Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

QUOTE(rituker @ 2013 11 21, 12:12)
Aš saviškio gimtadienį darysiu lelių teatre. Tiesiog visiems svečams nupirksiu bilietus ir šauniai praleisim valandžiukę. Po jo planuoju nusivesti į kavinukę. Suvalgyti torto, gal į blyninę...

Rekomenduokit kur su mažiais (2-8metų) būtų galima skaniai pavalgyti laisvės alėjoj g.gif

Galima "Asiliuko sapne" švęst, toli niekur eit nereikia biggrin.gif

QUOTE(amber @ 2013 11 26, 16:57)
Mamyčių klausiu iš patirties, kada geriau daryti tą dieną kai išpuola gimtadienis:

O ką daryt jei vaikas vasario 29 dieną gimęs doh.gif lotuliukas.gif Kas 4 metus daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 11 vasario 2014 - 16:18
Sveikos, mamytes
noriu pasidalinti savo pastabomis apie vaiku sventima vaiku kambariuose.
Tai va, visai netycia atradom, kad Pizza Jazz organizuoja vaiku gimtadienius.
Buvom pakviesti i vaiko gimtadieni, kuris buvo daromas , Taikos pr. esanciame Pizza Jazz restorane.
Is mano puses atsiliepimai tik geriausi. Labiausiai patiko, kad visi dalyvaujantis vaikai patys galejo sau issiminkyti ir issikepti po pica. Maniskiams yra 2 ir 4 metukai, ir abu su malonumu, minke paruosta tesla, dejo i skardele , veliau barstesi surio ir kitus priedus. Kai jau pica buvo pasauta i peciu, vaikai su vedeja ejo piesti ir rasyti palinkejimus Jubiliatui.

Ten yra ir nedidele ciuozikla, siena ant kurios galima piesti su kredelemis, yra kazkoks video zaidimas, kur didesni vaikai soko pagal ta video.
Aisku maniskiams labiausiai patiko sedmaisiai , is kuriu statesi bokstus ir piesimo siena.

Is gimtadienio grizom ir pavarge ir svabiausiai pavalge smile.gif) ko trukdavo kituose kambariuose. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2014 02 20, 16:37)
Sveikos, mamytes
noriu pasidalinti savo pastabomis apie vaiku sventima vaiku kambariuose.
Tai va, visai netycia atradom, kad Pizza Jazz organizuoja vaiku gimtadienius.
Buvom pakviesti i vaiko gimtadieni, kuris buvo daromas , Taikos pr. esanciame Pizza Jazz restorane.

o kokia programos kaina?
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2014 02 20, 18:48)
o kokia programos kaina?

Zinokit, tiksliai net nezinau, nes patys buvome kaip sveciai, bet manau, kad panasiai kaip ir visur iki 200 Lt.
Atsakyti
o gal kas esate šventę petrašiūnų bendruomenės centre?
Atsakyti
QUOTE(grekuxs @ 2014 02 08, 22:41)
Taip, ka-ringas - tai tikrai smagu ir įdomu. Kažkaip kiti panašaus pobūdžio žaidimai lazeriais Kaune nesužavėjo, pažaidi vieną kitą kartą ir atsibosta, o ir to vedimo tikrai pritrūksta. O ka-ringe mes su draugais jau keletą kartų ėjom ir dar planuojam:) ten vis naujų žaidimų atsiranda, tai norisi visus išbandyti smile.gif)) draugė sakė savo vaiko gimtadienį ten suorganizavo, tai vaikams taip pat patiko.

4u.gif o nuo kokio amžiaus vaikams ten tiktu??
Atsakyti
QUOTE(ingushka @ 2014 02 11, 14:04)
Sveikos, gal kas esate buvę "Lazertrone"-lazerių erdvėje Kaune? Ketiname daryti vaikų gimtadienį ten, įdomu ar kas nors ten esat buvę-šventę. ax.gif

Teko pabuvoti ir lazertrone, ir ka-ringe, tai man asmeniškai ka-ringas didesnį įspūdį paliko. Lazertrone tik šaudymasis, kuris per valandą gali ir atsibosti, o ka-ringe galima pasirinkti norimą žaidimą, įvairių užduočių būna, nėra monotonijos kaip lazertrone. Galų gale aplinka įspūdinga su savo šachta ir stalaktitais:)
Papildyta:
QUOTE(vzilma @ 2014 02 24, 13:26)
4u.gif  o nuo kokio amžiaus vaikams ten tiktu??

Mano draugė vedė vaikus apie 10metų, o mes tai einam suaugę ir mieliau renkamės ka-ringą negu boulinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grekuxs @ 2014 03 02, 10:29)
Teko pabuvoti ir lazertrone, ir ka-ringe, tai man asmeniškai ka-ringas didesnį įspūdį paliko. Lazertrone tik šaudymasis, kuris per valandą gali ir atsibosti, o ka-ringe galima pasirinkti norimą žaidimą, įvairių užduočių būna, nėra monotonijos kaip lazertrone. Galų gale aplinka įspūdinga su savo šachta ir stalaktitais:)
Papildyta:
Mano draugė vedė vaikus apie 10metų, o mes tai einam suaugę ir mieliau renkamės ka-ringą negu boulinga smile.gif

Siaip pritariu issakytai nuomonei. Lazertrone idomu del to kad tai naujoviska pramoga, bet tai monotoniska. To tarpu zaidimas lazeriais ka-ringas taip pat naujoviska, bet net ir kelis kart pazaidus vis kazkuo nustebina, tai nauju zaidimu, tai kokia dovanele. Paskutini karta laimejusi komanda gavo taure, o tai tikrai buvo netiketa ir smagu.
Atsakyti

Labai prasau rekomenduokit koki linksma personaza ar aktoriu, kad moketu uzsiimti su vaikuciais (bus nuo 2metu iki 10metu amziaus)
Jei nesunku trumpai papasokokit ka veikia su vaikais

jei turit telefona, galit tiesiai i az parasyti,
is anksto aciu uz pagalba
Atsakyti
Merginos,einu iš proto,už poros savaičių mano merginos jubiliejus-10metų,nežinome kur švęsti KAUNE šventę...Kaip minėjau anksčiau,kad esame šventę labai daug kur,bet šis gimtadienis turi būti ypatingas,tik ne lauke,nes neaišku koks bus oras ir žinoma,ne namuose ir ne žaidimų grupėje.Dalyvaus labai mažai vaikų:3mergaitės po 10m,2berniukai-9m ir dar 3-4vaikučiai 4-6m amžiaus.Man norėtųsi gražios šventės,su gražiomis nuotraukomis.Planas buvo seniai sugalvotas,bet ta vieta jau užimta...Ką galėtumėte patarti?
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2014 02 20, 18:48)
o kokia programos kaina?

Vakar buvome Pizza Jazz sventem gimtadieni, atsiliepimai tik,puikiausi, labai patiko visiem be isimties vaikams,ir teveliams sakem,mielai ir patys taip gimke atsvestume, musu jaunesiam buvo 2 metukai jam taip pat labai patiko, fainas zaidimu kampelis, stala uz papildoma,30 Lt mokesti papuose graziai, o programos kaina 150 Lt,iki 10 vaiku, i ka ieina tos,picos,kur jie kepa ir mergina kuri Su jais uzsiema apie,pora valandeliu panasei.aisku gerimai ir tortas ir teveliu uzkandziai jau atskirai kaip ir visur. Na bet is musu 10 vaiku ir ju te u visiems labai patiko, tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Na,va radau,labai mielą kampelį,po poros savaičių galėsiu parašyti atsiliepimus wink.gif
Atsakyti