Patiko patiko
Dukra dabar kaip tik ten Televizijos akademiją, ar kaip ten ji vadinasi, lanko, veda Neringa Nekrašiūtė. Tai lankosi 2 kartus per savaitę, ir, nors jau dičkė, vis pazirzia: na kada, kada pasiliksim ten pažast?
Išties kai ėjom ten pirmą kartą, maniau, eilinis Euroopinis kambariukas bus. Bet tai, ką radau, maloniai nustebino. Net apmaudu tapo, kad tokios kavinukės nebuvo kai auginau dukrą ir nuolat kildavo galvosūkis, kur su draugėm ir vaikais išsiruošt puodeliui kavos - taip, kad vaikai turėtų ką veikti, bet būtų toje pačioje erdvėje, kaip ir mes. Kaune, ko gero, vienintelis Bajorkiemis tokią galimybę suteikdavo, bet iki jo kasdien neprivažinėsi
QUOTE(Salsa @ 2011 10 26, 19:04)
Patiko patiko
Na va kaip smagu Kitą mėnesį planuojam švęsti sūnėno 10-tąjį gimtadienį ten, tai galėsiu plačiau papasakoti. Nors kaip supratau dabar ten masiškai švenčia gimtadienius, nes savaitgalį nueiti pabūti su vaiku ten dažnai būna be šansų
Mes buvome užsisakę Vaikystės miestą savo gimtadieniui. Labai faina aplinka, nors kaina brangoka, bet viską turėjo atpirkti geros emocijos. Susirgome...paskambinau, norėjau keisti datą. Paprašė atvažiuoti ir atvežti medikų pažymą. Aš namie su vaiku viena, kaip atvažiuoti? Pažymą gydytoja išrašė, būčiau kaip ir riedėjusi kitos dienos rytą. Bet prireikė mano atvykimo būten šią dieną. Bet man ne tai galvoje, kai vaikui temperatūra 39. Pasijutau tokia įskaudinta, nenoriu ten eiti, nors kambarys pats tikrai fainas.
Sakiau jiems, kad jų neparekomenduosiu niekam, tai vat nerekomenduoju, dėl nelankstumo ir trumparegiškumo.
Sakiau jiems, kad jų neparekomenduosiu niekam, tai vat nerekomenduoju, dėl nelankstumo ir trumparegiškumo.
QUOTE(light blue @ 2011 11 11, 16:28)
Mes buvome užsisakę Vaikystės miestą savo gimtadieniui. Labai faina aplinka, nors kaina brangoka, bet viską turėjo atpirkti geros emocijos. Susirgome...paskambinau, norėjau keisti datą. Paprašė atvažiuoti ir atvežti medikų pažymą. Aš namie su vaiku viena, kaip atvažiuoti? Pažymą gydytoja išrašė, būčiau kaip ir riedėjusi kitos dienos rytą. Bet prireikė mano atvykimo būten šią dieną. Bet man ne tai galvoje, kai vaikui temperatūra 39. Pasijutau tokia įskaudinta, nenoriu ten eiti, nors kambarys pats tikrai fainas.
Tikrai kokia nemaloni situacija O tai pinigus grąžino?
Mums irgi nepavyko švęsti ten gimtadienio, nes užsisakyti reikia turbūt keli mėnesiai prieš šventę, nes kaip supratau visi lapkričio vakarai rezervuoti
QUOTE(kindy @ 2010 11 21, 17:57)
Tik prieš savaitę atšventėme dukros 10 metų jubiliejų. Ieškojau kaip ir kur švęsti visą mėnesį. Vaikų kambariai jau pabodę, personažo nenorėjo. Paskutinę savaitę prieš gimtadienį radau profesionalių klounų telefoną. Jie rengė pasirodymus daugelyje šalių, turi plačią programą, pasirodymo įkainiai net pigesni nei agentūrų personažų... Tai šeimyninis duetas, kurio pasirodymą žiūrėjo vaikai išsižioję: pokštai, triukai, balionų lankstymas, humoristinė valandėlė. Jei susidomėjote, jų tel: 861721320
Labai labai ačiū už šią info ir kontaktus, paskutinę minutę paskambinome jiems ir suorganizavome 10mečiui puikią šventę namuose Vaikams, ir ne tik jiems, labai patiko, laikas prabėgo nejučia Judriems gimtadienio dalyviams (ypatingai, kai dauguma iš jų 10mečiai berniukai), buvo puikus laiko praleidimas, o jubiliato tėvams buvo garantuotas vaikų užimtumas ir namų nenusiaubimas
na va, ne į tą temą parašiau čia kažkas klausė apie Vaikystės miestą
Kaune yra nauja puiki vieta - Vaikystės miestas
šventėme sūnaus 5 gimtadienį ir likome absoliučiai sužavėti - aplinka kaip iš pasakos (aš pati mielai pažaisčiau ten ), idėjomis, pravedimu - įdomu ir mažiems ir dideliems visai kitas lygis nei įprasti žaidimų kambariai prigrūsti žaislų, kurių vaikai ir namie turi. čia orientuotasi į vaikų kūrybingumo, fantazijos skatinimą (pirščiukų teatras, wii ir pan.) mano mažasis pasirinko piratų temą ir jau dabar svaigsta apie kitų metų gimtadienį ten vaikinukas, kuris vedė gimtadienį mokėjo prieiti prie vaikų, ne taip kaip yra tekę matyti, kai jaunos merginos nedrąsiai jaučiasi vesdamos žaidimus, padovanojo jubiliatui dovanėlę, su kuria vaikas net miegojo kurį laiką
žodžiu, jau žinome kur švęsime kitą gimtadienį
ai, dar: ten yra dar daug daugiau galimybių didesniems vaikams - galima darytis fotosesijas, filmavimus, išsinuomoti drabužinę ir t.t.
