O gal kas nors yra svente gimtadieni Euroopoj Akropoly?
Mes dukros 2ąjį gimtadienį šventėme Akropolio Euroopoje, tai buvo smagu, neskaitant to, kad į kompaniją jungėsi ir pašaliniai vaikai, o ir kaina truputį pasikandžiojo. Bet mes gudručiai turėjome savo vaišes ir arbatinį (rozetę radom po stalu), tai tėveliai pliūrino kavą, kiek norėjo ir nereikėjo užsisakinėti iš kavinių. Likom patenkinti ir personažu - zuikiu. Kaip su dvimečiais, šjungiant tėvelius, jis pasidarbavo šauniai. Smagiausia buvo ceremonija pabaigoje, kai jubiliatė sėdėdama soste klausėsi linkėjimų, gavo diplomą ir konfeti
3ąjį gimtadienį šventėme Jonavoje (tik 30km) http://www.lavinimoc...-sventes-13/lt/ tai likom sužavėti! Vyko princesiškas gimtadienis, tai vaikai su mokytoja Viktorija (100 balų) gaminosi karūnas, vyko estafetės, šoko, kilnojo jubiliatę... na žodžiu... visko super daug. Kainos nesikandžioja. Maistas savas. Esant norui įjungia į veiklą ir tėvelius. Apie šį gimtadienį tik gražiausi ir smagiausi atsiliepimai.
4ąjį gimtadienį planuojam arba čili picoje picikes kepti arba saldainius gamintis kažkurioje šokoladinėje. Tik bėda ta, jog pergyvenu, kad nebūtų vaikams nuobodu nelakstant ir nesiaučiant. Gal yra kokių patarimų?
3ąjį gimtadienį šventėme Jonavoje (tik 30km) http://www.lavinimoc...-sventes-13/lt/ tai likom sužavėti! Vyko princesiškas gimtadienis, tai vaikai su mokytoja Viktorija (100 balų) gaminosi karūnas, vyko estafetės, šoko, kilnojo jubiliatę... na žodžiu... visko super daug. Kainos nesikandžioja. Maistas savas. Esant norui įjungia į veiklą ir tėvelius. Apie šį gimtadienį tik gražiausi ir smagiausi atsiliepimai.
4ąjį gimtadienį planuojam arba čili picoje picikes kepti arba saldainius gamintis kažkurioje šokoladinėje. Tik bėda ta, jog pergyvenu, kad nebūtų vaikams nuobodu nelakstant ir nesiaučiant. Gal yra kokių patarimų?
QUOTE(asara1 @ 2013 07 10, 11:22)
Mano kriksto dukters 6 metu gimtadieni sventeme naujai atsidariusioje NOPISNOPI vaiku kambaryje ( PRISMA, jonavos g.).
Buvo Princese gimtadienis - tai visiems labai patiko. DAr vaikai gamino patys ledu torta ir paskui, o stebukle, visa ji patys ir suvalge :-). Nebuvo taip, kad nuperkamas tortas, o paskui puse tenka ismesti , nes niekas nenori.
Tikrai nuosirdziai rekomenduoju sia vieta - viskas nauja ir su vaikais tikrai daug uzsiimama.
Buvo Princese gimtadienis - tai visiems labai patiko. DAr vaikai gamino patys ledu torta ir paskui, o stebukle, visa ji patys ir suvalge :-). Nebuvo taip, kad nuperkamas tortas, o paskui puse tenka ismesti , nes niekas nenori.
Tikrai nuosirdziai rekomenduoju sia vieta - viskas nauja ir su vaikais tikrai daug uzsiimama.
pats kambarys tai gal ir nieko, bet jie nuo rugsejo taiko nauja kainodara, kuri bent jau man pasirode kosmosas: 230 Lt uz 2,5 val (iskaitant pasiruosima ir susitvarkyma), 30 lt, jei nori atsinesti savo maista, gali ateiti max 10 suaugusiu, uz kiekviena papildoma 20 Lt, jei veluoji iseiti uz kiekviena zmogu 10 lt papildomai. Zodziu, persigalvojom....
QUOTE(bachata1 @ 2013 08 15, 17:29)
pats kambarys tai gal ir nieko, bet jie nuo rugsejo taiko nauja kainodara, kuri bent jau man pasirode kosmosas: 230 Lt uz 2,5 val (iskaitant pasiruosima ir susitvarkyma), 30 lt, jei nori atsinesti savo maista, gali ateiti max 10 suaugusiu, uz kiekviena papildoma 20 Lt, jei veluoji iseiti uz kiekviena zmogu 10 lt papildomai. Zodziu, persigalvojom....
