Dėl smalsių personų tenka keistis niką , nes paskui realiai viską iškloja ką kur rašau (apie kitas temas kalbu , ypač miegamajam) nors nieko tokio nesu parašius bet vistiek nemėgstu smalsuolių Kas sekė mano temas tai žinau ,kad ir dabar mane pažins nikas nepakeičia žmogaus minčių .
Bastete, laikykis, mintimis aš su tavim
Būkit pasveikintos merginos Nekyla net ranka rašyti. Viskas kažkaip blogai, na, nieko gero. Esu pavargus nuodarbų, noriu atostogų. Jau ir susiplanavom jas. Žadėjom visa šeima prie jūros lėkti ir še tau, kad nori. Vakar maniškiui temperatūra iki 39 užkilo (virusas ar peršalo nežinau), bet dabar leisgyvis nuo sveikatos pablogėjimo namie guli ir stiprius antibiotikus geria. Bijau, kad kokių komplikacijų neišlįstų, o ir gydymas nebaigtas... Kaip tik kitą savaitę turėjo daryt rezultatus, ką toliau daryt, o dabar vėl viskas nežinia kur ritas. Gerai, kad dar į ligoninę nepaguldė. Prie to pačio ir mažoji kažko baisiai išberta, tai irgi antibiotikus nuo kažkiokios įtartinos žarnyno ligos skyrė Taigi, dabar atrodo šviečias mano atostogos slaugės pareigose
Patarkit, ar verta nors kokiom trim dienelėm vyrą prie tos jūros ką tik pasveikusį (na, tikiuosi vis dar, kad greit pasveiks) tįsti - vistiek nei saulės, nei šaltoj jūros maudytis negalima Gal geriau kokiuos miškuos reiktų užsidaryt?
Patarkit, ar verta nors kokiom trim dienelėm vyrą prie tos jūros ką tik pasveikusį (na, tikiuosi vis dar, kad greit pasveiks) tįsti - vistiek nei saulės, nei šaltoj jūros maudytis negalima Gal geriau kokiuos miškuos reiktų užsidaryt?
Manau jam bus ne poilsis o nuovargis , reikia vengt saulės ir vanduo tikrai dar šaltas -praeitą savaitę buvau gal tikrai geriau prie ežerų kur ramu ir žmonių mažiau .
Bet ir prie juros pusineliu bei pavesio yra. Reikia kur jam labiau norisi. Gal keliaukit i Nida? Ten visados kazkaip ramiau. O vesiais vakarais galesite vaikscioti pajuriu, gal ir per bangas pasokinet nuotaikos atsiras.
Sekmes jums.
Sekmes jums.
Apsisprendėm nevažiuot prie jūros dėl maniškio sveikatos. Gal išeis savaitėlę prie ežeriuko pailsėt, bet viskas priklausys nuo kitos savaitės rezultatų. Gero vasarojimo visoms
Laikykis sviesele..Man atrodo kad prie ežerų bus jums geriau.. o gryno oro tokiems ligoniams būtinai reikia, ir stengtis išvengti didelių susibūrimo vietų. Gero oro ir šilto vandens jums
Rasele, žinau kad tu su skarele vaikščiodavai- gal gali man atsiusti kaip susisukti turbaną? turiu aš tų skarų, bet fantazijos trūkumas, negražu- numetu viską kai rankos pavargsta.. sunu, reik nuorodų kokių
Visiems gero poilsio
Rasele, žinau kad tu su skarele vaikščiodavai- gal gali man atsiusti kaip susisukti turbaną? turiu aš tų skarų, bet fantazijos trūkumas, negražu- numetu viską kai rankos pavargsta.. sunu, reik nuorodų kokių
Visiems gero poilsio
Lepune, cia nuoroda, gal pades, ideju tikrai daug, viena tikrai zinau, kad susiristum graziai reiks pasitreniruoti. O i asmenine galerija imetu nuotrauka kaip nesiojau as, tiesiog pasiziurek, o kad taip susisukti reikia paprastos kaip musu mocinesiodavo dydzio skarutes, neslidzios. Ja perlenki trikampiu, arba gali buti trikampe, kaip daba pilna, svarbu neslidi ir tiesiog pries veidrodi pabandyk, paekspermentuok, as buvau atkalusi taip, kad net veidrodzio nebereikdavo ja uzsiristi, o del atrodymo, atrodysi cool, as ir daba uzsirisu skara, akinius ant jos ir vazineju
http://www.headcover...t=0&cat=Scarves
