Na mano sportas tai 1,5 val. pasivaiksciojimai per diena - pesciomis vaika i lopseli nuvedu ir parsivedu. Dar namu ruosa, namo aplinkos tvarkymas... Nedaug. Nuo
rugsejo pilnai dirbti pradedu, be to dar vakarais papildomo darbelio turiu. Tai kai uzsivedu nuo 7 iki 22 val. , nebelieka laiko sportui. Bet liekna vistiek noriu buti.
Va vyras man jau patare raudonas veleveles ant sedynes uzsikabinti, kai is namu einu. Sake, reikia negabaritini ploti atzymeti, nes kitaip avarine situacija gatveje sukelsiu. Nieksas!
Badauti nenoriu, bet valgiarasti reikes kazkaip koreguoti. O dabar vezu savo lasinukus i Lietuva. O ten tai zinoma ir . Savo formas koreguosiu po atostogu.
QUOTE(catina @ 2005 07 01, 10:37)
Va vyras man jau patare raudonas veleveles ant sedynes uzsikabinti, kai is namu einu. Sake, reikia negabaritini ploti atzymeti, nes kitaip avarine situacija gatveje sukelsiu. Nieksas!
Cia tai jau tikrai negailestingai...Man irgi kartais prikisa,bet ir pati noriu i senus,taip ir likusius nenesiotus,vel uzsivilkt..Vakar pasimatavau kelnes,kurias pirkau,beveik pries dvejus metus(ot,pasakysi,saugai ilgai),kai dar po ligos buvau issekus..Norejosi sau tada nuotaika pakelt,o gavos atvirksciai,grei pradejau i jas nebetilpt..Tai,va,vakar jau pasidziaugiau-kaip tik...
Taigi po atostogu-mars i lieknejanciu skyreli-as irgi ten pasiskaitineju...
QUOTE(Vyturelis @ 2005 07 01, 09:46)
Taigi po atostogu-mars i lieknejanciu skyreli-as irgi ten pasiskaitineju...
Butinai! Ir dar liniuote kg skaiciuoti, kaip pas Tave, Vytureli, isikelsiu. Motyvacijai. Sveikata, zinoma, pirmoje vietoje, bet grozis irgi ne paskutineje...
Aciu Hobo uz nuoruoda, apsilankysim nors tiesa ta, kas as pvz galiu valgyti nedaug, bet man turi buti skanu, jei ne isvis galiu nevalgyti.
O man kazkaip va liudna, nemegstu vasaros nors kauk, nieko nenoriu, griztu lovyten ir knyga i dantis, bet kazkaip kaupiasi mintis, kad reikia eit pasportuot, be to vasara pigiau ir laiko turiu daugiau, gal kuri ir pasiryzus pajudinti raumenukus
O man kazkaip va liudna, nemegstu vasaros nors kauk, nieko nenoriu, griztu lovyten ir knyga i dantis, bet kazkaip kaupiasi mintis, kad reikia eit pasportuot, be to vasara pigiau ir laiko turiu daugiau, gal kuri ir pasiryzus pajudinti raumenukus
O as katik is GYM'o... Pradzioje,kai pradejau lankyt-neistempdavau nei puses normos,ka man pasiule...tai dirbai po truputi,atkakliai didindama-per 2men. pasiekiau rekomenduota kruvi,o dabar pridejau pratimu...Dar labai vilioja gimnastika vandenyje-mano paluzusiam stuburiukui labai tiktu..tik va rankele mano nelabai nori dirbt(po limfmazgiu pasalinimo)-tai as su ja nejuokauju...
bet judejimas prideda jegu ir energijos..O gal nuims dali riebaliuku...
Maisto labai reguliuoti neiseina-nuo gimimo esu megstanti pavalgyt,tai stengiuos skrandi apgauti visokiais "kelogsais" ir vaisiais...
bet judejimas prideda jegu ir energijos..O gal nuims dali riebaliuku...
Maisto labai reguliuoti neiseina-nuo gimimo esu megstanti pavalgyt,tai stengiuos skrandi apgauti visokiais "kelogsais" ir vaisiais...
QUOTE(catina @ 2005 07 01, 08:56)
Tina, nepergyvenk. Tavo mamai liga nustate taip anksti, todel tikrai tikiu, kad ji neatsikartos. O de skausmo, tai turbut tikrai nuo operacijos.