Pats kambarys tikrai dailus, gal del to, kad naujas. Bet kai ne kurios darbuotojos itin nemalonios.
Sesuo svente abieju vaikuciu gimtadienius vos dvieju savaiciu skirtumu siame NOPISNOPI vaiku kambaryje Prismoje. Po pirmojo gimtadienio buvo patenkinti visi, vaikai, tevai, sveciai.
Dukrytes gimtadieniui velgi pasirase sutarti, atsinese vaises, paeme personaza Havaju tema. Kad havajais ne nekvepejo ir taip matesi, sijoneliai is keliu siulu, labai jau ekonominio varianto, pati mergina atlikusi havajietiska personaza, ne tik vaiku nesudomino, bet ir pati matesi kazkokia suvarzyta (tebunie tai jos pirmas vaidinimas vaikams). Smagiausia dalis buvo apsimokant pinigelius, uz vynuogiu keke, kuria pati atsinese, nes daugiau visos vaises buvo is kambario kavinukes, teko susimoketi 30 lt bauda pagal sutarti (pries dvi sav tokiu baudu nebuvo). Zinoma sutartis reikia skaityt, bet kartais yra ir zmogiskumo faktorius. Beje, ledu torto skonis gimtadienio sveciu nesuzavejo, tik pati atrakcija isideti po du saukstelius priedu ant ledu (saldainiukai, guminukai, vysniukai ir t.t.)
Mano vaikas taip pat nusprende cia svesti, jau zinojau, kad maista savo gali nestis sumokejes vadinama bauda ar tai pinigu suma pagal sutarti 30 lt. (ja sumokejau iskart), indus sesei dave plastikinius (ne vienkartinius), tad tikejausi ir as juos gauti. Bet netiketumas buvo paprasius lekstuciu tortui, pasirodo, kad jei mano atsinestines vaises, uz kurias papildomai susimoku 30 lt, man lekstuciu jau nebeduoda, gerai, kad vietoje parduotuve, tai nulekem ir nusipirkom. Velgi, sutartis reikia skaityti visada, kartais is artimuju nuotykiu nepasimokai Bet visa tai, kad atsiprasome, Jums lekstutes nepriklauso nepasake graziai, tiesiog drebtelejo fraze ir tiek.
Apibendrinant, pats kambarys tikrai dailus, erdvus,vaikams tikrai patiko, bet salia to noretusi ir zmogiskumo.
Pora draugu vaiku gimtadieniu tekos svesti Nopisnopi ir visiskai nusivylem! kaip jau ir buvo mineta personaze Havaju tema - tragiska, jauciasi suvarzyta, stebi ar ne duok dieve koks pazystamas jos nepamatys ...Taciau kai teko susipazinti su kambario vadove nekilo abejoniu kodel viskas ten taip ir yra kaip rasoma ir kituose komentaruose.
Mano dukryte birzeli svente gimtadieni, kuri mes sventeme namie. Buvom uzsisake Tavo Teatriuko pasaka, likome labai patenkinti aptarnavimu, paslaugos kokybe ir pacia ideja kartais geriau truputi pavargti patiems ruosiant svente, bet gauti 100% geru emociju
Mano dukryte birzeli svente gimtadieni, kuri mes sventeme namie. Buvom uzsisake Tavo Teatriuko pasaka, likome labai patenkinti aptarnavimu, paslaugos kokybe ir pacia ideja kartais geriau truputi pavargti patiems ruosiant svente, bet gauti 100% geru emociju
Kaune - pati geriausia vieta Vaikystes miestas. Cia net nera ka diskutuoti. Ir toli visiems Nopisnopi ar dar kokiems kambariukams su savo plastmasiniais kamuoliukais. Beda yra viena - po apsilankymo sitame - daugiau niekur nesinori. Va mes jau 3-ia karta ten svenciam. 4-a jau nebesinori ir nebesugalvojam kur. Teks turbut kokias picas Cili kept...
