QUOTE(Sviesele @ 2005 08 09, 15:08)
Tik su kompiuterine tomografija?
[COLOR=blue]O kaip čia su ta grupe? Čia invalidumo grupę taip sergant duoda? Nieko nežinau, gal gali įčia ar į A/ž išsamiau parašyti [COLOR=blue]
[COLOR=blue]O kaip čia su ta grupe? Čia invalidumo grupę taip sergant duoda? Nieko nežinau, gal gali įčia ar į A/ž išsamiau parašyti [COLOR=blue]
kompiuterinė tomografija rodo tik dydį limfmazgių, o vat magnetinis rezonansas ar yra vežinių ląstelių dėl to aš ir susiparinusi, nes man neskyrė švitinimo ir neskiria magnetinio rezonanso, gal iš vis aš nuo oro pasveikau? kad taip nieko nenori skirti????
QUOTE(Sviesele @ 2005 08 09, 17:17)
Ačiū už informaciją Mūsų šeimos gydytoja kaip tik dabar iki rugsėjo 1 d. atostogauja Bijau, kad galim ir nespėt, nes mums gydymo spėju iki rugsėjo pabaigos tik bus. Na, po to jau turėtų pagal visas optimistines prognozes viskas baigtis. Kiek žinau, tai tos komisijos ilgai posėdžiauja. Ar verta dabar pavaduojančią šeimos gydytoją spausti, ar spėsim? Ką galvojat?
Įsivaizduoju, kaip sureaguos maniškis Sakys, kad invalidą iš jo darau
Įsivaizduoju, kaip sureaguos maniškis Sakys, kad invalidą iš jo darau
aš tai pati dariau iš savęs invalidę .. 2 grupę per vargus gavau, bet žinokit sunkiai, be to reikia iš darbo gauti pažymą, kad jie ne prieš kad aš su tokia diagnoze dirbu- taip ir įrašyta man grupėje- su leidimu dirbti administratorės darbą būtų parašyta kanceliarinį- būtų daugiau visokių variacijų.. o dabarnors nusišauk tai jei vyras gavo naują darbą, reikia dar pagalvot, ar jis nori ten pasisakyt, kokios problemos jam buvo praeityje.. kita vertus,jei turi invalidumą, mažiau moki valstybei pinigų- didesnis neapmokestinamas minimumas, o visa tai sumuojasi, ir gauni visai padorią algą
be to šviesele- ežiuolė mums gerai, ji natūralus preparatas su antivėžiniu veikimu, nevenk jos
QUOTE(rasyte @ 2005 08 10, 11:01)
Pavyzdziui kai dviratininkui Amstrongui buvo disgnozotas kiausidziu vezys, jis jau buvo isplites i plaucius ir smegenis ir jam gydymas padejo, reikia tik tuo labai tiketi.
Zinai tu vis delto pasidome kas kaip, nes tiksliai zinodama kaip kas yra, gali daryti prielaidas, dometis alternatyviais gydymo metodais, bet tam reiktu tureti aisku vaizda apie visa situacija.
Sekmes
Zinai tu vis delto pasidome kas kaip, nes tiksliai zinodama kaip kas yra, gali daryti prielaidas, dometis alternatyviais gydymo metodais, bet tam reiktu tureti aisku vaizda apie visa situacija.
Sekmes
domėtis reikia būtinai, viskas čiki.. rasele, aš tiksliai nežinau kokiu vežiu sirgo amstrongas, bet... ar vyrai turi kaušides? man atrodo kad sėklidžių ar prostatos vežį jis turėjo