labuka...
Seniai pas jus lankiausi... ar tik nebusiu per anksti is cia pabegusi.
pries pora menesiu tikrinausi krutis, baisiausiai pergyvenau, bet nieko rimto nerado, dziaugiausi, pries savaite nezinau kokio impulso pagauta pasidariau gimdos kaklelio tyrimus, siandien paskambinau suzinoti rezultato ir ka jus sau manote... "radom, atvaziuokite siandien reikes tikrinti aparatu, skirsim gydima" ir nieko daugiau nepasake. antra valanda vaziuosiu, krecia nervinis drebulys, nezinau ko griebtis. taigi sugrizau pas jus stipruoles, pasisemti stiprybes, nes neismanau kur dar kreiptis...
Daile, o ka rado Ar tau pasake tiksliai, kad tai vezines lasteles, pagalvokime, gal tai tik koks uzdegimas, tikrai nieks esant veziui is kart nepuola tik po vieno tyrimo jokio gydymo neskiria, o jei jau jos taip daro, tai as dar ir kitur pasitikrinciau del visa ko.
Neliudek, manau, kad nieko rimta ten nerado
Neliudek, manau, kad nieko rimta ten nerado
Po vizito pas gygytoja parasysiu. Nieko man tiksliai nepasake, tik kad siandien atvaziuociau, paprase...tas mane labiausiai ir isgasdino.
Sveikutes Man kai dare ta tyrima irgi rado uzdegima ir paskyre gydima.Tikekimes ir tau taip bus Laukiam gryztant su gerom naujienom.
Daile nepamirsk mums tik rezultatu pranesti, va kazkaip ir galvoju daba apie tave, bet labai tikiu, kad rezultatai nebus bauginantys
As irgi laukiu.Tikrinu foruma kas pusvalandis.Manau tau viskas ok
Aciu uz palaikyma Visoms sergancioms is visos sirdies linkiu stiprybes ir tikejimo As net minties neprisileidziu, kad nepagysim ir todel sunkiai keiciam gyvenimo buda, nors ir reiketu. Tiesiog lepinu ligoni viskuo ir visaip ir pirma kart gyvenime pradejau gyventi sia diena, nes visada gyvenau tai praeitimi, tai ateitimi. Paradoksas, visada nesuprasdavau zmoniu, kurie sakydavau, kad gyvena sia diena...nusifilosavau
Rasyte, mes gydomes atsargiaja, ne tokia intensyvia chemija, kad vyksta gijimo, o kartu ir nuodijimo procesas matosi ryskiai, nes keiciasi odos spalva, skonis, uosle, nervai...nu, viskas. Savaite valgom kaip ir seniau (matai mes pyragu megejai ), savaite kaip ligoniai (koses, darzoves, varske). Kol kas duodu tik dilgeliu, raudonelio arbatos, vengiu morku, geriam granatu sultis ir valgom daug vaisiu, kurie siuo metu abejoju ar labai daug vitaminu turi. Dar duodu vitamino C zirniukais ir viskas. Bet kazkaip jau pasiryzau skambint vienai zolininkei patarimo, nes mano giminaitei jos zoleliu misiniai padejo per menesi cista gimdoj visu centimetru sumazejo - gal tai tik sutapimas, bet...verta pasidometi
Daile, viskas bus gerai. kartais moteriskems buna ivairiu laikinu pokyciu, kuriuos rodo tyrimai ir kurie reikalauja tam tikro gydymo
Rasyte, mes gydomes atsargiaja, ne tokia intensyvia chemija, kad vyksta gijimo, o kartu ir nuodijimo procesas matosi ryskiai, nes keiciasi odos spalva, skonis, uosle, nervai...nu, viskas. Savaite valgom kaip ir seniau (matai mes pyragu megejai ), savaite kaip ligoniai (koses, darzoves, varske). Kol kas duodu tik dilgeliu, raudonelio arbatos, vengiu morku, geriam granatu sultis ir valgom daug vaisiu, kurie siuo metu abejoju ar labai daug vitaminu turi. Dar duodu vitamino C zirniukais ir viskas. Bet kazkaip jau pasiryzau skambint vienai zolininkei patarimo, nes mano giminaitei jos zoleliu misiniai padejo per menesi cista gimdoj visu centimetru sumazejo - gal tai tik sutapimas, bet...verta pasidometi
Daile, viskas bus gerai. kartais moteriskems buna ivairiu laikinu pokyciu, kuriuos rodo tyrimai ir kurie reikalauja tam tikro gydymo
laikykis svesele, kreipkis į žolininkę, valgykit ir tai ką mėgstat, kad tik neapkartintumėt sveikimo.. ne nuo maisto gi susergame..
vakar man buvo seansas.. sėdėjau ilgai, žmonės tik keitėsi, keitėsi. daug kas ten ateina tik skysčių lašintis.. taip liūdna pasidarė- viena tokia graži motera sėdėjo priešais.. 4 stadija, visas organizmas lyg kokios kruopytėm apneštas- niekas jų neišrinktų ir labai progresuojanti- kažkas su moteriškom.. pačios situacija tai pasirodė kur kas geresnė.. mano liga ne tokia progresuojanti, o tai gali būti didelis pliusas.. tuo labiau, kad ši liga (tas tinka ir svieseles brangiam žmogui) yra sėkmingai gydoma jau nuo 1980metų.. tai jau patirtis nebloga..
