sviesele, o ko jūs pykstatės? nenori kad tu pasakotum jo istorijos? ar tiesiog kad ilgai prie kompo sedi?
ir dar vienas klausimukas- kodėl mokėjot už KT? 180lt gydantis, kai reikia visokių papildų- labai daug man tai nemokamai darė, bet reikėjo savaitėlę eilutėje palaukt
Rasyte- neblogai atrodai su skara, bet su plaukais geriau
aš nemuturiavau galvos dar, nes apsižiūrėjau, kad visos skaros pas mane stačiakampės ir sintetinės tai gal ir susirasiu kokia- turbut tik tada kai nupliksiu kol kas 5 plaukus turiu ant galvos, tai su kepurėm vaikštau ir skrybėlėm (jos visada man tiko).. man niekaip neišeina sugalvot kaip tuos mazgus gražiai surišt iš skaros galų moku tik du kartus sumazgyt
QUOTE(rasyte @ 2005 07 11, 06:44)
. O i asmenine galerija imetu nuotrauka kaip nesiojau as, tiesiog pasiziurek,
http://www.headcover...t=0&cat=Scarves
http://www.headcover...t=0&cat=Scarves
sauniai atrodei,Rasyte... O ta nuoroda-puiki...Kiek ivairiausiu skareliu..Visos tik labai jau vienodai uzristos...As labai vargau,kol susiradau sau skarele.galva nemaza-iprastos per mazos,o labai dideles-man nepatiko,labai jau cigoniskas primena,kai ilgi galai kaba...Idesiu ir as kokia nuotrauka su savo skara-ji nera idealus variantas-bet bus matyt,ka as nesiojau...(nuoroda,kai idesiu, bus mano parase...)As savo skara risdavau kaip rokeriska kepure-gale trumpi du galai suristi dvigubu mazgu...
Vyturėli- tai kodel neįdėjai nuotraukėlių su savo skarom? nuėjau į galeriją, o ten tuščia
aš beje irgi užsirišu skareles tokias mažytes paprastai- bet tik tada kai apsirengiu sportiškai (į gamtą, ar šiaip su draugais) o į darbą man netinka tokios skarelės (žinot jas.. tokios biški su pamarginimais, kvadratinės, bet mežesnės už įprastas skaras (močiutiškas ) tikrai vienodai daug maž surišta ten tos skaros, bet kad aš mokėčiau, tai tikrai pasiderinsu įvairius galus skarų- originali būčiau
aš beje irgi užsirišu skareles tokias mažytes paprastai- bet tik tada kai apsirengiu sportiškai (į gamtą, ar šiaip su draugais) o į darbą man netinka tokios skarelės (žinot jas.. tokios biški su pamarginimais, kvadratinės, bet mežesnės už įprastas skaras (močiutiškas ) tikrai vienodai daug maž surišta ten tos skaros, bet kad aš mokėčiau, tai tikrai pasiderinsu įvairius galus skarų- originali būčiau
Oi,nespejau...As kelias dienas nebuvau forume-tai visosm jau prisizadejau nuotrauku-va jums-su skaromis,kitoms-is keliones...Gal siandien idesiu..
Rasyte, kaip graziai sypsaisi, atrodai sveikut sveikutele, o ta skara - lyg ivaizdzio dalis. Sveikateles tau.
Aciu merginos uz komplimentus, man patiko vaikcioti su skara, kadangi rengiuosi dazviausiai juodai, tai ir skarute juoda nusipirkau ir ja visad nesiojau, kazkaip ismokau kaip tiurbana susisukti, sulaukdavau daug komplimentu, tiesa ir tai, kad kas nezinodavo, tai ir mislidavo, kad cia toks ivaizdis, viena beda tik, kadangi ja nesiojau beveik 9 men, tai ausytes ojoj kai nukentejo, bet dabar jau atsistate, buvo net nuo skarutes atsiverusios zaizdeles ant ausu, imesiu dar nuotraukeliu i galerija, man labai grazu buvo kai plaukai ataugo kelis cm, ejau tada svociaut po gydymo buvo pora men praeje, o sukuosena tokia cool.
Ir lekiu Vyturelio photo pasiziuret, o Lepunei jei tinka kepureles, skrybeles, tai liuks, nes man tai tikrai netinka
Ir lekiu Vyturelio photo pasiziuret, o Lepunei jei tinka kepureles, skrybeles, tai liuks, nes man tai tikrai netinka
Na,atsiprasau,nekokias nuotraukas idejau...nebuvo minties save skirtingais etapais iamzint...O dabar tai butu idomu visa tai is salies ivertint...
