Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

Nu jo ten limfmazgis,bet maniskis tik dideja,arba vietoj laikosi.Ir tam mano guzeli kazkokiu tai "medziagu negeru" yra.Nuo jo man pastoviai temperaturos yra,ir kankina diziulis prakaitavimas,labai jau nekaip organizmas reaguoja i ji,irpacia vargina toks jausmas,net nebezinau ir ka daryti.O del cistos tai irgi tyrimus daro vis.Bet tikiuosi viskas bus gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JURIS123 @ 2005 07 22, 16:44)
Nu jo ten limfmazgis,bet maniskis tik dideja,arba vietoj laikosi.Ir tam mano guzeli kazkokiu tai "medziagu negeru" yra.Nuo jo man pastoviai temperaturos yra,ir kankina diziulis prakaitavimas,labai jau nekaip organizmas reaguoja i ji,irpacia vargina toks jausmas,net nebezinau ir ka daryti.O del cistos tai irgi tyrimus daro vis.Bet tikiuosi viskas bus gerai. ax.gif

blink.gif blink.gif prakaitavimas, limfmazgio didėjimas, blogas kraujas, tempaeratūros buvimas apie 37 ir aukščiau- tai pagrindiniai vėžinių susirgimų atpažinimo simptomai cry.gif vaike, nenoriu nieko gasdinti, bet gal tu apsilankyk klinikose? (kaip supratau esi kaunietis, tai nueik i kliniku poliklinika, uzsiregistruok i hematologini kabineta, padarys tau ivairius tyrimus kraujo,padarys kitus tyrimus, cia ne juokai- neramu man dėl taves unsure.gif unsure.gif )
Atsakyti
Paramos skyrely radau vienos forumietės amliv - mūsų likimo draugės šią liūdną žinutę :
Kreipiuosi i geros valios zmones,
Esu triju vaiku mama, kuri ka tik suzinojo , kad serga gimdos veziu 2 stadija. Turetu atvaziuoti vaistai is JAV ir tikrai truksta pinigeliu. Jei kas galetu padeti prasau pervesti i vyro saskata Hansa banke s ta LT 53700010087145066 ,  GINTARAS VAINAUSKAS  .Negaliu daug rasyti nes byra asaros ir labai silpna.
Aciu uz pagalba

Atsakyti
Buvau as ir klinikose ir pas hematologa,ir pas infekcionista,o galaiusia ir onkologinej ligoninej(zemuosiuos sanciuos) ir paliko mane stebejimui.Tai va verysad.gif
Atsakyti
Buvom su tete pas gydytojus, tai vilniečiai tik patvirtino, kad metastazės pasiekė žarnyną ir jau 4 - ta stadija. Be to prie kaklo, limfmazgyje irgi rado metastazių, irgi 4- ta stadija. Siūlo leisti chemiją... nuotaikos visai nekokios:(...
Atsakyti

raso Amiv vyras. Labai geda, bunant paciam verslininku prasyti is kitu paramos , bet mes jau nusivylem gydytojais ir visa sveikatos apsauga.Visur dominuoja pinigai. Dar karta prasom , gal kas turi galimybe padeti.....
Atsakyti
QUOTE(JURIS123 @ 2005 07 25, 10:53)
Buvau as ir klinikose ir pas hematologa,ir pas infekcionista,o galaiusia ir onkologinej ligoninej(zemuosiuos sanciuos) ir paliko mane stebejimui.Tai va verysad.gif

ne žemuosiuose šančiuose blink.gif , o aukštojoj panemunėj mirksiukas.gif
džiaugiuosi kad diagnozės jokios nepasitvirtino thumbup.gif taigi, neskubėk prie mūsų jungtis 4u.gif prisižiūrėk save JURIS123, svarbiausia kad imunitetas būtų stiprus, tada visas ligas pats organizmas įveiks mirksiukas.gif

amliv- ramybės jums abiems ir trims vaikučiams, tikiu kad viskas susitvarkys, vaistukai atkeliaus (keista kad LT jų nėra blink.gif ) o antra stadija tikrai nieko baisaus- svarbiausia yra gydytis drinks_cheers.gif kaip ir mes visi, nenuleidžiam rankų, ginamės nuo depresijų, ilgainiui susitaikysit ir su tuo šoku, kuriame dabar esate 4u.gif ramybės jums 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
Ziuriu tylu siam skyreli, matyt visos prie vandens poilsiauja. Aciu ka prisimenat mane , tik pas mane liudna. Pries kelias dienas grizau is ligonines ir niekaip negaliu atsigauti. Siandien vyras su vaikais prie ezero buvo o as likau ir raudojau.Ai na manau viskas bus gerai , vien del mano mazosios pagrandukes turetu buti viskas gerai.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Mes atostogaujame biggrin.gif Bet karščiai išlįsti iš namų ilgam trukdo. Važiuosim gal porai dienų į sodą pavėsiukyje pagulėsim 4u.gif

Rasyte, kaip tau sekasi? Gal limfmazgis jau susitvarkė? Kažkaip neramu, nes mums tu šioks toks pavyzdys ir ligos ekspertas mirksiukas.gif

Lepune, laikykis, taisyk kraują. 4u.gif

Visoms kitoms sergančioms ar turinčioms sergančių - stiprybės ir kantrybės kovojant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prasidejo vasaros paskutinis menesiukas, neliudekim, pasidziaukim saule, vandens voniomis, aisku ne visi Lepunei nu nu nu i ezera sokti, ir visiem sbesigydantiems negalima, nerizikuokit. O as va sestadieni kaip undine su dukra ezeriuke visa diena mirkom, kolei mano vaikui jau dantuks ant dantuko nesilaike thumbup.gif
Na as del to limfmazgiuko nulekiau pas hematologa, paciupinejo ir isvijo lauk, sake nejuokauk cia tau nieko nera, limfmazgiai norma, bet vis tiek del to bicki nervai nukriko, namo grizau pas mama ir apsizliumbiau kaip vaikas, bet issizliumbiau ir vel gerai, iki kito karto ax.gif

Cia jau toks musu likimas, gyvenimas ant tiksincios bombos, baugu kai nezinai kiek tas uztaisas temps, bet bukim optimistes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv @ 2005 07 30, 19:49)
Labutis visoms,
Ziuriu tylu siam skyreli, matyt visos prie vandens poilsiauja. Aciu ka prisimenat mane , tik pas mane liudna. Pries kelias dienas grizau is ligonines ir niekaip negaliu atsigauti. Siandien vyras su vaikais prie ezero buvo o as likau ir raudojau.Ai na manau viskas bus gerai , vien del mano mazosios pagrandukes turetu buti viskas gerai.

laikykis,negali pasiduoti....seku tavo istorija ir tikiu kad viskas bus gerai,sekmes mirksiukas.gif nenukabink nosies:)))
Atsakyti
Sakykit, o kokia jusu nuomone apie uzpilta rupuze. Gal kas geret? Kokia kaina heomopatinej vaistinej?
Atsakyti