Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Kaune

QUOTE(seimos_galva @ 2013 10 20, 15:14)
Kartais užsimenat apie picų kepimą, bet kiek teko pasidomėti, tai Čili picoje kepa tik jubiliatas, o kiti zuikučiai tik stebi procesą. Tai, mano manymu, nėra smagu, nei šventės kaltininkui, nei svečiams. O gal yra kur kitur, kur daro tokias programas, kur galėtų visi šventės dalyviai nors po mažą šedevrą išsikepti? wink.gif

Pizza Jazz kepa visi vaikai po pica thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai atšventėm gimtadienį žaidimų kambaryje Mauglis ir vaikai PC Molas. Kambarys nedidelis, bet man pasirodė pakankamai saugus. Gal trūko šiek tiek šviesos ir vedinimo. Bet vaikų nuotaikos tai nesugadino. smile.gif Taip pat dažnai nueinam pažaisti į Mauglis ir vaikai Pramonės Maximoje. Ten erdvesnis, didesnis tikrai vertas dėmesio bent jau man pasirodė.
Atsakyti
galvoju pasinaudoti tavokaunas.lt paslaugomis ir atsvesti gimtadieni pas paolo su personazu, bus kepama pica. gal kas turit atsiliepimu?
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors šventė gimtadienį ir gali parašyti atsiliepimų apie "maži basi"? Bus pirmasis dukrytės gimtadienis, nors kiti vaikai gerokai didesni bus, įdomu ar visiems bus ką veikti? Ten dar yra ir fotografo paslaugos, galvoju visai patogu viskas vienoje vietoje būtų ax.gif Būčiau dėkinga, jei kas nors pakomentuotų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 11 06, 12:49)
Sveiki, gal kas nors šventė gimtadienį ir gali parašyti atsiliepimų apie "maži basi"? Bus pirmasis dukrytės gimtadienis, nors kiti vaikai gerokai didesni bus, įdomu ar visiems bus ką veikti? Ten dar yra ir fotografo paslaugos, galvoju visai patogu viskas vienoje vietoje būtų  ax.gif Būčiau dėkinga, jei kas nors pakomentuotų  4u.gif

mes ten šventėme vieno berniuko 2-ąjį gimtadienį. nežinau, ar norėčiau ten švęsti savo vaikiuko gimtadienį. yra kelios patalpos, ten kur reikia švęsti, tai labai maža patalpa, valgių pasidėti nėra kur schmoll.gif

iš žaidimų tai tik mažas kamuoliukų baseinas, maža vaikiška virtuvėlė, kelios mašinytės, mažiukas mažiukas batutas. nu ir dar mažų niekučių buvo.

man nepatiko tai, kad vieni vaikai vienoj patalpoj su tėvais, kiti kitoj.

man labiau patiko Pramonės Maximoj esantis vaikų žaidimų kambarys. visi buvome vienoje vietoje, ir pačios vietos yra daugiau.

tai tik mano nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2013 11 06, 16:22)
mes ten šventėme vieno berniuko 2-ąjį gimtadienį. nežinau, ar norėčiau ten švęsti savo vaikiuko gimtadienį. yra kelios patalpos, ten kur reikia švęsti, tai labai maža patalpa, valgių pasidėti nėra kur schmoll.gif

iš žaidimų tai tik mažas kamuoliukų baseinas, maža vaikiška virtuvėlė, kelios mašinytės, mažiukas mažiukas batutas. nu ir dar mažų niekučių buvo.

man nepatiko tai, kad vieni vaikai vienoj patalpoj su tėvais, kiti kitoj.

man labiau patiko Pramonės Maximoj esantis vaikų žaidimų kambarys. visi buvome vienoje vietoje, ir pačios vietos yra daugiau.

tai tik mano nuomonė biggrin.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif Kaip tik planavau nuvažiuoti, bet nepavyko, o puslapio nuotraukos tikrai skurdžios, kad suprastum apie erdvę. Labiau norėčiau Šilainiuose, ir dar ta fotografavimo paslauga taip patogu būtų.. Ech.
Pramonės Maximoje esame buvę nekartą, neturim nusiskundimų, bet ten dabar juk irgi dvi patalpos, tai irgi nebūna visi vaikai vienoj erdvėj.
Ot dilema dabar doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2013 10 27, 20:44)
Nebežinau kur čia normalių VAIKŲ ŽAIDIMUI skirtų SAUGIŲ kambarių yra  blink.gif MEGIUKYJE rūbus susidrasko, kitur "prižiūrėtojos" nosimis susuktomis sad.gif
Nors Akropolyje ir Maximok Pramonės man visai patiko  thumbup.gif
schmoll.gif oi ne, ne, pro šitą daug kartų praeinu, bet net minties nekyla ten vaikus palikt sad.gif
Tikrai aplinka nesaugi atrodo  g.gif MEDINIAI LAUKO pramogų centriukai (kiek pašinų prisirinks), radiatoriai neatitverti nuo vaikų žaidimo erdvės (kaukšt vaikas galvą-ir į ligoninę), erdvė viena išstisinė, truputuką balaganas atrodo  doh.gif .
Idėja fantastinė, yra kur tėveliams prisėsti, bet.... įdirbio Į VAIKŲ SAUGUMĄ nėra  unsure.gif
Jei nebūčiau savo ausimis girdėjusi pro šoną einančių tėvelių su vaikais komentarų, galvočiau,kad čia aš viena paranojikė, bet... panašu, kad taip mąstančių yra daugiau.
Kartą norėjau įlįsti ten, tiesiog su pasiūlymais,ką galėtų keisti,kad lankytojai plūstų, ale pagalvojau, dar iškoneveiks, kad kaip davatka lendu  cool.gif o gal paklausę būtų?

