Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

QUOTE(Sviesele @ 2005 08 09, 15:08)
Tik su kompiuterine tomografija? g.gif

[COLOR=blue]O kaip čia su ta grupe? Čia invalidumo grupę taip sergant duoda? Nieko nežinau, gal gali įčia ar į A/ž išsamiau parašyti 4u.gif [COLOR=blue]

kompiuterinė tomografija rodo tik dydį limfmazgių, o vat magnetinis rezonansas ar yra vežinių ląstelių doh.gif dėl to aš ir susiparinusi, nes man neskyrė švitinimo ir neskiria magnetinio rezonanso, gal iš vis aš nuo oro pasveikau? kad taip nieko nenori skirti????

QUOTE(Sviesele @ 2005 08 09, 17:17)
Ačiū už informaciją 4u.gif Mūsų šeimos gydytoja kaip tik dabar iki rugsėjo 1 d. atostogauja cry.gif Bijau, kad galim ir nespėt, nes mums gydymo spėju iki rugsėjo pabaigos tik bus. Na, po to jau turėtų pagal visas optimistines prognozes viskas baigtis. Kiek žinau, tai tos komisijos ilgai posėdžiauja. g.gif Ar verta dabar pavaduojančią šeimos gydytoją spausti, ar spėsim? Ką galvojat?

biggrin.gif Įsivaizduoju, kaip sureaguos maniškis tongue.gif Sakys, kad invalidą iš jo darau blush2.gif

aš tai pati dariau iš savęs invalidę biggrin.gif biggrin.gif .. 2 grupę per vargus gavau, bet žinokit sunkiai, be to reikia iš darbo gauti pažymą, kad jie ne prieš kad aš su tokia diagnoze dirbu- taip ir įrašyta man grupėje- su leidimu dirbti administratorės darbą doh.gif doh.gif būtų parašyta kanceliarinį- būtų daugiau visokių variacijų.. o dabarnors nusišauk schmoll.gif g.gif tai jei vyras gavo naują darbą, reikia dar pagalvot, ar jis nori ten pasisakyt, kokios problemos jam buvo praeityje.. kita vertus,jei turi invalidumą, mažiau moki valstybei pinigų- didesnis neapmokestinamas minimumas, o visa tai sumuojasi, ir gauni visai padorią algą wink.gif wink.gif
be to šviesele- ežiuolė mums gerai, ji natūralus preparatas su antivėžiniu veikimu, nevenk jos
QUOTE(rasyte @ 2005 08 10, 11:01)
Pavyzdziui kai dviratininkui Amstrongui buvo disgnozotas kiausidziu vezys, jis jau buvo isplites i plaucius ir smegenis ir jam gydymas padejo, reikia tik tuo labai tiketi.

Zinai tu vis delto pasidome kas kaip, nes tiksliai zinodama kaip kas yra, gali daryti prielaidas, dometis alternatyviais gydymo metodais, bet tam reiktu tureti aisku vaizda apie visa situacija.
Sekmes

domėtis reikia būtinai, viskas čiki.. g.gif rasele, aš tiksliai nežinau kokiu vežiu sirgo amstrongas, bet... ar vyrai turi kaušides? man atrodo kad sėklidžių ar prostatos vežį jis turėjo g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepune: 12 rugpjūčio 2005 - 10:43

domėtis reikia būtinai, viskas čiki.. g.gif rasele, aš tiksliai nežinau kokiu vežiu sirgo amstrongas, bet... ar vyrai turi kaušides? man atrodo kad sėklidžių ar prostatos vežį jis turėjo g.gif g.gif

Gal jis transvestitas biggrin.gif

Atsakyti
[/QUOTE]2 grupę per vargus gavau, bet žinokit sunkiai, be to reikia iš darbo gauti pažymą, kad jie ne prieš kad aš su tokia diagnoze dirbu- taip ir įrašyta man grupėje- su leidimu dirbti administratorės darbą [/QUOTE]

Labai ačiū lepūnei už info 4u.gif Kaip mus nuliūdinai cry.gif Maniškis tikrai darbe nenori nieko sakyti, nes jo bandomasis laikotarpis dar nesibaigė, tai jei firma sužinos, tai iš kart ir atleis.... Reiškia sudie papildomi pinigėliai. O aš jau buvau apsidžiaugus, kad galėsim auklei algą pakelt (kad nepabėgtų). verysad.gif

[QUOTE]rasele, aš tiksliai nežinau kokiu vežiu sirgo amstrongas, bet... ar vyrai turi kaušides? man atrodo kad sėklidžių ar prostatos vežį jis turėjo

Gal jis transvestitas [QUOTE]

thumbup.gif thumbup.gif

[/QUOTE]be to šviesele- ežiuolė mums gerai, ji natūralus preparatas su antivėžiniu veikimu, nevenk jos[QUOTE]

g.gif Mums hematologai šiukštu, kol gydomės liepė ežiuolės nenaudoti ("Imunal'as taip ir stovi lentynoj).
Atsakyti
Mano mama geria nakvisu alieju ir dar selena. Kazin ar gerai jai del krutines, ar augliukas nesugalvos geru pasisotint?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 08 13, 14:27)
Mano mama geria nakvisu alieju ir dar selena. Kazin ar gerai jai del krutines, ar augliukas nesugalvos geru pasisotint?

man antros stadijos kruties vezys sad.gif ,gyditoja kaip tik patare gerti selena,nes jis yra antioksidantas,padeda kovoti su vezinemis lastelemis nes pasalina is organizmo visus kanserogenus,na o nakvisu aliejus kiek zinau visoms moterims labai gerai ,man pasalintos abi kiausides,negaliu vartoti jokiu chormonu todel jis man nepamainomas pagalbininkas iveikti visus nemalonius pojucius susijusius su klimaksu ax.gif
Atsakyti
Aciu Carvel uz atsakyma. Nes vis galvojau ar jai tinka sie dalykai.
Atsakyti
Aciu merginos, suzinau cia pas jus daug naudingos info, tai dabar galesiu savo mamai patarinet.

Atsakyti
Nu va vis per ta skubejima, ale kas norejo suprato, kuo Amstrongas serga ir jis tikrai ne transvestitas mirksiukas.gif

Sviesele, jei jau tokia situacija palik ta grupe ramybeje ir vyra taip pat, as taip pat ejau i nauja darba po pirmos chemijos, ir neturiu grupes, nes nenorejau tvarkyt visu tu formalumu be to ir buvo tik bandomasis periodas, nauji zmones, tad labai neviesinau situacijos. Sekmes, laikykites smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginoms už info 4u.gif Dar toks vienas klausimėlis, kas nustato kiek spindulinės terapijos kursų reikia - Onkologiniam radiologas ar gydantis hematologas? Jei radiologas, reiks ten pažįstamų ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Sviesele nustato radiologas, pirma padaro KT nuotraukas, jas siuncia tiesiai i kompus, ten pagal nuotraukas nubraizo plota ir pagal tai sprendzia, bet manau kad vistiek min gauni 15 kartu pacios silpniausios svytinimo dozes.
Atsakyti
Labai ačiū už info biggrin.gif Laikykimės, džiaukimės giedromis dienomis ir šiluma. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Ir aš jungiuosi prie jūsų sad.gif Skaitydavau šį skyrelį lyg nujausdama kažką ...
Mano vyrui pirmadienį atrado 2 cm auglį šlapimo pūslėje verysad.gif Penktadienį operuos ir chemo, o po savaitės rezultatai .
Merginos, kaip jūs visa tai išgyvenot ?
Atsakyti