,tai jau žaidimų grupės jau per daug vaikiška.O ten aplinka provanco,retro stiliaus ir foto maniau bus superinės,deja...Atvykus mus pasitiko nejauki tyla ir tamsa,TV rodė filmukus,bet be garso,tikrai buvo labai nejauku.Po valandos padavėjai rado muzikos ir atėjo vakaro vedėja,chaotiškai pravedė kažką,labai neprofesionaliai,papiešė ant veidų ir pradėjo siūlyti vaikams valgyti tortą,nors ką tik buvo atvežta garuojanti pica,nes ji norėjo kuo greičiau atsikratyti mūsų ir bėgti į kitą renginį.Tema buvo karaokė-diskotekaplius fotosesija,bet karaokės buvo vos trys dainos,visos kitos be titrų.Fotografė-jauna mergaitė,visiškai neturinti įgudžių dirbant su vaikais,bet stengėsi kiek įmanydama,tad kaip gavosi taip,patalpa buvo tamsi,tai ir foto išėjo nekažką.Visi suaugę gužčiojo pečiais,nesuprato kas čia vyksta.Vaikams neparodėme nė lašo nepasitenkinimo.Bet jau kitą dieną paskambinusi savininkei viską išdėjau,pasakiau,kad vietoje vakaro vedėjos mus pasitiko tyla,visą valandą prasėdėjome tamsioje tylioje patalpoje.Vakaro vedėja turėtų pasitikti prie durų visus svečius,pravesti kažkokią programą ir išeiti,bet ji įėjusi po daugiau nei valandos net laba diena nepasakė.Karaokė temą jie patys siūlo,bet dainų neturi su titrais.Savininkė labai atsiprašė,aš jai pasakiau kad mano vaikai 'atsiprašau' nevalgo,pasakiau kad noriu kompensacijos,nesvarbu kokios,ką tik ji pati sugalvos,ar tai bilietai į kiną ar knygutė ar bele kas,norėjau sulaukti tikro nuoširdaus atsiprašymo,bet jau praėjo 4mėn. ir nei mū nei be,nors žadėjo kažką sugalvoti,gal dar galvoja...
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2014 07 23, 00:33)
Aš geriau parašysiu kur nereikėtų švęsti,tai laisvalaikio namai IN FINE,Kaune,senamiestyje Daukšos 29.Jie skelbiasi,kad organizuoja vaikų šventes.
Nieko nesakyčiau,jeigu tai būtų tik kavinė,bet jie skelbiasi,kad organizuoja vaikų šventes,savininkai turi žaidimų grupę,berods kažkokia Vaikystės Pilis ar pan. tad pasitikėjau 100 proc. kad mokės vaikus užimti ir t.t.Kadangi mūsiškei tai 10m jubiliejus,tai jau žaidimų grupės jau per daug vaikiška.O ten aplinka provanco,retro stiliaus ir foto maniau bus superinės,deja...Atvykus mus pasitiko nejauki tyla ir tamsa,TV rodė filmukus,bet be garso,tikrai buvo labai nejauku.Po valandos padavėjai rado muzikos ir atėjo vakaro vedėja,chaotiškai pravedė kažką,labai neprofesionaliai,papiešė ant veidų ir pradėjo siūlyti vaikams valgyti tortą,nors ką tik buvo atvežta garuojanti pica,nes ji norėjo kuo greičiau atsikratyti mūsų ir bėgti į kitą renginį.Tema buvo karaokė-diskotekaplius fotosesija,bet karaokės buvo vos trys dainos,visos kitos be titrų.Fotografė-jauna mergaitė,visiškai neturinti įgudžių dirbant su vaikais,bet stengėsi kiek įmanydama,tad kaip gavosi taip,patalpa buvo tamsi,tai ir foto išėjo nekažką.Visi suaugę gužčiojo pečiais,nesuprato kas čia vyksta.Vaikams neparodėme nė lašo nepasitenkinimo.Bet jau kitą dieną paskambinusi savininkei viską išdėjau,pasakiau,kad vietoje vakaro vedėjos mus pasitiko tyla,visą valandą prasėdėjome tamsioje tylioje patalpoje.Vakaro vedėja turėtų pasitikti prie durų visus svečius,pravesti kažkokią programą ir išeiti,bet ji įėjusi po daugiau nei valandos net laba diena nepasakė.Karaokė temą jie patys siūlo,bet dainų neturi su titrais.Savininkė labai atsiprašė,aš jai pasakiau kad mano vaikai 'atsiprašau' nevalgo,pasakiau kad noriu kompensacijos,nesvarbu kokios,ką tik ji pati sugalvos,ar tai bilietai į kiną ar knygutė ar bele kas,norėjau sulaukti tikro nuoširdaus atsiprašymo,bet jau praėjo 4mėn. ir nei mū nei be,nors žadėjo kažką sugalvoti,gal dar galvoja...

užuojauta... tikrai nesmagu, kai taip šventinę dieną sugadina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugiuke @ 2014 06 25, 00:51)
Praitais metais sventem savo merginos gimtadieni su siais piratais http://www.vilkijosv...aidimas-vaikams gal kazka sau rasit pritaikyti...

