QUOTE(nindze @ 2013 11 16, 10:12)
Zinoma, jeigu jus lyginate "vaiko laikas" su "mazi basi" , tuomet veiklos ten daug ir visokiam amziui, nes mazi basi daugiau orientuoti i mazuosius, bet jeigu lygini su "vaikystes miestu", "karkarlandu" "megiuku", ar akropolio vaiku kambariu, neziurint i tai aisku, kad du paskutiniai yra konvejeriai, ju jaukiais irgi nepavadinciau, tai negaleciau sakyti, kad veiklos ten daug.
Su Vaikystės miestu nei vieno nelyginu, nes tikrai pritariu, kad jam lygių nėra, visais atžvilgiais Kaip ir kainos, jis juk brangiausias gimtadieniams švęsti. Jei eiti su vaikais pažaisti ir su draugėm kavos atsigerti - ideali vieta, mano akimis.
Man asmeniškai Vaiko laikas labiau patiko už Megos ir Akropolio kambarius, vien dėl tų konvejerių.
Viename nesu buvus, Karkarlande, todėl nieko negaliu pasakyti. Bet iš esmės visuose tokiuose kambariuose man nėra labai saugu, todėl kiek einam, tiek paskui vaikus ir sekiojam.. Nors sūnus atsargus, bet visokių nesaugių veiklų beveik visur randam. Vaiko laikas tos medinės žaidimų aikštelės tikrai pavojingos mažesniems, sūnus kelis kartus vos nenukrito, būtų nejuokais susižeidęs). Turbūt Pramonės Maximos kambarys saugiausias
Bet šiaip Vaiko laiką užskaitom, gimtadienį šauniai atšventėm, patiko, kad atskira, bet nevisiškai atskirta erdvė švęsti. Vietos daug, kompanija buvo gera, veikti vaikams buvo ką (labiausiai patiko pripučiamas batutas), tik va kava tai labai neskani, nevienas svečias minėjo..