Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

QUOTE(Vasara @ 2005 09 05, 10:02)
Sveikos.. Seniai nesirodžiau šioje temoje, nes nelabai ką gero turėjau pasakyt. O dabar.. deja, mama pralaimėjo kovą su vėžiu, nors ir kokia optimistiška buvo, mirė beveik prieš dvi savaites - nuo diagnozės nustatymo pragyveno lygiai 2 m. ir 2 dienas. Guodžia tai kad pagaliau jai neskauda, nes paskutinius mėnesius baisiai kankinosi.. Bet likusiems čia - tėvukui, man, broliui baisiai sunku. Man tik dabar ateina suvokimas kad jos jau nebėra, nes vis dar atrodo kad ji kažkur ligoninėje ar išvažiavus..
Stiprybės ir sveikatos jums, merginos, laikykitės  4u.gif

Vasara - stiprybės Tau ir Tavo artimiesiems........ wub.gif

Mano draugė irgi jau pusantrų metų kovoja su "ta pabaisa"............. cry.gif
Meldžiu Dievulį, kad Ją apsaugotų ............ wub.gif
Atsakyti
Vasara, stiprybes tau ir tavo seimai....
Musu seima irgi vezys nepralenke: vyro tevas, mano mylimas uosvis, jau puse metu prikaustytas: inkste didziulys auglys, kumscio dydzio, stubure - metostazes nuo 3 iki paskutinio slnkastelio, todel ateme kojas jam is karto, blogyn ir blgyn, morfiju leidzia 4 kartus i diena....baisu... cry.gif , nes zmoguje tiek noro gyventi...
jums stiprioms, nepaluzusioms, istverusioms ir kovojoncioms mano nusilenkimas, uzeinu pas jus, vis pasiziuriu ir palinkiu jums daug meiles ir stiprybes....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marieana: 05 rugsėjo 2005 - 15:21
stiprybes Vasara tau ir tavo seimai 4u.gif
Atsakyti
Vasara,nuosirdziai uzjauciu.Nors seniai rasiau,skyreli skaitau pastoviai ir visa sirdim su jumis.STIPRYBES.
Atsakyti
Galvoju kur boruzelee dingus g.gif kaip tau sekasi , nerašai apie save ...
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 09 05, 09:02)
deja, mama pralaimėjo kovą su vėžiu,

Uzjauciu ,Vasara.... Mane nuo pesimizmo saugo mintis-turiu laikytis,kad bent tevams netektu kentet del netekciu....Vaikams vis vien kazkada teks prarast tevus..Ai,ka cia as...Taip liudnai..As "sveika" jau beveik 3-eji metai...Nors daznai su baime einu i gydytoju priemimus,bet vis pergalingai...Nieko blogo atsinaujinusio neranda..Linkiu ir jums tokios sekmes...
Atsakyti
rytoj ir as vaziuoju eilinei patikrai i onkologini blink.gif ,svies plaucius,kepenis,momograma darys, iki pat siol kazkaip nesijaudinau ,odabar bijau unsure.gif ,labiausiai uzknisa tas gydytoju tylejimas kol padaro echoskopija,klausk neklausus...brrrrrrrr schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2005 09 05, 22:50)
Galvoju kur boruzelee dingus  g.gif kaip tau sekasi , nerašai apie save ...

Aciu,kad manes nepamirsai.Kad neturiu kol kas ka apie save ir pasakot.Mano bedos atrodo visai menkos pries jusu.Paskaitau,kartais paverkiu,kartais pasidziaugiu ir vis stebiuosi jusu stiprybe.O jau tu,mieloji, tai isvis optimizmo isikunijimas.Sveikatytes tau 4u.gif Saunuole 4u.gif Apie save parasysiu,kai apsilankysiu vel onkologiniam.Reiketu lapkriti,bet gal eisiu anksciau.Tikiuosi neuzsiauginau kokio pikto padaro g.gif Ta cista vis pamaudzia,manau geriau butu j os atsikratyt. Laikykites visos,sveikateles jums ir jusu namiskiams.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 09 05, 11:02)
Sveikos.. Seniai nesirodžiau šioje temoje, nes nelabai ką gero turėjau pasakyt. O dabar.. deja, mama pralaimėjo kovą su vėžiu, nors ir kokia optimistiška buvo, mirė beveik prieš dvi savaites - nuo diagnozės nustatymo pragyveno lygiai 2 m. ir 2 dienas. Guodžia tai kad pagaliau jai neskauda, nes paskutinius mėnesius baisiai kankinosi.. Bet likusiems čia - tėvukui, man, broliui baisiai sunku. Man tik dabar ateina suvokimas kad jos jau nebėra, nes vis dar atrodo kad ji kažkur ligoninėje ar išvažiavus..

o aš vis pagalvodavau, kur Vasara buvo pradingusi:( tavo mamytė ilgai kovojo...Labai užjaučiu...

Jetau jetau, kaip paskaitau, kokių liūdnų atvejų būna, kai net kelis asmenys šeimoj serga... Liūdna...
Atsakyti
Ačiū visoms už užuojautas ir palaikymą anksčiau.. Dabar pačiai reikės tirtis kasmet, juk paveldimumas gali būt. Mamos mama irgi mirus nuo vėžio, nors šiaip iš 13 vaikų mama kol kas tik viena juo sirgo..
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 09 05, 12:02)

Verkiu... Viskas taip pažistyma. Suprantu tave ir tavo skausmą, nes pati tai patyriau. Pati prieš kelis metus netekau mamos, skausmas aprimo, bet jos artumo, šilumos taip trūksta...
Iki mano gimtadienio buvo likusios vos kelios dienos, kai sužinojom diagnoze,III stadijos vėžys. Kovą tetrūko 3 mėn...Maniau neištversiu to skausmo, neklausiau savęs kodėl, už ką...,Mama buvo begalo stipri, mus stiprino, guodė, kad mes su broliu jau suauge, sugebėsim pasirūpinti savimi. Silpo ir geso akyse, negalėjau žiūrėti į jos nepakeliamą skausmą, vien tik morfijus palaikė paskutinį mėn. Diena susimaišė su naktim, para prarado valandas. Mirė ant brolio rankų.
Sunkiausiai buvo po to, kai tikrai suvoki, kad nebelauks tavęs namuose, kad nepaguos, nepatars, kad įžengus pro durys, neišgitsi, - "atvažiavo mano Danučiukas".Ji buvo pati geriausia mano draugė, niekad nesipykdavom, visada mane palaikė, užtarė...
Žinot, dar ir dabar jos drabužiai kaba jos spintoje, tėtis ragino atiduoti tetai,negaliu...tam kambary taip gera ir šiltą, tartum jį čia, šalia...
Ai, ką aš čia... Atleiskit, kad aš taip, bet tiesiog norėjau šią minutė išsilieti..

Atsakyti
Na ir vel bliaunu cry.gif

Ta siluma isliks tau amziams. Jos mirtis atimti negali.
Atsakyti