Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

QUOTE(Tina* @ 2005 07 03, 12:32)
Aciu uz palaikyma. Ji pati del to skausmo labai nervinasi.

O zinote ka girdejau. Vilniuj yra kazkoks onkologas, kuris vezi gydo lazeriu berods, nes vezines lasteles neatsilaiko nuo karscio.
Ta daro su narkoze. "Kepina" augliuka, kartu pila kazkokius vaistus, kad ausintu aplink audini. Isgijimas - 99 proc. Tai nauja Lietuvoje. Kaina apie 600 Lt.
Ar kas girdejot si metoda?

As cia aisku ukiskai paaiskinau  blush2.gif Bet siaip tais procentais kazkaip nepasitikiu  unsure.gif

Nors turint pakankamai pinigu ir laiku aptikus vezys siais laikais yra jau isgydoma liga. Ar sutinkat?

aš girdėjau.. tas daktaras Bloznelytė, ekperimentinis metodas dar šis.. važiavom, kalbėjom, domėjomės viskuo.. bet mano atveju liga sėkmingai gydoma nuo 1981m, tai sako aš nė piršto neujudinsiu dėl jos, tegu lekia pas savo gydytoja ir gydosi. o va pas ja gulasi ligoniai su 3 ir 4stadija.. ji turi netgi svo klinikėle tokia mazyte.. gyvena tan miškuose, už santariškiu dar biški..
kaip kokia liga, bet labai specializuotas tas gydymas, i krauja inesami cheminiai reagentai (fluorescensuojantys) po kurio laiko paveikiami lazeriu ir pan. yra straipsnių, paskaitinėkite.. susirasite pagal Laima Bloznelytė žodžių įvadą...

Laikykis šviesele, eikit i lauką, gerinkit nuotaiką, nes svarbiausia kad gera nuotaika būtų, praskaidrėtų ir mintys tada.. va dėl palyno tai cry.gif cry.gif doh.gif nėr baisesnio dalyko už jį, nes medetkos dar nekaltos atrodo, man irgi liepė jį kramtyt, bet aš jį tik praryt galiu, ir tai kartumas pusę dienos jaučiasi.. žinai, visi jutimai po chemijos tikrai sustiprėja- mane labai erzina visi tie kvapai ir pan.
Laikykitės, reikia tikrai užsiregistruoti tam kraujas forume.. anksčiau tik istorijas paskaitinedavau, forumo net nebuvau radusi blush2.gif bet vis atliekamos minutes nerandu.

Aš jau jaučiuosi geriau tongue.gif ir šypsausi jau, ir su draugėm lekiu susitikt thumbup.gif atsigausiu truputuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau aptarinėjot viršsvorį g.gif jo problema beviltiška - sėdi ant dietų kraujas nusėda doh.gif sportuot neišeina nes vienas plautis nepaveža - dūstu . Kai sirgau tai buvau 20 kg. numetus svorį - atrodžiau kaip Osvencimo auka , paskui priaugau iki 65 ir lyg viskas buvo puikiai kol prieš du metus nepriaugau nereikalingų kg. , nes astma prisikabino ir pastoviai tenka naudoti purškalą (Hormoninis preparatas ) . Nors stengiuos prisilaikyt dietos nepiktnaudžiaujant , nes "augti " irgi nėra gerai vėl gi rizika ligoms didėja . Šiaip mano veidas matosi avatare - nuotrauka nesenai daryta t.y. birželio 30 d. Taip ir balansuoju tarp dietų ir ligų , kad neperlenkt lazdos smile.gif
Atsakyti
nu nuotraukėlėj tu labai graži.. tokia dalykiška, moteriška tongue.gif ir tikrai smulkaus veido..
aš tai kažkaip nesiryžtu dėt savo nuotraukos, nes niekas nežino kad sergu, tai vaikščios čia ir pamatys- tai po to šoką žmonėm dar įvarysiu g.gif man mano avataras visai ciki mirksiukas.gif pagal kūno formas tongue.gif
Atsakyti
[quote=lepune,2005 07 04, 15:46]
aš girdėjau.. tas daktaras Bloznelytė, ekperimentinis metodas dar šis.. važiavom, kalbėjom, domėjomės viskuo.. bet mano atveju liga sėkmingai gydoma nuo 1981m, tai sako aš nė piršto neujudinsiu dėl jos, tegu lekia pas savo gydytoja ir gydosi. o va pas ja gulasi ligoniai su 3 ir 4stadija.. ji turi netgi svo klinikėle tokia mazyte.. gyvena tan miškuose, už santariškiu dar biški..
kaip kokia liga, bet labai specializuotas tas gydymas, i krauja inesami cheminiai reagentai (fluorescensuojantys) po kurio laiko paveikiami lazeriu ir pan. yra straipsnių, paskaitinėkite.. susirasite pagal Laima Bloznelytė žodžių įvadą...