Sviesele, saules reikia vengti, prie juros Jums geriau vaziuoti jau sezonui pasibaigus, taip pat ir prie ezeru, butina venfgti saules, geriau ir nesimaudyti kol gydotes, nes bet kokia infekcija Jums dabar mirtinai pavojinga, tiesiog taip jau yra, reiks pralaukti sia vasarele, be to po gydymo dar metus taip pat reikia laikytis rezimo, nesideginti, nesikaitinti pirtyje ir pan. Tik isbuvus metus remisijoje vel galima drasiai, na su bickuciukais apribojimais, gyventi kaip visi
http://www.headcover...t=0&cat=Scarves
Sviesele, saules reikia vengti, prie juros Jums geriau vaziuoti jau sezonui pasibaigus, taip pat ir prie ezeru, butina venfgti saules, geriau ir nesimaudyti kol gydotes, nes bet kokia infekcija Jums dabar mirtinai pavojinga, tiesiog taip jau yra, reiks pralaukti sia vasarele, be to po gydymo dar metus taip pat reikia laikytis rezimo, nesideginti, nesikaitinti pirtyje ir pan. Tik isbuvus metus remisijoje vel galima drasiai, na su bickuciukais apribojimais, gyventi kaip visi
Reiks pavargti.. galvojau turi kokiu nors instrukciju kaip ta padaryti nes vaizdų ir aš esu mačiusi, bet kaip tuos mazgus gražiai surišti???? jaučiuosi beviltiškai bet bandysiu, kada nors pavyks
Lepune, sekmes keičiant įvaizdį Man labai gražu, kai moterys skareles nešioja ir dar vaikiukams užriša, bet mano mažoji, tai visas skareles nuo galvos trauko, neuždėsi. Vakar vakare po ilgo savaitgalio namuose, išsiprašiau šeimyną į lauką pasivaikščioti, tai... baigės maniškiui vakaras temperatūra 38, nors antibiotikus jau gal 5 diena geria Kažkaip sunkiai čia iš virusų kapanojas. O šiaip tai liūdna, kai tokie karščiai, o mes namie turim sėdėt, bet kad tik blogiau nebūtų.
Kantrybės atlaikant karščius
Kantrybės atlaikant karščius
Sviesele, o kodel Jums israse gerti antibijotikus, kodel Jus ne ligonineje, man kai jau po paskutinio kurso temperatura pakilo, tai nieks neklause kur ir kaip gydysiuos, i palata ir i vena stiprus antibiotikai, per 5 dienas pastate ant koju. Gal israsyti antibijotikai Jusu visai neveikia, butinai dar karteli su gydytoju pasikonsultuokite, menki juokai ta temperatura Jusu padety.
Lepune parasyk kaip sekasi muturiuot galva, nes atsimenu pirmas dienas tai net rankos nutirpdavo, kol graziai apvyniodavau savo plike
Lepune parasyk kaip sekasi muturiuot galva, nes atsimenu pirmas dienas tai net rankos nutirpdavo, kol graziai apvyniodavau savo plike
Sviesele, o kodel Jums israse gerti antibijotikus, kodel Jus ne ligonineje, man kai jau po paskutinio kurso temperatura pakilo, tai nieks neklause kur ir kaip gydysiuos, i palata ir i vena stiprus antibiotikai, per 5 dienas pastate ant koju. Gal israsyti antibijotikai Jusu visai neveikia, butinai dar karteli su gydytoju pasikonsultuokite, menki juokai ta temperatura Jusu padety.
Mes Vilniuj, tai gal galvoja, kad kai labai blogai bus, tai ir paguldys į ligoninę. Kraujo tyrimas nebuvo jau labai blogas, o šiandien gal ir geriau, nors labai prakaitas muša ir skersvėjams labai jautrus pasidarė (o pas mus naie tai tik langus pradaryk, iškart skersvėjis). Šiandien darėmės kompiuterinę tomografiją (suplojom nelemtus 180 litukų) ir labai tikimės, kad tyrimai bus geri. Nors vakar iš vyro sapnų supratau, kad nelabai gali būt geri, bet geriau palauksiu apčiuopiamų rezultatų.
Norėjau paklaust, ar kalis+magnis preparatą gerai vartot ar ne? Pažiūrėjau, kad stprina širdį ir mažina nuovargį ir nupirkau, nes kaip tik tuo ir skundžiamės. Gal nors kiek padės? O imunitetą stiprinti be vitamino C tai bijau, nors Imunal visas buteliukas stovi.
Kaip man gerai, kad Jūs esate Nors pastaruoju metu suvyru dėl forumo žiauriai pyktis pradėjau
l