Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

QUOTE(Meškėnija @ 2005 08 04, 09:39)
Mano giminėje daug tokių ligoniukų pasitaikė. Tai gydėsi dar ne tokiais metodais. Prie visų varlių, beržo pumpurų, gėrė žibalą ir kažkokius ryžius stiklainyje augino.
Daug stiprybės ir sveikatos.

Ir kaip rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2005 08 04, 12:36)
Ir kaip rezultatai?

Niekas nemirė visi daugiau mažiau išsigydė. Bet labai abejoju, jei ne onkologinis, švytinimai, chemijos ar būtų dar gyvi.
Atsakyti
Meškėnija pritariu simtu procentu, nes absoliutiskai nesuprantu zmoniu atsisakanciu tradicinio gydymo, galiu tik pateisinti kada jau nebera vilties, kai vezys apima visa organizma ir tai manau, daugelis kovotu, juk kaip ne kaip bet tie nuodai (chemija) mus pakele ant koju, dziaugiuosi nors tuo, kad susirgau tokiu metu kai onkologinis gydymas jau pazenge i prieki smile.gif
Atsakyti
kad nesigydyt, tai tokių minčių man net nebuvo.. bet tas degtines ir snapso mišinukas trims metams, brrr... dar priedo saldumynu reiktų atsisakyt, šiuo metu negaliu, nors ir riboju, bet šiaip tai man jie labai gerai nuima blogumus po chemijos, nors ir trumpam g.gif
tiek naujienų ax.gif beje.. VikaPika- ten nenurodei kaip gert, ne aš viena matyt nesupratau- ar visą tą kiekį kurį suplaki, ar dalinti kelis syk į dieną???? tą patį kiekį.. nes kad 40g snapso gerciau, tai brr... tris kart dienoj? iš vis galva neišneša doh.gif doh.gif tai gal čia tą kiekį kaip nors šaukštais matuot?
nu bet neesmė, vasarą dar nesilaikysiu šito, nebent paskui g.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 08 02, 12:23)
blink.gif  blink.gif  g.gif  o ką ta rupūžė duoda? paaiškinkit man nemokšai, galvojau kad rupūžes naudoja tik magijai tongue.gif bet turbūt smarkiai suklydau ax.gif

brolis gimė Černobylio avarijos metu, paskui daug metų sirgo bronchitu ir visomis kitomis n ligomis 4u.gif o išsigydė ta rupūže su spiritu biggrin.gif labai įspūdingas reginys, beje, tos rupūžės biggrin.gif
Atsakyti
snapsa su aliejum naudojant, jokiais budais negalimos chemijos terapijos ar morfijaus gerimas, jei skauda galima gert analgina ar nospa, as nesiulau atsisakyt tu chemiju, bet dazniausiai si metoda zmones vartoja, kai net chemijos neduoda...
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif As pritariu rasytei,mano mama irgi gere rupuze,kazkoki uzkalbeta vandeni ir t.t,bet tik onkologinis padejo isgyvent 9m. pq operacijos ir uzaugint mane.Kai atejo ta diena,nepadejo nieks sad.gif Bet ,jai kam nors nuo to geriau-tegu geria,kad tik blogiau nebutu.Va mano k aimyne serga,prase musmeres recepto,gers.Visoms sveikatos ir geros vasaros pabaigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 08 04, 15:53)
brolis gimė  Černobylio avarijos metu, paskui daug metų sirgo bronchitu ir visomis kitomis n ligomis 4u.gif o išsigydė ta rupūže su spiritu biggrin.gif labai įspūdingas reginys, beje, tos rupūžės biggrin.gif

Na nuo kosulio as ir toki marmala geriu: medus, barsuko taukai ir brendis sumaisyta, gaunasi mikstura su gradusais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2005 08 05, 09:34)
Na nuo kosulio as ir toki marmala geriu: medus, barsuko taukai ir brendis sumaisyta, gaunasi mikstura su gradusais smile.gif

O is kur tu barsuko nuodu gauti?
Atsakyti
Pasiklausinekit aplink, kas turi pazystamu medziotoju, taip as ir gaunu, vis kur sumedzioju, bet daba ne sezonas, reikia islaukt iki spalio sake smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
dziugu,kad Rasyte hematologas isvarė, nes maniškis kai perskaitė, kad vėl limfmazgiai pas Jus padidėjo, tai visą vakarą nuliūdęs ir sėdėjo (su mintim,kad nedaug am beliko) ir nieks nepadėjo. Dabar bandau jo paskutines atostogų dienas skaidrinti, nes kitą savaitę į darbą, o jėgų nėra. Vis daugiau pamąstau apie tai, kad teks tikriausiai vienai šeimą išlaikyti nors keletą mėnesių, nes juk sveikata, ne pinigai svarbiausia.

Maniškis atsisako kol kas visokių netradicinių būdų. Nors pediatrė patarė gerti alijošiaus sirupą ar mikstūra (ji vaistinėj apie 55 litus kainuoja), gal vartojot? Parašyta, kad kaip maisto papildas, bet nežinia kaip čia mums tinka g.gif Pastebiu, kad širdis ir kraujegyslės savo jau rodo...vieną dieną per karščius likay su kalnu pirkinių ir dviem vaikais prie kasos parduotuvėj, nes vos maniškis nenualpo ir kaip strėlė movė iš parduotuvės...tai šiandien kaifavom nuo tokio apsiniaukusio oro 4u.gif

Ech, greičiau pasveikti 4u.gif Čia kai rodė laidą apie jauną vyriškį, kur piktybine melanoma sirgo ir mirė, maniškis kaip tik žiūrėjo, tai savaitę iš depresijos neišėjo... tai pagal viską būtų geriausia teliko nežiūrėt blush2.gif

Sveikatėlės ir gerų emocijų visoms čia užklistančioms pasidalinti savo mintimis
Atsakyti
Sviesele, kokia tu stipri.
Atsakyti