QUOTE(mylimukeA @ 2013 11 14, 21:13)
Taip ir nesupratau, kas Jums ten nepatiko
Aš buvau užsukus, ten vyko gimtadienis, tai tik viena akim apžiūrėjau, bet pamačiau, kad ten tikrai bus ką veikti įvairaus amžiaus vaikams, o ir suaugusieji visi tilps. Darbuotoja nelabai sužavėjo, bet savininkė labai maloni (aišku, kaip čia nebūsi, kai naujai atsidarę
). Jei kam bus įdomu, daugiau atsiliepimų galėsiu parašyti po gimtadienio.
Ir pagaliau nuvažiavau į "Maži basi", tai tikrai persigalvojau, nors vieta mano akimis labai jauki, šilta atmosfera, bet ne maniškės gimtadieniui
Reikėtų bėgioti paskui vaikus (nors ten keliems žmonėms sunku prasilenkti), visi niekaip netilptumėm vienoje vietoje, o ir vieta nelabai pritaikyta suaugusiems susėsti.
Zinoma, jeigu jus lyginate "vaiko laikas" su "mazi basi" , tuomet veiklos ten daug ir visokiam amziui, nes mazi basi daugiau orientuoti i mazuosius, bet jeigu lygini su "vaikystes miestu", "karkarlandu" "megiuku", ar akropolio vaiku kambariu, neziurint i tai aisku, kad du paskutiniai yra konvejeriai, ju jaukiais irgi nepavadinciau, tai negaleciau sakyti, kad veiklos ten daug.
O nepatiko,jeigu konkreciai:
1. Lauko zaidimu aikstele (pas mus kieme tokie stovi)
2. Nepasirode labai saugu, kalbu apie mazuosius.
3. Nejauku, bandyta daryti kazkas "ale" naturaliai, skandinaviskai, bet kaip daznai Lietuvoje buna - norejo, kaip geriau, o gavosi, kaip visada. Va "Vaikystes Mieste" tai tikrai dizainas aukstam lyguje sukurtas, ne veltui ten televizija vaiku laidas filmuoja. Daryta gerai ir iki galo.
4. Niuru
5. Nezinau, kas ten dirbo ta diena, savininke, ar darbuotoja, bet man nepasirode labai fantastiskas personalas.
O kas jums ten taip patiko? Ka ivardinate, kaip daug veiklos? Batuta uzskaitau, bet man jis tikrai neatrodo saugus uzsiemimas, ypac per gimtadienius, nes ant jo vienu metu gali tik du ar trys zmones sokineti, o kas priziuri, kad nesokinetu daugiau ir neatsitiktu nelaime? Sia vasara mano sesers mergaite raktikauli suslauze tokiomis salygomis per gimtadieni. Labai nesmagu, kai svente virsta trauma.
Visas sis pasisakymas yra tik mano asmenine subjektyvi nuomone. Skonio reikalas yra labai subjektyvus dalykas. Vieniem patinka - kitiem nepatinka. Taciau tam forumai ir reikalingi, kad zmones paskaite galetu ivertinti visus pliusus ir minusus konkrecios vietos.