Sveikos merginos,
Kokios Jūs visos gražios galerijose. Rasytė tikrai prabangiai su ta juoda skara atrodo, o ir trumpa šukuosena labai tinka. Apie Vyturėlio plaukus aš nešneku, nes visoms moteroms su tokiais plaukais baltai pavydžiu, nes mano tai "sasulkos" kabo ir tiek Savo nuotraukų į galeriją net nekeliu, nes turiu visas pobaisias (baisu žmones gąsdinti). Aš visuos baliuos kaip girta vis išeinu ar ba su kreiva veido išraiška
Pykstuos su vyru, kad namie prie kompo prisėdu. Tai dabar dėl šventos šeimos ramybės namie prie kompo nebesėdžiu Bandau aišku įrodyt jam, kad forumas gerai, nes pradėjau savo kūdinimosi procesą (vakarais bandau atsilaikyt nevalgydama) O KT mes jau antrą kart darom ir abu kart po tiek mokėjom,, nes tas kontrastinis skystis daug kainuoja. Nieks mums į jokią eikę net stotis nesiūlo, nori darytis, mokėk ir tiek
Nežinau ar džiaugtis ar ne, bet mus ištiko lepunes likimas. Irgi papildomai 2 kursus skyrė ir po to spindulinė. Tai šiek tiek nuliūdom, kad dar teks pora mėnesių kankintis. Kol kas liga atsitraukė 50 proc.
Kokios Jūs visos gražios galerijose. Rasytė tikrai prabangiai su ta juoda skara atrodo, o ir trumpa šukuosena labai tinka. Apie Vyturėlio plaukus aš nešneku, nes visoms moteroms su tokiais plaukais baltai pavydžiu, nes mano tai "sasulkos" kabo ir tiek Savo nuotraukų į galeriją net nekeliu, nes turiu visas pobaisias (baisu žmones gąsdinti). Aš visuos baliuos kaip girta vis išeinu ar ba su kreiva veido išraiška
sviesele, o ko jūs pykstatės? nenori kad tu pasakotum jo istorijos? ar tiesiog kad ilgai prie kompo sedi?
ir dar vienas klausimukas- kodėl mokėjot už KT? 180lt gydantis, kai reikia visokių papildų- labai daug man tai nemokamai darė, bet reikėjo savaitėlę eilutėje palaukt
Pykstuos su vyru, kad namie prie kompo prisėdu. Tai dabar dėl šventos šeimos ramybės namie prie kompo nebesėdžiu Bandau aišku įrodyt jam, kad forumas gerai, nes pradėjau savo kūdinimosi procesą (vakarais bandau atsilaikyt nevalgydama) O KT mes jau antrą kart darom ir abu kart po tiek mokėjom,, nes tas kontrastinis skystis daug kainuoja. Nieks mums į jokią eikę net stotis nesiūlo, nori darytis, mokėk ir tiek
Nežinau ar džiaugtis ar ne, bet mus ištiko lepunes likimas. Irgi papildomai 2 kursus skyrė ir po to spindulinė. Tai šiek tiek nuliūdom, kad dar teks pora mėnesių kankintis. Kol kas liga atsitraukė 50 proc.
Na Sviesele, liga nugaleta jau 50 proc ir tai neblogas pasiekimas, o po tu 2 ir spindulines bus ir visas 100, na as dar del tu papildomu, nieks pradziai negali tiksliai pasakyti kiek reiks chemijops kursu, cia kiekvienam individualiai, man pradzioje zadejo 4, teko 7. Bet va pamislinau geriau jau sakytu pradzioje daugiau, va tada jei nebereiketu - tai dziaugsmas. O kiek jau jus ju turejot?
laikykites merginos
laikykites merginos
Labas šiandien mane nudžiugino daktarai tipo nuramino , kad po chematerapijos ateina toks laikas kai pradeda byrėt visi galai . Rašiau , kad žiemą darant tyrimus rado cistelę inkstuose bet liepė palikt ramybėjė .Šią naktį pakilo temperatūra , pradėjo tinti galūnės- padarė tyrimus ir rado inkstų uždegimą jau senai besitesiantį (iki vakar nieko nejaučiau). Šiaip gulint skaudėjo šoną , sėdint nesijaučia - gal aš jį pasigavau po jūros Ir plius tachikardija nepraeina ,dar hipertenziją pripažino Vnz. vasara o reikia sirgt ir saujom tabletes ryt .
Čiauškute čia kaina kurią mokam už tai, kad dar vaikštom : aisku liudna, sunku, nemalonu vasara sirgti, bet juk vaikstom Bet ka gali zinoti, man atrodo, kad gydytojai piknaudziauja tachemoterapija, jei kas: ai cia nuo chemoterapijos, juk ir sveikam zmogui gali ir cistele issivystyt ir inkstai, ir sirdis streikuoti, manau mums taui tik astriau pasireiskia
O kiek jau jus ju turejot?
Mes turėjom 6 ir dabar + 2 tai bus iš viso 8 kursai. nežinau kaip venos atlaikys, nes jau dabar į plaštaką duria ir seselės vis dejuoja. Nors mano pažįstama seselė sakė, kad blogiausiu atveju ir į koją duria
O pas maniškį irgi po truputį viskas byra. Jaučia širdį ir su kraujospūdžiu anksčiau problemų turėjo, kurios dabar paaštrėjo. O virusu jau serga savaitė ir antibiotikus geria, kol kas emperatūra tiašokteli, tai vėl nukrinta. Kol kas laikau namie uždarytą, net į lauką bijau leisti Ačiū dievui, kad kraujas dar ne pats blogiausias. Šiandien vėl nieko nevalgys po vaistų ir skysčių kažin ar gers (vieną dieną visai nieko į burną neima).