kaip mano vyras įvertino - ten dirba tikri savo amato profesionalai
ir dar - ten laaaaabai skani kakava
kažkas dar rašė apie tai, kad jie gimtadienio datos nepakeitė dėl vaiko ligos: hmmm kaip keista mano vaikas irgi susirgo prieš gimtadienį ir jo kelios būsimos viešnios taip pat (skarlatina, ilgas karantinas), tai be jokių pažymų labai suporatingai pakeitė datą Vaikystės miestas. kažkoks nesusipratimas
Kaune yra nauja puiki vieta - Vaikystės miestas
šventėme sūnaus 5 gimtadienį ir likome absoliučiai sužavėti - aplinka kaip iš pasakos (aš pati mielai pažaisčiau ten ), idėjomis, pravedimu - įdomu ir mažiems ir dideliems visai kitas lygis nei įprasti žaidimų kambariai prigrūsti žaislų, kurių vaikai ir namie turi. čia orientuotasi į vaikų kūrybingumo, fantazijos skatinimą (pirščiukų teatras, wii ir pan.) mano mažasis pasirinko piratų temą ir jau dabar svaigsta apie kitų metų gimtadienį ten vaikinukas, kuris vedė gimtadienį mokėjo prieiti prie vaikų, ne taip kaip yra tekę matyti, kai jaunos merginos nedrąsiai jaučiasi vesdamos žaidimus, padovanojo jubiliatui dovanėlę, su kuria vaikas net miegojo kurį laiką
žodžiu, jau žinome kur švęsime kitą gimtadienį
ai, dar: ten yra dar daug daugiau galimybių didesniems vaikams - galima darytis fotosesijas, filmavimus, išsinuomoti drabužinę ir t.t.
kaip mano vyras įvertino - ten dirba tikri savo amato profesionalai
ir dar - ten laaaaabai skani kakava
kažkas dar rašė apie tai, kad jie gimtadienio datos nepakeitė dėl vaiko ligos: hmmm kaip keista mano vaikas irgi susirgo prieš gimtadienį ir jo kelios būsimos viešnios taip pat (skarlatina, ilgas karantinas), tai be jokių pažymų labai suporatingai pakeitė datą Vaikystės miestas. kažkoks nesusipratimas
Gal kam teko svesti MENU AKADEMIJOJE, MAironio gatveje? Kaip tik planuojam gimtadieni, tik norisi kazkokiu garantiju
QUOTE(Nedera @ 2011 11 15, 07:49)
Gal kam teko svesti MENU AKADEMIJOJE, MAironio gatveje? Kaip tik planuojam gimtadieni, tik norisi kazkokiu garantiju
šiand kaip tik nebloga akcija, http://beta.lt/kauna...rsonazais-kaune tikrai labai įdomu būtų nuomonės
Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2011 10 26, 18:50)
Nors apie gimtadienio šventę nieko negaliu pakomentuoti, bet pati vieta tiesiog tobula pasirodė Aš ir savo gimtadienį norėčiau ten švęsti
Labai įdomu ar ir kitoms mamoms (jų vaikams) taip pat patiko ši vieta ar čia tik man ši vieta pasirodė nesulyginama nei su vienu žaidimų kambariu Kaune
Labai įdomu ar ir kitoms mamoms (jų vaikams) taip pat patiko ši vieta ar čia tik man ši vieta pasirodė nesulyginama nei su vienu žaidimų kambariu Kaune
vieta tikrai įspūdinga, bet tinkama tik didesniems vaikams, min sakyčiau nuo 3m, nes tikrai nėra labai saugi vietelė,ne veltui tik atėjus taisykles tėvams kiša dėl saugumo ir atsakomybės...interjeras gražus,bet saugumo lb trūksta pvz tie akmenys sudėti ant kampų tikrai labai nesaugu prie pripučiamo batuto, ar prie kamuoliukų baseino.