o man ten patiko,o vaikams dar labiau thumbup.gif
o erdve viena istisine doh.gif lotuliukas.gif atskiri 2 kabareliai gimtadieniams,atskira salyte ramiems zaidimams,knyguciu ten prideta ax.gif kokia dar istisine biggrin.gif ,tiesa sakant mazai tokiu kambariu,kur taip erdves atskirtos, biggrin.gif 4u.gif
ir ta medine karstyne,gi pritaikita viduje naudoti,tikrai ten pasino neimanora rasti,viskas apdirbta.paminkstinimai yra.
o del radijatoriu,tai isvis nepykite,bet jusu baimes kiek juokingos,cia mazdaug,neinu su vaiku i lauka,nes jis gali nukristi,det galva i asvalta-ir i ligonine lotuliukas.gif
nu ka zinau man ten viskas saugiai pasirode,net mano mazius(2m.) visur karstesi.
o kolektyvas irgi saunus,malonu uzeiti,pasitinka,islydi thumbup.gif
tad siuliciau ir jums ten apsilankyti pries issakant neigiama nuomone,gal ji pasikeis
Atsakyti
Gal buvot kas nors pastaruoju metu Oazės boulinge? Kokia ten aplinka? Kaip įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2013 11 08, 12:57)
o man ten patiko,o vaikams dar labiau thumbup.gif
o erdve viena istisine doh.gif  lotuliukas.gif atskiri 2 kabareliai gimtadieniams,atskira salyte ramiems zaidimams,knyguciu ten prideta ax.gif kokia dar istisine biggrin.gif ,tiesa sakant mazai tokiu kambariu,kur taip erdves atskirtos, biggrin.gif  4u.gif
ir ta medine karstyne,gi pritaikita viduje naudoti,tikrai ten pasino neimanora rasti,viskas apdirbta.paminkstinimai yra.
o del radijatoriu,tai isvis nepykite,bet jusu baimes kiek juokingos,cia mazdaug,neinu su vaiku i lauka,nes jis gali nukristi,det galva i asvalta-ir i ligonine lotuliukas.gif
nu ka zinau man ten viskas saugiai pasirode,net mano mazius(2m.) visur karstesi.
o kolektyvas irgi saunus,malonu uzeiti,pasitinka,islydi thumbup.gif
tad siuliciau ir jums ten apsilankyti pries issakant neigiama nuomone,gal ji pasikeis

Nezinau, kas jus ten taip suzavejo schmoll.gif . Po jusu pasisakymo nuvaziavome su mazyte pazaisti. Galvoju, naujas kambarys, idomu, kas ir kaip. Man ten visiska nesamone. Apie jaukuma net nekalbeciau. Mano mazyte priklausoma nuo vaiku kambariu, su asarom iseiname is visu, kuriuose buvome. Cia pati neisbuvusi net pusvalandzio uzsimane namo. Aisku cia tik nuomone, kaip ir jusu. Visokiu kambariu yra, visokiu reikia. Kuo daugiau, tuo geriau. Yra is ko rinktis, bet sis mums nepatiko. Jeigu pasizaisti labqi smagu "vaikystes miestas" ten labai daug veiklos vaikams, bet per gimtadienius sunku, nes erdve didele, kampas uz kampo, jeigu vaikas mazesnis, paskui ji reikia eiti, todel visai nepabuni su kitais zmonem is gimtadienio. Nelabai ir atsisesti gali, bet jeigu tik pasibuti su vaiku dviese labai smagu. Smagu ir "Karkarlande" ten erve, langai, labai sviesu. Zodziu reikia visur isbandyti ir atsirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nindze @ 2013 11 14, 18:23)
Nezinau, kas jus ten taip suzavejo  schmoll.gif . Po jusu pasisakymo nuvaziavome su mazyte pazaisti. Galvoju, naujas kambarys, idomu, kas ir kaip. Man ten visiska nesamone. Apie jaukuma net nekalbeciau. Mano mazyte priklausoma nuo vaiku kambariu, su asarom iseiname is visu, kuriuose buvome. Cia pati neisbuvusi net pusvalandzio uzsimane namo. Aisku cia tik nuomone, kaip ir jusu. Visokiu kambariu yra, visokiu reikia. Kuo daugiau, tuo geriau. Yra is ko rinktis, bet sis mums nepatiko. Jeigu pasizaisti labqi smagu "vaikystes miestas" ten labai daug veiklos vaikams, bet per gimtadienius sunku, nes erdve didele, kampas uz kampo, jeigu vaikas mazesnis, paskui ji reikia eiti, todel visai nepabuni su kitais zmonem is gimtadienio. Nelabai ir atsisesti gali, bet jeigu tik pasibuti su vaiku dviese labai smagu. Smagu ir "Karkarlande" ten erve, langai, labai sviesu. Zodziu reikia visur isbandyti ir atsirinkti  smile.gif

