Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

Tina, sis tyrimas tiria vezio zymenis organizme, pagal turima liga, galima tiriant siuos zymenis stebeti ligos eiga.
Klaidingas manymas, kad nuejai ir tau nustatys ar organizme yra vezys, tiriami atitinkami zymenis pagal jau nustatyta ar itariama liga. Imetu nuoroda:

http://www.eksmosmtc...dratsinauj.html

O mama jei nori pasiziureti kaip viskas yra aisku del sventos ramybes gali darytis ta tyrima. Taciau jei jauciasi gerai ir pastoviai tikrinasi, tai ar tikslinga? Juk 100 litu galima isleisti kitiems maloniems dalykams. Sekmes. jai nuspresit daryt parasykit, kas kaip, cia visiems idomu.
Atsakyti
Perskaičiau viską ir labai liūdna dėl Taurės . Stiprybės jums heart.gif O man streikuoja visas organizmas , liga po ligos ir jau pati pradėjau tikėt , kad tai chemoterapijos pasėkmės - vėžį susutabdė thumbup.gif bet taip sudarkė visą organizmą ... jau palietė ir širdį - laiku spėjau daktarams pasirodyt kai man pasidarė bloga nes stovėjau ant insulto slenkščio . Šiandien jau geriau jaučiuosi , bandau atsigaut namuose smile.gif
Atsakyti
Čiauškute - laikykis... tai tikrai gali būti chemoterapijos pasėkmė,,,, mano mama po chemijos sirgo visais uždegimais iš eilės.. tik nežinojom kad ežiuolės negalima..
Atsakyti
Jus nuostabios....Skaitau ir jauciuos tokia menka pries Jus. Saunuoles, kovokite, niekada nepasiduolite. Siap ar taip, kas benutiktu Jus visos jau esate nugaletojos.
Man paciai taip pat teko susidurti su sia liga, serga mociute, zarnyno vezys lyg ir...
oj...atrodo tikrai neberasime nei vienos seimos, nei vieno gimines ratelio, kurio nebutu plietusi si liga...
Na, bet dar karta pasikartosiu:nei su viena is jusu nebendravau, tik perskaiciau cia Jusu istorijas...Bet to pakako, kad kartkartem pajusciau Jus esant mano sirdyje... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 08 24, 02:20)
Tai kaip suprantu bet kam. Tik kad nieks man daugiau nepaaiskina apie tai sad.gif

+zinoma,kad bet kam,bet kokioj klinikoj daro tuos tyrimus,jis vadinasi markeris g.gif ,ir nepigiai kainuoja schmoll.gif .
Atsakyti
Markeri man dare nemokamai...Vilniaus Onkologiniam...Suprantu,kad jis ligoninei nemazai kainuoja-jo ir nedaro kiekvienam..Svarbu daryti ta tyrima ne viena karta,kad butu galima stebet pokycius...
O jei esi sveikas...Tai tada atsakyciau gydytojo(anglisko onkologo) zodziais-tai kas kad rasim,negi visa kuna skanuosim,kad rast kur jis formuojasi... Vis vien tektu laukt,kad pamatyt kur jis darosi-ziauru,bet tokia realybe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyturelis: 24 rugpjūčio 2005 - 20:08
QUOTE(Vyturelis @ 2005 08 24, 22:03)
Markeri man dare nemokamai...Vilniaus Onkologiniam...Suprantu,kad jis ligoninei nemazai kainuoja-jo ir nedaro kiekvienam..Svarbu daryti ta tyrima ne viena karta,kad butu galima stebet pokycius...
O jei esi sveikas...Tai tada atsakyciau gydytojo(anglisko onkologo) zodziais-tai kas kad rasim,negi visa kuna skanuosim,kad rast kur jis formuojasi... Vis vien tektu laukt,kad pamatyt kur jis darosi-ziauru,bet tokia realybe...

as turejau omeny privaciose klinikose uz pinigus viska daro(bent jau pas mus provincijoj) blink.gif ir sveikiems,o tokiems kaip mes ligoniukams onkologinis daro nemokamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2005 08 24, 02:47)
Perskaičiau viską ir labai liūdna dėl Taurės . Stiprybės jums heart.gif  O man streikuoja visas organizmas , liga po ligos ir jau pati pradėjau tikėt , kad tai chemoterapijos pasėkmės - vėžį susutabdė  thumbup.gif  bet taip sudarkė visą organizmą ... jau palietė ir širdį - laiku spėjau daktarams pasirodyt kai man pasidarė bloga nes stovėjau ant insulto slenkščio . Šiandien jau geriau jaučiuosi , bandau atsigaut namuose smile.gif

Laikykis mergyt, tu buvai mums pagrindinis pavyzdys, kad ši liga įveikiama thumbup.gif
Dabar noriu pranešti naujienas clap.gif Keista, bet čia skirsto vėžį ne pagal stadijas, o pagal kažkokią piktibingumo skalę (nepykit jei neteisingai išsireiškiau). Tai mano vyro atveju vėžys buvo pačio mažiausio piktybingumo thumbup.gif Ir biopsija parodė, kad jis pilnai pašalintas drinks_cheers.gif Dabar beliko atlikti visus tyrimus kitų organų ir bus laisvas 3 mėnesius cool.gif Tikrinsis su ta kamera kas 3 mėn. nes tas vėžys turi polinkį atsinaujinti g.gif Bet daktaras žadėjo, kad jei ir atsinaujins, jis bus iškarto pričiuptas už "uodegos" laugh.gif Chemijos jam nereikės, daktaras nudžiugino, kad nereikės vyrui išmėginti ar tinka jam plika galva laugh.gif Chemiją suleis tiesiai į puslę po to, kai užgys operacijos randai pūslėje, žodžiu tik vieną kartą ir viskas thumbup.gif Negaliu patikėti tokia laime, o juk ėjom į ligoninę su blogiausiom nuojautom ir tt. doh.gif
Mergaitės, ačiū už maldeles, už paguodą. Jūs esat nuostabiausi žmogeliukai kurie teikėte mūsų šeimai viltį. Linkiu visoms sulaukti tokių puikių naujienų kokias gavome šiandien mes, STIPRYBĖS IR SVEIKATOS VISOMS 4u.gif
Atsakyti
Taure saunu thumbup.gif , super. Daba sveikit po operacijos, sveikai maitinkites ir gyvenkite, tiesiog bukit laimingi.
Atsakyti
TauRe džiaugiuosi už jus thumbup.gif

Čiauškutė juk pati žinai, kad esi stipri mirksiukas.gif
Atsakyti
Taure - laikykis - sėkmės jums.. Piktybingumas - tai jo rūšis, o stadija matyt pirma, jei daugiau niekur neras ir neperaugęs pūslės 4u.gif ... ir su chemija - tikrai pasisekė - ji organizmo taip neveikia kaip į kraują....
Atsakyti
Džiaugiuosiu, TauRe, kad vyro sveikata pamažu tvarkosi thumbup.gif

O, Čiauškutei linkiu stiprybės ir toliau kovojant su ligom. Kaip čia kažkas rašė, Tu - tikras pavyzdys, kaip reik kovot už savo sveikatą ax.gif
Atsakyti