QUOTE(Tina* @ 2005 07 03, 12:32)
Aciu uz palaikyma. Ji pati del to skausmo labai nervinasi.
O zinote ka girdejau. Vilniuj yra kazkoks onkologas, kuris vezi gydo lazeriu berods, nes vezines lasteles neatsilaiko nuo karscio.
Ta daro su narkoze. "Kepina" augliuka, kartu pila kazkokius vaistus, kad ausintu aplink audini. Isgijimas - 99 proc. Tai nauja Lietuvoje. Kaina apie 600 Lt.
Ar kas girdejot si metoda?
As cia aisku ukiskai paaiskinau Bet siaip tais procentais kazkaip nepasitikiu
Nors turint pakankamai pinigu ir laiku aptikus vezys siais laikais yra jau isgydoma liga. Ar sutinkat?
O zinote ka girdejau. Vilniuj yra kazkoks onkologas, kuris vezi gydo lazeriu berods, nes vezines lasteles neatsilaiko nuo karscio.
Ta daro su narkoze. "Kepina" augliuka, kartu pila kazkokius vaistus, kad ausintu aplink audini. Isgijimas - 99 proc. Tai nauja Lietuvoje. Kaina apie 600 Lt.
Ar kas girdejot si metoda?
As cia aisku ukiskai paaiskinau Bet siaip tais procentais kazkaip nepasitikiu
Nors turint pakankamai pinigu ir laiku aptikus vezys siais laikais yra jau isgydoma liga. Ar sutinkat?
aš girdėjau.. tas daktaras Bloznelytė, ekperimentinis metodas dar šis.. važiavom, kalbėjom, domėjomės viskuo.. bet mano atveju liga sėkmingai gydoma nuo 1981m, tai sako aš nė piršto neujudinsiu dėl jos, tegu lekia pas savo gydytoja ir gydosi. o va pas ja gulasi ligoniai su 3 ir 4stadija.. ji turi netgi svo klinikėle tokia mazyte.. gyvena tan miškuose, už santariškiu dar biški..
kaip kokia liga, bet labai specializuotas tas gydymas, i krauja inesami cheminiai reagentai (fluorescensuojantys) po kurio laiko paveikiami lazeriu ir pan. yra straipsnių, paskaitinėkite.. susirasite pagal Laima Bloznelytė žodžių įvadą...
Laikykis šviesele, eikit i lauką, gerinkit nuotaiką, nes svarbiausia kad gera nuotaika būtų, praskaidrėtų ir mintys tada.. va dėl palyno tai nėr baisesnio dalyko už jį, nes medetkos dar nekaltos atrodo, man irgi liepė jį kramtyt, bet aš jį tik praryt galiu, ir tai kartumas pusę dienos jaučiasi.. žinai, visi jutimai po chemijos tikrai sustiprėja- mane labai erzina visi tie kvapai ir pan.
Laikykitės, reikia tikrai užsiregistruoti tam kraujas forume.. anksčiau tik istorijas paskaitinedavau, forumo net nebuvau radusi bet vis atliekamos minutes nerandu.
Aš jau jaučiuosi geriau ir šypsausi jau, ir su draugėm lekiu susitikt atsigausiu truputuką