Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

QUOTE(Azalija @ 2005 08 20, 07:48)
4u.gif na, vyro mintys turbūt logiškos... gal Niujorko ligoninė ne Vilniaus Onkologinė su apsilaupiusiom grindim ir neužsidarančiais langais...  tik tie finansai ir dar mokamas gydymas, ar draudimas sumoka???

Už gydymą mokėti dėkui Dievui nereikia. Tik va kaikurius vaistus teks pirkti pilna kaina jei ligoninės vaistinė jų neturi. Vakar ėmiau 5 receptus ligoninės vaistinėje, vieno jie neturėjo. Tai kitoje vaistinėje sumokėjau už mažą tūbelę kremuko (nuskausmina) 55 dolerius blink.gif Tai mėginu įsivaizduoti kiek būčiau mokėjus už antibiotikur ir visa kitą blink.gif
Šiaip mums bus sunku išgyventi, nes pragyvenimas labai brangus, o vyras dirbti darbo kurį dirbo nebegali unsure.gif Aš irgi noriu, kad jis gydytūsi čia, bet ir palangiu negraušim juk verysad.gif
Atsakyti
Mieloji Taure- viskas bus gerai 4u.gif Linkiu jums ištvermės, meilės vienas kitam ir viską ištversite tongue.gif tongue.gif bėdos tikrai pasitrauks..
Aišku, mes patart nieko negalime, ką tau daryt: Lietuvoj ar NY gydytis.. aš kažkodėl labiau tikiu Amerika, kol nemokat už gydymą, tol gerai.
Svarbiausia, kai praeis menuo po diagnozės pradėt dirbti- aišku, jei jėgos leidžia- tai tikrai išjudina, blogas mintis išvaro, tik deja.. pavargsti greičiau, valgyt reikia sveikiau, t.y. atsigręžt į savo kūną ir jo klausytis..
Džiaukitės kad visus tuos tyrimus jums atliks, ramiau.. aišku, laukti rezultatų sunku, bet geriau jau žinoti kas su tavim yra, negu po to kokį siurprizą kauluose aptikti doh.gif doh.gif o Lietuvėlėj tai turi vos ne prašytis kad tau papildomus tyrimus skirtu g.gif. Gydymo schemos tai tos pačios
Išgysit, Vaikutį užauginsit, o gal dar pavyks ir NY išsilaikyti mirksiukas.gif
Didžiausios sėkmės Jums ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Linkiu TauRei ir jos šeimai ištvermės. 4u.gif Tas kaulų čiulpų tyrimas tai tikrai bjaurus - linkime sėkmės. Gal Amerikoj ir geriau visus tyrimus atlikti, nes jau Lietuvėlėj tai eilutės prie kiekvieno kabineto. Reikia rentgeno nuotrauka aprasyt - lauk pusvalandį už durų ją priduodant (prieš tai dar registratūroj kaukis su registratore dėl papildomo talonėlio, nes visi prieš keletą mėnesių užsirašę) ir dar 45 min. kol nuotrauką aprašys, o tavo gydantis gydytojas tuo metu jau pietaut išėjęs - taip pusė dienos Lietuvos ligoninėj dėl vieno tyrimo garantuota. Gal vis dėlto Amerikos kitaip su žmonėmis elgiamasi?

Lepūne, kaip ten su galutiniais tyrimais. Ar magnetinį rezonansą išsikovojot, ar ne. Man čia kolegė sakė, kad kompiuterinė tomografija ir magnetinis rezonansas vos ne tas pats ir abiejų tyrimų gydytojai tikrai nedarys - arba vieną, arba kitą. Tai dabar ir rankioju argumentus, kodėl mums magnetinio rezonanso labiau už kompiuterinę tomografiją reikia.
Atsakyti
Mergaitės, mums irgi tenka eilėse kiurksoti. Visur ta pati sistema, Lietuvoje ar Amerikoje laugh.gif
Kad ir šiandien nulėkiau į ligoninę pasidaryti tomografiją (jei tiksliai išverčiau, angl. cat scan). Pasirodo mano daktarė pamiršo įvesti man paskirtą vizitą į kompiuterių sistemą doh.gif Kol neįvesta, niekas nepriima. Turėjau begti vėl pas daktarę, kuri turėjo būti darbe 9.00, o atejo pavėlavus 9.30. O man ta tomografija buvo paskirta 8.00. Tai ir grybavau po ligonines 2 valandas kol viską pasidariau blink.gif
Vyras linksmas, tiki labai, kad viskas bus gerai. Tik man neramu, kad netektų jam nusivilti, nors neišsiduodu unsure.gif
O kaip daro tą kaulų čiulpų tyrimą ? Ketvirtadienį jam tikrins kanalus tarp insktų ir šlapimo pūslės, o penktadienį čiulpus jei neklystu g.gif
Atsakyti
O kaip daro tą kaulų čiulpų tyrimą ?

Man kaip pasakojo, tai į dubens kaulą adatą suvaro.... Br... Po to dar pora dienų tą vietą paskauda ir viskas smile.gif Labai vyro negasdink (geriau nežinoti, tai mažiau skaudės) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2005 08 23, 02:51)
Man kaip pasakojo, tai į dubens kaulą adatą suvaro.... Br... Po to dar pora dienų tą vietą paskauda ir viskas smile.gif Labai vyro negasdink (geriau nežinoti, tai mažiau skaudės) biggrin.gif

fear.gif
Atsakyti
nesigąsdink, taip labai neskauda... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
zinai sviesele- dabar atostogu metas.. tai puses gydytoju net nera- va taip ir gyvenu nezinioje. Kompiuterine tomografija- kiekybinis tyrimas (kokio dydzio limfmazgiai nustato.. Magnetinis rezonansas- kokybę- tipo ar yra aktyviu vežiniu lasteliu tose vietose blink.gif kaip tai nustatoma- neįsivaizduoju (gal suleidzia vaistu kad tuo metu jokios geros lasteles nesidalintu, ir taip atinkamos besidauginancios vezines? g.gif g.gif tikrai nezinau, bet kadangi man tik pagal dydi dare tyrimus (tomografiją) tai neramu labai.. noriu magnetinio rezonanso doh.gif bo ten tie gydytojai galvas pamete, nezino del ko siuncia, arba siuntime nedaraso kas yra svarbiausia.. tai gal pamirso kad man tas tyrimas nera atliktas? cry.gif kovosiu iki galo, kai žinosiu- parašysiu kodėl daro/nedaro doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano mama sugalvojo pasidaryt ta kraujo tyrima, kur nustato veziniu lasteliu organizme kieki, berods taip parasiau.
Ar tikslinga toki darytis? Jis kainuoja apie 100 Lt Kaune kiek zinau. Vistik gyvenant su tokia diagnoze norisi aiskumo, kaip ten po operacijos ir augliuko pasalinimo reikalai.
Atsakyti
TauRe laikykis, gal tikrai viskas bus gerai. Labai svarbu, kad vyras teigiamai nusistates.

Mano mama taip pat optimiste, tai irgi labai bijau, kad nenusiviltu.

Tina* o cia bet kam gali nustatyti ar yra veziniu lasteliu, ar nera?

Noriu vartot KT, bet ju negali gert, jei sergama veziu, o is kur zmogus gali zinot, kas yra jo organizme
g.gif
Atsakyti
Taure, sėkmės jums, sėkmės ir dar kartą sėkmės, viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2005 08 23, 20:56)

Tina* o cia bet kam gali nustatyti ar yra veziniu lasteliu, ar nera?

Tai kaip suprantu bet kam. Tik kad nieks man daugiau nepaaiskina apie tai sad.gif
Atsakyti