laikykis mergaitės... tikiuosi kad ryt visi blogumai jau baigsis.. o tai leisgyvė sėdžiu darbe, ir akys kryžiuojasi.. liko tik vienaa lašinimas.. pusė kurso
vakar man buvo seansas.. sėdėjau ilgai, žmonės tik keitėsi, keitėsi. daug kas ten ateina tik skysčių lašintis.. taip liūdna pasidarė- viena tokia graži motera sėdėjo priešais.. 4 stadija, visas organizmas lyg kokios kruopytėm apneštas- niekas jų neišrinktų ir labai progresuojanti- kažkas su moteriškom.. pačios situacija tai pasirodė kur kas geresnė.. mano liga ne tokia progresuojanti, o tai gali būti didelis pliusas.. tuo labiau, kad ši liga (tas tinka ir svieseles brangiam žmogui) yra sėkmingai gydoma jau nuo 1980metų.. tai jau patirtis nebloga..
laikykis mergaitės... tikiuosi kad ryt visi blogumai jau baigsis.. o tai leisgyvė sėdžiu darbe, ir akys kryžiuojasi.. liko tik vienaa lašinimas.. pusė kurso
Kaip Dailei sekasi? gal tikrai tik uždegimas? tikiuosi iš visos širdies..
Laba diena,
Jau seniai bebuvau užsukusi, vakar pasiskaičiau ir nuliūdau, kad šis skyrelis pasipildė naujais dalyviais žinoma, smagu, kas susirašome, pasišnekame, padrąsiname viena kitą, tačiau visgi norėtųsi, kad pamažu pamažu skyrelis ištuštėtų ir ta bjauri liga daugiau niekada neaplankytų...
Aš vis dar laikausi, liga, regis aprimo, tik kad kažkokia depresija užpuolė pastaruoju metu. Nervinga esu ne tas žodis, nežinau, kas man yra bet tikiuosi, labai tikiuosi, kad praeis, nes kitaip šakės
Linkėjimai laikykitės
Jau seniai bebuvau užsukusi, vakar pasiskaičiau ir nuliūdau, kad šis skyrelis pasipildė naujais dalyviais žinoma, smagu, kas susirašome, pasišnekame, padrąsiname viena kitą, tačiau visgi norėtųsi, kad pamažu pamažu skyrelis ištuštėtų ir ta bjauri liga daugiau niekada neaplankytų...
Aš vis dar laikausi, liga, regis aprimo, tik kad kažkokia depresija užpuolė pastaruoju metu. Nervinga esu ne tas žodis, nežinau, kas man yra bet tikiuosi, labai tikiuosi, kad praeis, nes kitaip šakės
Linkėjimai laikykitės
Liūdnos naujienos cikadele... tikrai skyrelis nesiruošia tuštėt.. bet taip yra todėl, kad dabar diagnozuoja anksčiau- ir su mažesnėm stadijom daugiau žmogeliukų atsirado.. aš pas savo gydytoją vieną dieną kad išrašytų vaistus laukiau 2,5h ir po to neapsikentusi išvažiavau.. nes nerealiai daug ligonių turi..
gerai kad man galas.. meldžiuosi kad neatkrisčiau, nes turbūt neišlaikyčiau tokios žinios.. susirgti yra viena, bet neišgyti tai man jau mirties nuosprendis..
bet.. dievas duoda tai ka gali pakelti.. tai gal daugiau ir neduos
gerai kad man galas.. meldžiuosi kad neatkrisčiau, nes turbūt neišlaikyčiau tokios žinios.. susirgti yra viena, bet neišgyti tai man jau mirties nuosprendis..
bet.. dievas duoda tai ka gali pakelti.. tai gal daugiau ir neduos
Mano savijauta siandien taip pat nekokia. Vis dar gaivaliojuosi nuo paskutinio chemijos kurso. Vis labiau i pabaiga sekina. Vienintele paguoda, kad tik vienas kursas uz dvieju savaiciu beliko. Na o po to - vel amzina nezinomybe, kaip liga toliau vystysis. Ta jausma cia daugelis gerai pazysta...Vakar vakare dar po interneto puslapius pasirausiau ir priejau isvados, kad perspektyvos su mano indikacija daugiau negu liudnos.
Bet kol gyvas esi, reikia gyventi. Jei rytoj bus geriau, eisiu namo aplinka tvarkytis. Kad tik oras geras butu. Laikykites, mielosios. Visoms geros dienos ir teigiamos nuostatos.
Bet kol gyvas esi, reikia gyventi. Jei rytoj bus geriau, eisiu namo aplinka tvarkytis. Kad tik oras geras butu. Laikykites, mielosios. Visoms geros dienos ir teigiamos nuostatos.