QUOTE(neriba @ 2013 09 21, 10:02)
Kaune - pati geriausia vieta Vaikystes miestas. Cia net nera ka diskutuoti. Ir toli visiems Nopisnopi ar dar kokiems kambariukams su savo plastmasiniais kamuoliukais. Beda yra viena - po apsilankymo sitame - daugiau niekur nesinori. Va mes jau 3-ia karta ten svenciam. 4-a jau nebesinori ir nebesugalvojam kur. Teks turbut kokias picas Cili kept...
Vaikystės miestas gal ir būtų nieko, bet yra 2 problemos. 1 - jų vadovė. gimtadienius ten šventėm turbūt 6 kartus, tai tik 2 iš jų nebuvo su ja jokių incidentų. šiaip tai pastoviai kuo nors nepatenkinta ir bumbanti.
2. pasidarė viską prieš keletą metų ir nebenori nieko daugiau investuot - sėdmaišiai jau senų senovėj tušti ir niekas nesistengia papildyt, ir t.t. ir pan. Bet aišku į tuos sėdmaišius galima nekreipti dėmesio jei aptarnavimas būtų normalus, bet kai kas kartą dėl kažko sugadina nuotaiką ta savininkė, tai po to jau labai pagalvoji arten eiti ar nebe..
Aš paantrinsiu skyler
Labai teko nusivilti Vaikystės miestu
Pats kambarys tikrai labai fainas, labai skoningai įrengtas ir man jis labai patiko. Ir nors jau buvau skaičiusiu nekokius atsiliepimus apie jį, vis tiek planavau užsakyti jį sūnaus gimtadieniui. Prieš mėnesį pasiskambinau, labai maloniai išaiškino visus gimtadienių šventimo planus. Pasiklausiau ar mūsų planuojama diena laisva. Buvo dar visa diena laisva, ir visas savaitgalis, žodžiu pasitarėm su vyru dėl tinkamo laiko, aš jai dar kartą paskambinau. Telefonu 'užrezervavo' mūsų laiką. Susitariau, kad e-mailu atsiųs banko rekvizitus ir padarysiu pavedimu užstatą už gimtadienį. Dar patikino (jei nebus sumokėtas užstatas), kad užsirašo savo užrašinėj ir jei kas nors norės tuo metu rezervuoti laiką, man perskambins ir perklaus ar mes tikrai norim.
Tai va, aš išsiuntus jiems laišką dėl banko rekvizitų, sau rami sėdžiu ir laukiu, kada galėsiu padaryti pavedimą. Po savaitės neiškenčiau, perskambinau jiems ir planavau važiuoti pati sumokėti avansą, tai mane maloniai 'nudžiugino' kad kambarys jau užimtas ir aš galiu pasirinkti kitą laiką. Paklausiau kodėl neatsiuntė banko rekvizitų, pasakė, kad negavo laiško Tada sakiau, kad rezervavot telefonu ir turėjot man paskambinti, sakė mes telefonu nerezervuojam
Žodžiu likau durniaus vietoj ir dabar mastau, kur kitur švęsti gimtadienį
Žinau, kad kojos ten daugiau nekelsiu
Tikrai šaunus kambarys, bet deja darbuotojų požiūris jį absoliučiai sumenkino
Labai teko nusivilti Vaikystės miestu
Pats kambarys tikrai labai fainas, labai skoningai įrengtas ir man jis labai patiko. Ir nors jau buvau skaičiusiu nekokius atsiliepimus apie jį, vis tiek planavau užsakyti jį sūnaus gimtadieniui. Prieš mėnesį pasiskambinau, labai maloniai išaiškino visus gimtadienių šventimo planus. Pasiklausiau ar mūsų planuojama diena laisva. Buvo dar visa diena laisva, ir visas savaitgalis, žodžiu pasitarėm su vyru dėl tinkamo laiko, aš jai dar kartą paskambinau. Telefonu 'užrezervavo' mūsų laiką. Susitariau, kad e-mailu atsiųs banko rekvizitus ir padarysiu pavedimu užstatą už gimtadienį. Dar patikino (jei nebus sumokėtas užstatas), kad užsirašo savo užrašinėj ir jei kas nors norės tuo metu rezervuoti laiką, man perskambins ir perklaus ar mes tikrai norim.