Idomu ar cia apie ta pati kalbame. Baisu man kai ten i krauja kazka leidzia schmoll.gif
Ten berods vyriskis gydo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 07 06, 10:08)
Idomu ar cia apie ta pati kalbame. Baisu man kai ten i krauja kazka leidzia  schmoll.gif
Ten berods vyriskis gydo  unsure.gif

tada ne apie ta pati snekam smile.gif be to tavo mamytei labai pasiseke kad stadija iki vežinė, taigi sakei kad pasiskambins ir tada mum papasakok. aš papasakojau tokį vieną iš naujų metodų.. o į veną leistis viska tavo mamytė jau turėjo priprasti unsure.gif tai kraujo tyrimai, tai koki fiziologinį skysti pataria.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 07 06, 12:26)
tada ne apie ta pati snekam smile.gif be to tavo mamytei labai pasiseke kad stadija iki vežinė, taigi sakei kad pasiskambins ir tada mum papasakok. aš papasakojau tokį vieną iš naujų metodų.. o į veną leistis viska tavo mamytė jau turėjo priprasti unsure.gif tai kraujo tyrimai, tai koki fiziologinį skysti pataria.. doh.gif

Nieko jai neleido aciu Dievui. Kolkas nereikejo.
O ta musu teta buvo ta telefona ant kazkokio popiergaliuko uzsirasius ir aisku pamete. Tai dabar mastom gal i onkologini Vilniuj paskambint ir paklaust, bet kaip cia paaiskinus ko mes ieskom?
Atsakyti
Eikit sau, panos,rėkti norisi.. cry.gif

Tik prieš pusmetį mamai krūties vėžį 2os stadijos išoperavo,o prieš savaitę mamos sesei vyresnei 3ią diagnozavo,liepos 18 dienq guldo operacijai,norėjo chemiją leist,bet ji vos ne visiems vaistams alergiška,tai tik operacija,kol kas.

negaliu,kaip kaukt norisi,paaiškinkit man ,durnelei,kada gi džiaugtis tuo prakeiktu gyvenimu,kada!!! verysad.gif kas pusmetį tikrintis,laukt ,kol ir man galų gale praneš "gerą naujieną"?Negaliu,atleiskit ,nesusilaikau,kaip bjauru man šiandien..

Ir tik,tik Dėdė(jų brolis) Australijoj prieš porą savaičių mirė,įtarimas,kad nusižudė,nes skrandžio vėžį diagnozavo,be visų kitų ligų...Mes net laidotuvėse pabūt negalėjom-urną tik gausim...

Atleiskit,žinau,kad jums irgi labai sunku,bet negaliu,nebegaliu....
pasakykit už ką????

Atsakyti
Atleiskit,žinau,kad jums irgi labai sunku,bet negaliu,nebegaliu....
pasakykit už ką????

Kaip liaudies išmintis sako " Bėda viena nevaikšto " sad.gif Laikykis ir stiprybės tau ir tavo šeimai heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2005 07 06, 20:04)
Eikit sau, panos,rėkti norisi..  cry.gif

Ir parek...As irgi jauciau ta skausma,kai ,rodos ,visi viduriai issivers nuo vidines raudos..Jei imanoma ir isrek..AS tai darau Dievui....Be kaltinimu,nes cia ne jo "dovana"..bet prasant stiprybes tai istvert...Stiprybes jums...
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2005 07 06, 22:04)
negaliu,kaip kaukt norisi,paaiškinkit man ,durnelei,kada gi džiaugtis tuo prakeiktu gyvenimu,kada!!! verysad.gif kas pusmetį tikrintis,laukt ,kol ir man galų gale praneš "gerą naujieną"?Negaliu,atleiskit ,nesusilaikau,kaip bjauru man šiandien..

Laikykis Bastete verysad.gif ir net negalvok apie pritaikma sau kurios nors ligos.. daugybė zmoniu neturedami šeimoje tokių ligonių suserga, daugybė ir nesuserga.. taigi- nesusirk ir tu 4u.gif netikėk tuo kad susirgsi, nes mintys materializuojasi, ištvermės tavo šeimai doh.gif
Atsakyti
Ačiū,merginos,

Kol kas dar negaliu labai pozityviai mąstyt, bet bandau bent pradėt nuteikt save ta linkme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2005 07 06, 22:04)

laikykis, mieloji group.gif: papasakok mums, kas tau ant širdies, manau, kas pasipasakoti yra geriau nei laikyti viską savyje 4u.gif

p.s laba dienelė, jau seniai bebuvau čia užsukusi (nors perskaitau viską kasdien, tik neprisijungiu) ...Čiauškutė, tai Arvira??? ar jau aš nieko nebesuprantu doh.gif pasikeitė niką? g.gif
Atsakyti