Taip ir nesupratau, kas Jums ten nepatiko blush2.gif
Aš buvau užsukus, ten vyko gimtadienis, tai tik viena akim apžiūrėjau, bet pamačiau, kad ten tikrai bus ką veikti įvairaus amžiaus vaikams, o ir suaugusieji visi tilps. Darbuotoja nelabai sužavėjo, bet savininkė labai maloni (aišku, kaip čia nebūsi, kai naujai atsidarę smile.gif). Jei kam bus įdomu, daugiau atsiliepimų galėsiu parašyti po gimtadienio.
Ir pagaliau nuvažiavau į "Maži basi", tai tikrai persigalvojau, nors vieta mano akimis labai jauki, šilta atmosfera, bet ne maniškės gimtadieniui smile.gif Reikėtų bėgioti paskui vaikus (nors ten keliems žmonėms sunku prasilenkti), visi niekaip netilptumėm vienoje vietoje, o ir vieta nelabai pritaikyta suaugusiems susėsti.
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2013 11 13, 20:26)
Gal buvot kas nors pastaruoju metu Oazės boulinge? Kokia ten aplinka? Kaip įspūdžiai?

Niekas nebuvot Oazės boulinge??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 11 14, 21:13)
Taip ir nesupratau, kas Jums ten nepatiko  blush2.gif
Aš buvau užsukus, ten vyko gimtadienis, tai tik viena akim apžiūrėjau, bet pamačiau, kad ten tikrai bus ką veikti įvairaus amžiaus vaikams, o ir suaugusieji visi tilps. Darbuotoja nelabai sužavėjo, bet savininkė labai maloni (aišku, kaip čia nebūsi, kai naujai atsidarę smile.gif). Jei kam bus įdomu, daugiau atsiliepimų galėsiu parašyti po gimtadienio.
Ir pagaliau nuvažiavau į "Maži basi", tai tikrai persigalvojau, nors vieta mano akimis labai jauki, šilta atmosfera, bet ne maniškės gimtadieniui  smile.gif Reikėtų bėgioti paskui vaikus (nors ten keliems žmonėms sunku prasilenkti), visi niekaip netilptumėm vienoje vietoje, o ir vieta nelabai pritaikyta suaugusiems susėsti.

Zinoma, jeigu jus lyginate "vaiko laikas" su "mazi basi" , tuomet veiklos ten daug ir visokiam amziui, nes mazi basi daugiau orientuoti i mazuosius, bet jeigu lygini su "vaikystes miestu", "karkarlandu" "megiuku", ar akropolio vaiku kambariu, neziurint i tai aisku, kad du paskutiniai yra konvejeriai, ju jaukiais irgi nepavadinciau, tai negaleciau sakyti, kad veiklos ten daug.
O nepatiko,jeigu konkreciai:
1. Lauko zaidimu aikstele (pas mus kieme tokie stovi)
2. Nepasirode labai saugu, kalbu apie mazuosius.
3. Nejauku, bandyta daryti kazkas "ale" naturaliai, skandinaviskai, bet kaip daznai Lietuvoje buna - norejo, kaip geriau, o gavosi, kaip visada. Va "Vaikystes Mieste" tai tikrai dizainas aukstam lyguje sukurtas, ne veltui ten televizija vaiku laidas filmuoja. Daryta gerai ir iki galo.
4. Niuru
5. Nezinau, kas ten dirbo ta diena, savininke, ar darbuotoja, bet man nepasirode labai fantastiskas personalas.

O kas jums ten taip patiko? Ka ivardinate, kaip daug veiklos? Batuta uzskaitau, bet man jis tikrai neatrodo saugus uzsiemimas, ypac per gimtadienius, nes ant jo vienu metu gali tik du ar trys zmones sokineti, o kas priziuri, kad nesokinetu daugiau ir neatsitiktu nelaime? Sia vasara mano sesers mergaite raktikauli suslauze tokiomis salygomis per gimtadieni. Labai nesmagu, kai svente virsta trauma.
Visas sis pasisakymas yra tik mano asmenine subjektyvi nuomone. Skonio reikalas yra labai subjektyvus dalykas. Vieniem patinka - kitiem nepatinka. Taciau tam forumai ir reikalingi, kad zmones paskaite galetu ivertinti visus pliusus ir minusus konkrecios vietos.
Atsakyti