Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

Gal nuskambės grubiai mano žodžiai , bet nelieka kito kelio - arba vėžys arba vaistai .. .Aš rinkčiausi gydymąsi o daktarai turi atsižvelgt į širdies būklę jei ji šlubuoja .Pas mane irgi buvo smulkialąstis , bet kai yra metaztazių ir stadija 4 tai nėra gerai . Pakalbėkit su onkologais ir paskui nuspręskit , bet aš už gydymasi - visada yra viltis ir reikia kabintis nors ir už šiaudo . Juk stebuklų būna , kaip sako mano daktarė - vienas iš jų esu aš . Nieks netikėjo ,kad aš išgyvensiu bet daktaras ne dievas . Stiprybės jums heart.gif
Atsakyti
Dėkui, Čiauškute, už palaikymą ir nuomonę. Lauksim, ką gydytojai pasakys, gal jie net nesiūlys nei chemijos nei švitinimo...
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2005 07 19, 13:06)
stebuklingaji metoda su degtine ir aliejum,

g.gif parašyk, parašyk, čia mes visi dalinamės netradicinės medicinos pasiekimais, pastebėjimai 4u.gif , aš domiuosi tokiais metodais, daug ką iš kiniečių medicinos dabar naudoju, gal todėl per kraujo tyrimus nei kepenyse, nei inkstuose liekamuju reiškinių po chemijos kol kas nerado ax.gif

2Vyturėlis: gali ir taip būti, kad atsirado imunitetas pykinimui doh.gif bet nelabai tuo tikiu, nes šiaip tai kraujas neatsistato taip greit kaip anksčiau, organizmas perpildytas nuodų sad.gif nežinau ką ir manyt, pažiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 07 22, 06:53)
:sad.gif nežinau ką ir manyt, pažiūrėsim biggrin.gif

Svarbiausia pasveikt!
Atsakyti
Oi Jus netradicines medicinos myletojai smile.gif, Lepune yra knygelė "Vezys isgydomas" ten sis siulomas metodas aprasomas issamiai, ir rekia vartoti spirita su aliejum, o ne degtine, siaip pati knygele man patiko, idomi, daug aprasu apie zoles, visokius antpilus ir pan. Nusipirkau ja dar pries paskelbiant nuosprendi, paskolinau vienai moteriskei kur ir su tokiom bedom, tai jai ji ir labiausiai patiko is visu mano duotu.

Na Lepune tai jau paskutine chemija ar ne dar 4u.gif Kraujukas atsistatys tik tai truks ilgeliau, gali siuo metu daugiau valgyti dilgeliu, tiesiog pasibarstyti ant salotu, arbatos uzplikyti jos labai padeda atstatant krauja. Laikykis smile.gif
Atsakyti
Rasyte, gal pameni, kas tok knygeles autorius? internete radau knygą tokiu pavadinimu ir autorius Bronė Lozovienė.
Atsakyti
Ruduke nepamenu autoriaus, bet tai plona knygute tokiaant virselio lyg tai nupiesta taure su gyvate smile.gif Ir ji nera brangi o tikrai znau, kad ja galima klinikose foje kur rubine isigyti.
Atsakyti
žinau tą knygą g.gif tik deja man ji nepatiko visiškai schmoll.gif schmoll.gif ir ji storoka, gal maišom ką nors.. namie pažiūrėsiu, man irgi davė paskaityt, tai iki šiol turiu.. ai, tų receptų pas mane milijonai, pati matei anketą- visko net neprisiminiau ką vartojau g.gif
yra geresnė knyga, bet irgi pavadinimo neprisimenu, reiks pažiūrėt ir rekomenduot- versta iš amerikiečių, rodos kažkaip vadinasi kelias per vėžį- ten daug skiriama psichologinei pusei, geroms, teigiamoms mintims, kas manau yra svarbiausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ta kur as rasiau tikrai plona, o tu tikriausiai turi kita parasyta zolininko pavarde is M raides, o amerikieciu gydytojo vadinasi "Kelione per vezi", super parasyta gydytojo, va kad toki daktara pas mus rast, paskaitykite smile.gif

Idedu nuorodą

http://www.patogupir...N=9955-574-01-1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte: 22 liepos 2005 - 09:37
tikrai šita thumbup.gif aš irgi savo komentarą parašiau tongue.gif tą patį ką ir čia, bet ten kiti žmonės lankosi mirksiukas.gif man ši knyga tikrai išskirtinė
Atsakyti
Labutis.Tai va gal bus ir ne i tema,bet ir man jau yra onkologiniu problemu(o man vos21).Nezinau nei nuo ko pradeti g.gif Tai va,kazkada nuejau pas gydytoja ir pasirode,kad mano kraujas labai blogas,tai ir prasidejo kryziaus keliai,kol ligu ieskojo,tyre ka begalejo,bet aisku musu daktarai nieko nerado.Ir po kokio pusmecio uzciuopiau guzeli tarp pazasties ir krutines,nu ir tada jau stresas.Po gydytoju"paieskos" atsiduriau Kauno onkologinej ligoninej cry.gif Dare tyrimus,nustate limfadenita(niekas taip ir nepaaiskino kas tai),atrado priedo cista tarp inksto ir bluznies(cia buvo gimtadienio "dovana",nes kaip tik ta diena dare tyrimus) ir kiek klausiau niekas taip tiksliai ir nepasake,kas tai,tik dabar jau turiu kas 3-6men.vis tikrintis.Dare biopsija guzelio,tai nieko nepasake apie rezultatus tik pas onkohirurgus nusiunte(O isvada:operuoti negalima,nes labai giliai tas mano guzelis,ir gali pazeisti rankos nervus,liepe laukti gal sumazes arba visai isnyks).Nu zodziu stresas kasdien,nes tikrai nezinau nei kas ta cista ir kaip toliau bus....Tai va jeigu kas galit paaiskinkit kas kaip ten yra.Aciu...
Atsakyti
Tik nestresuojam, nusiraminam, nervai kenkia. Limfadenitas ne onkologinis susirgimas, laukia nes jei tai tikrai limfadenitas tai limfmazgis turi sumazet pats, jie neisnyksta, limfmazgiai yra visame organizme. Del cistos nieko nezinau kartais nuo vaistu jos taip taip nyksta cia ziurint kuriam organe. Jei turi interneta tai yra daug medziagos tik pasiieskok, bus paciam ramiau issiaiskinus.

Varau ir as pas daktarus, bo turiu grazu drauga limfmazgi kakle desineje po smakru, ziurejom pries tris men neatrode, kad tas kuris budingas maniskei ligai, bet nenyksta, tad einu dar tikrintis, bliamba bliamba, bet esu rami kaip belgas, net jei liga grizo - siandien jau esu pasiruosus antram turui tikiuosi.
Atsakyti