Mes pasinaudojom moliugiukės informacija ir atšventėm gimtadienį su šita programa. Tikrai galiu rekomenduoti thumbup.gif
Tik oras turi būti be lietaus, nes veiksmas vyksta visiškoj laukinėj gamtoj.
Pas mus buvo du piratai: vidutinio amžiaus vyras ir kiek vyresnis. Tai iš tėvų pusės žiūrint užsiėmimas su vaikais toks jų buvo na kaip vidutinių statistinių tokio amžiaus vyrų be pedagoginio išsilavinimo smile.gif
Bet vaikams žiauriai patiko bigsmile.gif
O tėvams irgi labai patiko tas pabuvimas visiškoj gamtoj. Vaikai visą laiką buvo užimti - tėveliai galėjo atsipalaidavę tarpusavy plepėt smile.gif
Žuvienė irgi liuksusinė.
Atsakyti
Mes atšventėme Macdonald's restorane smile.gif
Kadangi jubiliatė pageidavo, tad liko ne tik ji, bet ir draugai patenkinti. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Norėčiau pasiūlyti gimtadieniams puikia vieta su baseinuku! Nauja neatsibodus vieta!!
thumbup.gif neleidžia įkelti nuorodos bet galit per FB susirasti
Žaliakalnio pilaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alikute @ 2014 10 03, 14:53)
Sveikos! Norėčiau pasiūlyti gimtadieniams puikia vieta su baseinuku! Nauja neatsibodus vieta!! 
thumbup.gif neleidžia įkelti nuorodos bet galit per FB susirasti
Žaliakalnio pilaite smile.gif

skaitinėjau- tikrai vilioja, bet man klausimas, kaip vaikus sužiūrėti? mamos ar bent kelios, turi baseine būt su vaikais, ar ne? ten kokių tai prižiūrėtojų nėra?
Atsakyti
O aš esu labai nusivylus "Maži basi". Neskaitant pastoviai suraukto veido(nežinau savininkė ten buvo ar kokia administratorė), nemalonaus jos bendravimo tiek su vaikais, tiek su suaugusiais, dar labai nepatiko visur šmėžuojantys aštrūs kampai. Kadangi maniškė ne iš lėtųjų, tai teko visą laiką stebėt, kad neužsigautų. O jau jų siūlomos paslaugos, tai iš vis košmaras.
Atsakyti
vakar atšventėm mano mažiaus 5m gimtadienį nopisnopi žaidimų kamb, Jonavos g. wub.gif aptarnavimas super thumbup.gif , laaabai patiko:) maistą užsakėm vietoj, iškart užsakant pasakė, ką vaikai valgo, ko neverta imt, meniu pasirinkimas didelis....labai maloni mergina dirbo, šventės metu viską puikiai sužiūrėjo pvz. jei vaikas išpylė sultis-iškart atbėgo pavalyt, baigėsi sultys, iškart priėjo pasiūlė papildyt...man jokio galvos skausmo... šventės vedėja ir puikiai savo darbą dirbo, ne tik vaikai, bet ir tėvai liko patenkinti. Ledų tortas visiems patiko thumbup.gif vaikams smagu buvo pasirinkt pabarstukus wub.gif būtų dar šauniau mano akimis jei patys būtų galėję juos ir užsibarstyt blush2.gif bet šiaip labai labai patenkinti likom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2014 11 04, 09:19)
vakar atšventėm mano mažiaus 5m gimtadienį  nopisnopi žaidimų kamb, Jonavos g.  wub.gif aptarnavimas super thumbup.gif , laaabai patiko:) maistą užsakėm vietoj, iškart užsakant pasakė, ką vaikai valgo, ko neverta imt, meniu pasirinkimas didelis....labai maloni mergina dirbo, šventės metu viską puikiai sužiūrėjo pvz. jei vaikas išpylė sultis-iškart atbėgo pavalyt, baigėsi sultys, iškart priėjo pasiūlė papildyt...man jokio galvos skausmo... šventės vedėja ir puikiai savo darbą dirbo, ne tik vaikai, bet ir tėvai liko patenkinti. Ledų tortas visiems patiko thumbup.gif vaikams smagu buvo pasirinkt pabarstukus wub.gif būtų dar šauniau mano akimis jei patys būtų galėję juos ir užsibarstyt blush2.gif bet šiaip labai labai patenkinti likom thumbup.gif

o kaip ten kainos? turbūt normaliai "pasipurtėt"? blush2.gif
Atsakyti
dabar suku galvą ką įdomesnio pasiūlyt reiktų 8m vaiko gimtadieniui 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes! 4u.gif Arteja mazojo 3 metuku gimtadienis, visada darydavom namuose, bet dabar noretusi zaidimo kambario. Vaiku butu nedaug, 4-6 tik. Daugiau suaugusiu.
Tad renkuosi is:
1) "Megiuko" dabar pas juos yra finansiskai neblogas pasiulymas, tik minusas tas, kad butu bendri ziadimai su kitais.
2) "Mauglio" esancio Mole
3) "Boruzeliu pievos"
4) "Karkarlando"
5) "Emuko"

Gal galit padeti issirinkti geriausia varianta tiek pabuvimo ten, tek personazo, tiek finansiskai palankaus?
Aciu

P.s. jis labiausiai nori Sreko biggrin.gif
Atsakyti