Nu jau mano nuomonė geresnė už kordiceptą. Vistik liaudiškas metodas, nuo senų laikų pas močiutes naudojamas. Mes kaime pas vieną kaimynę net vaikai būdami neidavom, nes laikė stiklainiuke rupūžę
o ką ta rupūžė duoda? paaiškinkit man nemokšai, galvojau kad rupūžes naudoja tik magijai bet turbūt smarkiai suklydau
pritariu AGAi, aš irgi už kordycepsa ten tas grybas irgi toks neeilinis, ir biski perdirbatas (susmulkintas, išdžiovintas) bet veikia
pritariu AGAi, aš irgi už kordycepsa ten tas grybas irgi toks neeilinis, ir biski perdirbatas (susmulkintas, išdžiovintas) bet veikia
nepykit kad taip ilgai neatsakiau, buvau isvykus truputeli, negalejau prisest. jau kazkam i privata nusiunciau isamu aprasyma, tai gal papildys ka cia parasysiu. sis degtines metodas yra ukrainieciu gydytojo ir as turiu jo knyga, ta prasme jo paties, as nezinau gal kokiuose perrasomuose veikaluose pakeicia degtine i spirita bet mano pazistami zmones, apie kuriuos as pasakojau naudoja 40 laipsniu degtine, kaip ir pats knygos autorius rekomenduoja, taiva receptukas butu tox
30-40ml nerafinuoto aliejaus (pvz.dolores) suplakt su tokiu paciu kiekiu 40 laipsniu degtines. plakti 1 minute ne trumpiau. gerti tris kart dienoj: 9 val, 14 ir 19 val. priestai 2 val nieko nevalgius ir 1 val nieko negerus. geriama tokiais intervalais : 10 geri 5 laisvos
10 geri 5 laisvos
10 geri 14 negeri
taip geriama ne maziau kaip 3 metus neziurint i tai kaip jauciates(po kazkurio laiko buna pagerejimas ir zm nustoja alieju gert, o nustojus vezines lasteles ima vystytis sparciau, taigi reikia gerai apsisprest ar gersit ar ne)pradejus gert ir po pertrauku buna ryskus pablogejimas, kartais net kraujuojama, pvz jei gimdos, kiausidziu vezys, nereikia issigast, nes tai naturali organizmo reakcija i valymasi.
beto reikia laikytis grieztos dietos. negelima valgyt jokiu saldumynu, jokiu pienisku gaminiu, kuo maziau mesos.pagrindas -kruopos.
jei kils klausimu rasykit, tik nepazadu greit atrasyt nes tik po kelis kart prie kompo per savaite prisedu. tikiuosi pagelbesiu kazkam...
30-40ml nerafinuoto aliejaus (pvz.dolores) suplakt su tokiu paciu kiekiu 40 laipsniu degtines. plakti 1 minute ne trumpiau. gerti tris kart dienoj: 9 val, 14 ir 19 val. priestai 2 val nieko nevalgius ir 1 val nieko negerus. geriama tokiais intervalais : 10 geri 5 laisvos
10 geri 5 laisvos
10 geri 14 negeri
taip geriama ne maziau kaip 3 metus neziurint i tai kaip jauciates(po kazkurio laiko buna pagerejimas ir zm nustoja alieju gert, o nustojus vezines lasteles ima vystytis sparciau, taigi reikia gerai apsisprest ar gersit ar ne)pradejus gert ir po pertrauku buna ryskus pablogejimas, kartais net kraujuojama, pvz jei gimdos, kiausidziu vezys, nereikia issigast, nes tai naturali organizmo reakcija i valymasi.
beto reikia laikytis grieztos dietos. negelima valgyt jokiu saldumynu, jokiu pienisku gaminiu, kuo maziau mesos.pagrindas -kruopos.
jei kils klausimu rasykit, tik nepazadu greit atrasyt nes tik po kelis kart prie kompo per savaite prisedu. tikiuosi pagelbesiu kazkam...
nesupratau gavot receptuka ar ne?
QUOTE(Tina* @ 2005 08 02, 08:55)
Sakykit, o kokia jusu nuomone apie uzpilta rupuze. Gal kas geret? Kokia kaina heomopatinej vaistinej?
as geriau rupuze,ka as zinau man tai labai buvo bloga nuo jos,keistai svaigo galva,vienu zodziu ne kaip,nors esu girdejusi kad kitiems labai padeda,cia matyt nuo organizmo priklauso.O,ar girdejot apie musmire?as ja geriu jau apie metus,jei kam idomu parasysiu .
QUOTE(vikaPika @ 2005 08 02, 15:41)
nepykit kad taip ilgai neatsakiau, buvau isvykus truputeli, negalejau prisest. jau kazkam i privata nusiunciau isamu aprasyma, tai gal papildys ka cia parasysiu. sis degtines metodas yra ukrainieciu gydytojo ir as turiu jo knyga, ta prasme jo paties, as nezinau gal kokiuose perrasomuose veikaluose pakeicia degtine i spirita bet mano pazistami zmones, apie kuriuos as pasakojau naudoja 40 laipsniu degtine, kaip ir pats knygos autorius rekomenduoja, taiva receptukas butu tox
10 geri 5 laisvos
10 geri 14 negeri
10 geri 5 laisvos
10 geri 14 negeri
o po kiek gerti? lasais ar sauksteliais
QUOTE(lepune @ 2005 08 02, 12:23)
o ką ta rupūžė duoda? paaiškinkit man nemokšai, galvojau kad rupūžes naudoja tik magijai bet turbūt smarkiai suklydau
Ne taip mane supratai, aš PRIEŠ kordiceptą ir netgi labai prieš.
QUOTE(carvel @ 2005 08 03, 00:10)
o po kiek gerti? lasais ar sauksteliais
parasyta juk aliejaus po 30-40 mililitru tokiu pat kiekiu sumaisyt su degtine
Panos jeigu jau taip maga isbandyti snapsa su aliejum, tai pasiieskokite literaturos, cia buvo minetas autorius, kiek pamenu gydantis siuo metodu labai svarbus tikslumas, nes kitaip ne pageres o pabloges sveikatyte.
Stiprybes Jums ir neprisizaiskit
QUOTE(rasyte @ 2005 08 04, 09:12)
Mano giminėje daug tokių ligoniukų pasitaikė. Tai gydėsi dar ne tokiais metodais. Prie visų varlių, beržo pumpurų, gėrė žibalą ir kažkokius ryžius stiklainyje augino.
Daug stiprybės ir sveikatos.
Šiandien tituliniame supermama.lt puslapyje galite rasti straipsniuką "Mitai apie vėžį" - spauskite čia