mes buvom nuvažiavę su vaikais pasižaist, apžiūrėt kambarį, tai labai patiko, tik nelabai smagu kai ten vyksta kartu neuždari gimtadieniai,pašaliniams vaikams nelabai smagub tada pvz. vėdėja tupčioja apie gimtad svečius, mano vaikai žaidė mini namuke-kambariuke, ten ale namas, su antru aukštu ten maniškiai žaidė su virtuvėle, ras atvarė vedėja į tą kambariujką, ir sukomandavo sveikinkit jubiliatę ten, šalia žaidžiantys vaikai tapo kaip šuniui penkta koja...na, kai kitą kart varysim į ten pažaist, būtinai reiks klaust ar koks gimtad nevyksta...
Sveikos mamytes, gal kas galite papasakoti apie "vaikystes miesto" teikiama maista gimtadieniu metu? nes savo maisto jie labai nenori kad nestusi gimtadienio sventejai, uz tai reik ir moketi 50lt, na bet ne tame esme. labai mane domina, ar uztenka to maisto, kas ten per picos,ar pvz ju uztenka, gal kokiu uzkanduku dar uzsisakete? gal kas turite jau su tuo patirties?
Labai buciau dekinga uz atsakyma planuojame ten svesti vaikucio 4m gimtadieni
QUOTE(kikimara1983 @ 2011 11 15, 13:28)
Sveikos mamytes, gal kas galite papasakoti apie "vaikystes miesto" teikiama maista gimtadieniu metu? nes savo maisto jie labai nenori kad nestusi gimtadienio sventejai, uz tai reik ir moketi 50lt, na bet ne tame esme. labai mane domina, ar uztenka to maisto, kas ten per picos,ar pvz ju uztenka, gal kokiu uzkanduku dar uzsisakete? gal kas turite jau su tuo patirties?
Nelabai suprantu, kam rašo, kad galima neštis savo vaišes (kad ir už papildomą mokestį), bet iš tiesų neleidžia Nes kai mes klausėme, sakė, kad reikia rinktis maistą iš jų meniu.
O meniu yra čia: http://vaikystesmiestas.lt/sventes
Reikia parsisiųsti, jei neklystu, jie bendradarbiauja su Pizza Arena ir maistas yra iš ten (bent jau picos)
Savo 6 metu sunaus gimtadieni sventeme Boulingo alejoje. Buvom rezervave dviems valandoms takeli. Visu pirma labai malonus aptarnavimas. Vaikinukas priziurintis takelius ir priimantis paltus buvo labai mandagus.
Barmene taip pat labai supratinga ir tolerantiska mergina, sukosi kaip vijurkas. Vaikams picos buvo labai skanios.
Patiko, kad galima atsinesti savo torta. Taip, kad vaikai tikrai per tas dvi valandas labai issiduko, galejo ir pasokti ir kitu zaidimu pazaisti.
Ir dar vienas is malonumu, kad takeliams taikoma net 50% nuolaida svenciant gimtadieni.
Barmene taip pat labai supratinga ir tolerantiska mergina, sukosi kaip vijurkas. Vaikams picos buvo labai skanios.
Patiko, kad galima atsinesti savo torta. Taip, kad vaikai tikrai per tas dvi valandas labai issiduko, galejo ir pasokti ir kitu zaidimu pazaisti.
Ir dar vienas is malonumu, kad takeliams taikoma net 50% nuolaida svenciant gimtadieni.
QUOTE(kikimara1983 @ 2011 11 15, 14:28)
na, aš nešiausi savo tortą (leido be jokio mokesčio) ir sūnaus krikšto mama atsivežė savo keptų voveraičių (tokie sausainiai, ne grybai ) man nieko nežinant. Tai savininkė nieko nesakė, nors aš jai prisidaviau, akd netikėtai atsirado nenumatytos savos vaišės Picas vaikasm užsakėme iš Piza Arena - buvo tikrai skanios ir pigios - jie ten gauna su ženklia nuolaida. o daugiau tai buvau užsakiusi vaisių lėkštę - tai ten buvo melionas ir besėklės vynuogės suverti. Ir, kaip jau seniau poste minėjau, labai skani kava ir kakava