Tai va, aš išsiuntus jiems laišką dėl banko rekvizitų, sau rami sėdžiu ir laukiu, kada galėsiu padaryti pavedimą. Po savaitės neiškenčiau, perskambinau jiems ir planavau važiuoti pati sumokėti avansą, tai mane maloniai 'nudžiugino' kad kambarys jau užimtas ir aš galiu pasirinkti kitą laiką. Paklausiau kodėl neatsiuntė banko rekvizitų, pasakė, kad negavo laiško Tada sakiau, kad rezervavot telefonu ir turėjot man paskambinti, sakė mes telefonu nerezervuojam
Žodžiu likau durniaus vietoj ir dabar mastau, kur kitur švęsti gimtadienį
Žinau, kad kojos ten daugiau nekelsiu
Tikrai šaunus kambarys, bet deja darbuotojų požiūris jį absoliučiai sumenkino
Kartais užsimenat apie picų kepimą, bet kiek teko pasidomėti, tai Čili picoje kepa tik jubiliatas, o kiti zuikučiai tik stebi procesą. Tai, mano manymu, nėra smagu, nei šventės kaltininkui, nei svečiams. O gal yra kur kitur, kur daro tokias programas, kur galėtų visi šventės dalyviai nors po mažą šedevrą išsikepti?
Nebežinau kur čia normalių VAIKŲ ŽAIDIMUI skirtų SAUGIŲ kambarių yra MEGIUKYJE rūbus susidrasko, kitur "prižiūrėtojos" nosimis susuktomis
Nors Akropolyje ir Maximok Pramonės man visai patiko
oi ne, ne, pro šitą daug kartų praeinu, bet net minties nekyla ten vaikus palikt
Tikrai aplinka nesaugi atrodo MEDINIAI LAUKO pramogų centriukai (kiek pašinų prisirinks), radiatoriai neatitverti nuo vaikų žaidimo erdvės (kaukšt vaikas galvą-ir į ligoninę), erdvė viena išstisinė, truputuką balaganas atrodo .
Idėja fantastinė, yra kur tėveliams prisėsti, bet.... įdirbio Į VAIKŲ SAUGUMĄ nėra
Jei nebūčiau savo ausimis girdėjusi pro šoną einančių tėvelių su vaikais komentarų, galvočiau,kad čia aš viena paranojikė, bet... panašu, kad taip mąstančių yra daugiau.
Kartą norėjau įlįsti ten, tiesiog su pasiūlymais,ką galėtų keisti,kad lankytojai plūstų, ale pagalvojau, dar iškoneveiks, kad kaip davatka lendu o gal paklausę būtų?
Nors Akropolyje ir Maximok Pramonės man visai patiko
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2013 09 17, 20:41)
oi ne, ne, pro šitą daug kartų praeinu, bet net minties nekyla ten vaikus palikt
Tikrai aplinka nesaugi atrodo MEDINIAI LAUKO pramogų centriukai (kiek pašinų prisirinks), radiatoriai neatitverti nuo vaikų žaidimo erdvės (kaukšt vaikas galvą-ir į ligoninę), erdvė viena išstisinė, truputuką balaganas atrodo .
Idėja fantastinė, yra kur tėveliams prisėsti, bet.... įdirbio Į VAIKŲ SAUGUMĄ nėra
Jei nebūčiau savo ausimis girdėjusi pro šoną einančių tėvelių su vaikais komentarų, galvočiau,kad čia aš viena paranojikė, bet... panašu, kad taip mąstančių yra daugiau.
Kartą norėjau įlįsti ten, tiesiog su pasiūlymais,ką galėtų keisti,kad lankytojai plūstų, ale pagalvojau, dar iškoneveiks, kad kaip davatka lendu o gal paklausę būtų?
Mes idemiai sekeme sia tema, rinkome visus uz ir pries gimtadienio svntes vietai, taciau pasirinkome vieta, apie kuria dar niekas nepasisake. Karkarlandas, Siaures prospekto Maximoje. Jie taip pat neseniai atsidare. Labai patiko, nes ten daug langu, labai sviesu, grazu, nauja. Mums pasirode labai saugu. Gimtadienis buvo vykes, kaip niekad. Visi liko suzaveti, ir teveliai ir vaikai . Is musu sventes dar du draugai pas juos uzsirase gimtadieniui, tai mes dziaugiames, kad tarp draugu buvome pirmieji. Labai paslaugus personalas, zodziu super. Mes ten dar grisime tikrai ne karta. Tarp musu sveciu buvo draugu is Vilniaus, jie taip pat liko suzaveti, sake, gerai butu tokia vietele ir Vilniuje tureti