Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

QUOTE(rasyte @ 2005 08 09, 15:21)
Situo klausimu kreipkites i pediatra, ji turi suruost dokumentus.

Rasyte, turbut norejai parasyt i terapeuta mirksiukas.gif
Atsakyti
Čiauškute sveikinuų papildzius studentu gretas, as pati ir studijuoju, matau kad ne viena tokia su polekiu esu, nes daugelis akis ispucia kai po tooooookios diagnozes dar nori ir mokytis ir dirbti, na tiesiog gyventi.

Suprasi cia pediatras, terapeutas, vien zo pas seimos gydytoja, kaip anksciau buvo apylinkes smile.gif

Tiesa ta kad mums tai visam gyvenimui nelabai nusmato, kraujo gi neisporesuosi, limfmazgius ir salina tik biopsijai, reiskias visi kiti organai vietoje kol kas mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Ir dar graudu, bet juokinga, mano vienas draugas nuo 19 m. sedi invalido vezimelyje, turi pirma grupe su irasu: gali dirbti tik sedima darba blink.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją 4u.gif Mūsų šeimos gydytoja kaip tik dabar iki rugsėjo 1 d. atostogauja cry.gif Bijau, kad galim ir nespėt, nes mums gydymo spėju iki rugsėjo pabaigos tik bus. Na, po to jau turėtų pagal visas optimistines prognozes viskas baigtis. Kiek žinau, tai tos komisijos ilgai posėdžiauja. g.gif Ar verta dabar pavaduojančią šeimos gydytoją spausti, ar spėsim? Ką galvojat?

biggrin.gif Įsivaizduoju, kaip sureaguos maniškis tongue.gif Sakys, kad invalidą iš jo darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2005 08 09, 11:50)
Rasyte o ta limfmazgi tau skaudejo ar kaip tu ji aptikai (atsiprasau, gal jau rasei).

Man pries dvejus metus diagnozavo mastopatija, suneli maitinau 8 men. kolkas kruties neskauda, bet noriu paprasyt siuntima pasitikrint.

Sakykit, mielosios, jei mamai rado "kazka" ant kepenu ir plauciu ar tai taip vadinamos metastazes?

nors tai skaudi realybe,bet tikriausiai tai metastazes,nes siaip to kazko neturetu buti,nors kartais ant kepenu randa ir juodu demeliu-slaku,jos atsiranda nuo chemijos,vaistu,gal ir tavo mamai slakai?reikia tiketis geriausio...laikykites.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2005 08 09, 18:34)
nors tai skaudi realybe,bet tikriausiai tai metastazes,nes siaip to kazko neturetu buti,nors kartais ant kepenu randa ir juodu demeliu-slaku,jos atsiranda nuo chemijos,vaistu,gal ir tavo mamai slakai?reikia tiketis geriausio...laikykites.

Aciu
Stengiames laikytis...

O tu bjauriu metastaziu chemija nesunaikina? Ko tiketis geriausiu ir blogiausiu atvejais?

Saunuoles, kad studijuojat, kai zmogus uzimtas, tai nera laiko galvot apie kvailystes

Pas mus vienam pazistamam amputavo koja ir ka jus manot, vis tiek reikia kas dvejus berods metus vaziuot grupes patvirtinimui. Jie ka sau mano, kad ivyks stebuklas ir koja ataugs. Absurdas kazkos.
Atsakyti
Eaglute chemija tam ir skirta, kad naikintu vezines lasteles, metastazes taip pat, geriausiu atveju gali pavykti ju atsikratyti, blogiausiu - gali ir nepavykti, taciau tikekis geriausio, galbut vaistai pristabdys plitima arba isvis ji sunaikins. Pavyzdziui kai dviratininkui Amstrongui buvo disgnozotas kiausidziu vezys, jis jau buvo isplites i plaucius ir smegenis ir jam gydymas padejo, reikia tik tuo labai tiketi.

Zinai tu vis delto pasidome kas kaip, nes tiksliai zinodama kaip kas yra, gali daryti prielaidas, dometis alternatyviais gydymo metodais, bet tam reiktu tureti aisku vaizda apie visa situacija.

Sekmes
Atsakyti
Aciu Rasyte 4u.gif
Bandysiu kuria diena nuvaziuot su mama pas gydytoja.

Tai va, mamai leidzia raudona chemija + geria vaistus Xeloda, kiek domejausi, jie irgi naikina vezines lasteles.

Atsiprasau, kad taip ikyriai klausineju, bet kad nezinau, kas daugiau galetu paaiskint. Aciu, kad patariat. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos;)

senai jau nebuvau pas jus uzsukus.. na ka, sveikata gera, nestumas eina i pabaiga ir kol kas labai gerai.. hematologai nieko nedaro, o tik stebi.. tad pradejau lankytis pas homeopatus ir gert ju vaistukus. Kaujas pastebimai pagerejo, dabar beveik atitinka sveiko zmogaus norma, bet mano hematologas vis aiskina, kad tai yra del to, kad kraujas nestumo metu prasiskiedzia..

nu nzn, idomu kodel jis nesiskiede, kol homeopatiniu vaistuku negeriau. blink.gif po gimdymo aisku vel darys biopsija verysad.gif kaip as jos bijau cry.gif nu bet ji tik vienintelis sancas suzinot, kaip ta mano leukemia gyvena, gal jau traukiasi po biski.. nestumo metu visokiu stebuklu ivyksta ir ligos pacios atsitraukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, zzyziu dabar dėl tos invalidumo grupės, bet tikriausiai nieko nebus, nes maniškis naujam darbe ir ten nelabai kur beišeisi. net vaistus leisis po darbo verysad.gif Esu baisiai pikta ant gydytojų, kad nieko apie tai anksčiau nepasakė (kaip prirėmiau šeimos gydytoją, kuri ir musu abu vaikus gydo, tai tik sulemeno...)

Norėjau paklausti, ką prie chemijos galima geriau gerti - ar ryklio kremzlės ar ryklio taukų preparatą. Nes kažkaip ne tą pačią info turiu g.gif

Atsakyti
Ryklio kremzlės kremzlėms ir padeda... mano supratimu ryklio taukus + ežiuolė l. gerai imunitetui...
Atsakyti
Sviesele, noreciau paklaust, o kas tau suteikia stiprybes. Kaip jau cia rase, kad labiau kencia artimieji, nei pats ligonis. Saunuole tu!
Atsakyti
Ryklio kremzlės kremzlėms ir padeda... mano supratimu ryklio taukus + ežiuolė l. gerai imunitetui...

Dar labiau pasimečiau, nes ežiuolės žinau, kad tikrai mums negalima g.gif O sąnariais labai kaip ir nesiskundžiam...

Sviesele, noreciau paklaust, o kas tau suteikia stiprybes

Na, šiaip tai aš silpna esu. Bet per tikėjimą bandau save įtikinti, kad kiekviena tau ar tavo artimui atėjusi nelaimė nori tau "kažką" pasakyti. Tai dabar bandau su ta nelaime draugiškai gyventi ir į ją įsiklausyti. o šiaip mane supa daug sunkesni ligoniai, kuriais rūpinasi man artimi žmonės ir jiems daug sunkiau nei man, todėl suprantu, kad dabartinė mano nelaimė, tai dar nėra tokia didelė nelaimė...tas tikriausiai irgi padeda.
Atsakyti