Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

Tai laikom kumščius, kad operacija praeitų sėkmingai 4u.gif
Atsakyti
Taure linkim, kad operacija butu sekminga, kad pavyktu pasalinti viska ir mano nuosirdus linkejimas, kad neprireiktu chemijos, juk tikrai yra tokiu vezio formu, kai uztenka tik radikalios operacijos.
Laikykites ir nepamirsk musu informuoti kaip Jums sekasi smile.gif
Atsakyti
Mes gyvename Niujorke. Šiandien tvarkiau popierizmą dėl ligoninės, tai sužinojau, kad vien lova į dieną kainuoja 2500 dolerių. Čia neįskaitant daktarų ir tyrimų, kurių begalės  Gerai, kad valdžia pagalvoja apie žmones ir sudaro visokias programas palengvinančias jų dalią 

Amerikoj medicina pažangi, todėl tikrai nebūsit palikti likimo valiai. Bent jau su vaistais problemų neturėtų būti 4u.gif Laikykitės.

Man pačiai net keista, kad mano nuotaika tokia visai normali, vyro irgi. Matyt išverkėm visas ašaras, o dabar atėjo laikas susiimti. Ryt ryte jį operuoja, pasimelskit

Sėkmingos operacijos. Aš vis pagalvoju, kad gerai kai operaciją daro - šast auglį ir išpjauna (kaip kokį grybą išrauna), po to dar šiek tiek profilaktiškai paspinduliuoja, o mums bjauri chemija, nes pjaut negalima:cry:

Buvo sunkūs metai, blogiau jau visvien nebus, todėl turi pradėti gerėti 
Tai ir aš taip galvoju - turi gi būt geriau, kiek galima tarp tų nelaimių braidžioti mirksiukas.gif

Atsakyti
Kaip, TauRe, operacija praėjo?

O aš neįsivaizduoju, ką man daryti: kaip jau čia kažkada rašiau, tėtei plaučių vėžį diagnozavo, išoperavo, o čia prieš pora mėnesių operavo apendicitą, ir paaiškėjo, kad blogųjų ląstelių ir žarnyne yra. Padarė dar kelis tyrimus ir tada paaiškėjo, kad pirminis židinys buvo žarnyne, o plaučiuose - jau metastazės, Taigi jis buvo pradėtas gydyti nuo metastazių sad.gif . Dabar jau jokio gydymo (chemijos) netaiko, nes širdis prasta. Šiaip dar kruta po truputuką (tuk tuk tuk į stalą), ir valgo kol kas neblogai (tuk tuk tuk į stalą). o man reikia apsispręsti dėl kelionės į Portugaliją: komandiruotė rugsėjo pabaigoje, reikia pasakyti jau dabar. Neįsivaizduoju, ką daryti: važiuot / nevažiuot / važiuot / nevažiuot... verysad.gif
Atsakyti
sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2005 08 19, 18:34)
Kaip, TauRe, operacija praėjo?

O aš neįsivaizduoju, ką man daryti: kaip jau čia kažkada rašiau, tėtei plaučių vėžį diagnozavo, išoperavo, o čia prieš pora mėnesių operavo apendicitą, ir paaiškėjo, kad blogųjų ląstelių ir žarnyne yra. Padarė dar kelis tyrimus ir tada paaiškėjo, kad pirminis židinys buvo žarnyne, o plaučiuose - jau metastazės, Taigi jis buvo pradėtas gydyti nuo metastazių sad.gif . Dabar jau jokio gydymo (chemijos) netaiko, nes širdis prasta. Šiaip dar kruta po truputuką (tuk tuk tuk į stalą), ir valgo kol kas neblogai (tuk tuk tuk į stalą). o man reikia apsispręsti dėl kelionės į Portugaliją: komandiruotė rugsėjo pabaigoje, reikia pasakyti jau dabar.  Neįsivaizduoju, ką daryti: važiuot / nevažiuot / važiuot / nevažiuot... verysad.gif

užuojauta.... manau, kad jei tėtis neblogai jaučiasi - gali ir važiuoti, jei yra su juo kas nors dar..... pagyvenusiems žmonėms taip staigiai nesivysto kaip jauniems....
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 08 20, 03:12)

Tauryt??? blink.gif blink.gif cry.gif
Atsakyti
TauRe kaip ten pas jus?
Atsakyti
Operacijos metu rado ir antrą auglį, bet tas buvo visai mažiukas. Daktaras sako, kad vizualiai jis visą puslę išvalė, dabar beliko patologui pasidarbuoti. Jei visgi nebeliko auglio šaknų, tada 6 savaitės chemo ir laisvas. Bet turės tikrintis kas 3 mėn. Atsinaujinimo galimybė 30 proc. Dar kazkiek proc. , kad sparšiai progresuos.
Jei visgi auglys yra peraugės šlapimo pūslės sieneles, tada seks pūslės išėmimo operacija ir tt. cry.gif
Trečiadienį sužinosim biopsijos rezultatus, ketvirtadienį darys kažkokį kaip sakė stiprų rengeną inkstus ir puslę jungiančioms tubelėms.Tikrins ir kaulų čiulpus, taip, kad dar galim ir blogesnių naujienų sulaukti, bet tfu tfu tfu tuk tuk tuk. Paguoda, kad plaučiai švarutėliausi thumbup.gif
Žodžiu ruošiamės viskam verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Taure, reikia tikėti kad viskas bus gerai.... Šlapimo pūslės vėžys išgydomas.... su mano mama palatoje buvo paguldyta moteriškė jauna, jai kažkokius tyrimus penkti metai padaro ir namo paleidžia tą pačią dieną....

Atleisk, kad nepamenu, Tu Lietuvoje gyveni? kuris chirurgas operavo?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 08 20, 07:41)
4u.gif Taure, reikia tikėti kad viskas bus gerai.... Šlapimo pūslės vėžys išgydomas.... su mano mama palatoje buvo paguldyta moteriškė jauna, jai kažkokius tyrimus penkti metai padaro ir namo paleidžia tą pačią dieną....

Atleisk, kad nepamenu, Tu Lietuvoje gyveni? kuris chirurgas operavo?

Mes Niujorke. Bet dabar kaip įkalinta čia jaučiuosi, o norėčiau važiuoti į Lietyvą. Vyras Nori gydytis Niujorke, o aš žinau, kad mes finansiškai nebetempsim čia gyventi cry.gif
Atsakyti
4u.gif na, vyro mintys turbūt logiškos... gal Niujorko ligoninė ne Vilniaus Onkologinė su apsilaupiusiom grindim ir neužsidarančiais langais... tik tie finansai ir dar mokamas gydymas, ar draudimas sumoka???
Atsakyti