Aciu uz palaikyma. Ji pati del to skausmo labai nervinasi.
O zinote ka girdejau. Vilniuj yra kazkoks onkologas, kuris vezi gydo lazeriu berods, nes vezines lasteles neatsilaiko nuo karscio.
Ta daro su narkoze. "Kepina" augliuka, kartu pila kazkokius vaistus, kad ausintu aplink audini. Isgijimas - 99 proc. Tai nauja Lietuvoje. Kaina apie 600 Lt.
Ar kas girdejot si metoda?
As cia aisku ukiskai paaiskinau Bet siaip tais procentais kazkaip nepasitikiu
Nors turint pakankamai pinigu ir laiku aptikus vezys siais laikais yra jau isgydoma liga. Ar sutinkat?
QUOTE(Tina* @ 2005 07 03, 10:32)
Aciu uz palaikyma. Ji pati del to skausmo labai nervinasi.
O zinote ka girdejau. Vilniuj yra kazkoks onkologas, kuris vezi gydo lazeriu
O zinote ka girdejau. Vilniuj yra kazkoks onkologas, kuris vezi gydo lazeriu
nieko apie tai negirdejau..reikes pasiklaus,kai liepos pabaigoj busiu pas savo gydytoja Vilniuje ...pasidomesiu ir vietiniu nuomones,nors pastarieji labai senoviskai gydo...
Kai gausiu to gydytojo telefona, galesiu paskelbti cia. Mama kaip tik siandien skambinsis tetai klaust.
Sveikos visos šio skyrelio lankytojos Buvau čia pradingusi. Kai pasiskaičiau kaip lepūnei sekasi, tai liūdna pasidarė... Deja, lepūne ir mūsų situacija daros į tavo panaši. Be sveikatos problemų, ir darbo problemos ir pinigų... na, vienu žodžiu, kažkoks ritimasis žemyn su pagreičiu, nors atostogos ant nosies, bet jų visai ir nesinori Maniškiui blogumas nepraeina. Pykina jį nuo visokių kvapų, aštrių ir nelabai... Pripirkau aš čia visokių žolelių, bandau jį girdyti, bet nelabai geria. Pelynas pvz., nuo pykinimo, bet į burną net neima, nors su kitom žolėm, kad skaniau būtų arbatą užplikau Reiks nusipirkt irgi tų vyno kapsulių, gal padės
Mums po dviejų savaičių tyrimai, tai bijau ne tas žodis, nes jei didelio pagerėjimo nebus, maniškiui visai blogai bus. Jau dabar gili depresija dėl visų problemų. Bandėm čia aiškintis, ar tie geri vaistai, kur brangūs ir dabar bus dalinai valstybės finansuojami mums galėtų tekti (kažkaip baisiai skamba, kad gaus tik kas ketvirtas, kuriam reikia), tai gydytojas pasakė, kad mums tų brangių vaistų nereikia skirti (kaip lepūnės ir rasytės liga). Tai išeina, kad pažangiausi ir naujausi vaistai ne mums:cry:
Castinai, linkiu gerų atostogų. O ir kitoms gerai pailsėti, jėgas atgauti, skiriant šiltus vasaros vakaros savo sielos atgaivai
Mums po dviejų savaičių tyrimai, tai bijau ne tas žodis, nes jei didelio pagerėjimo nebus, maniškiui visai blogai bus. Jau dabar gili depresija dėl visų problemų. Bandėm čia aiškintis, ar tie geri vaistai, kur brangūs ir dabar bus dalinai valstybės finansuojami mums galėtų tekti (kažkaip baisiai skamba, kad gaus tik kas ketvirtas, kuriam reikia), tai gydytojas pasakė, kad mums tų brangių vaistų nereikia skirti (kaip lepūnės ir rasytės liga). Tai išeina, kad pažangiausi ir naujausi vaistai ne mums:cry:
Castinai, linkiu gerų atostogų. O ir kitoms gerai pailsėti, jėgas atgauti, skiriant šiltus vasaros vakaros savo sielos atgaivai
Sviesele laikykites, tu vaistu jums tikrai nereikia, jie skiriami sergant ne Hodzkino limfoma. Kadangi vyrui depresija, tai gal todel ir labai blogai jauciasi, na zinai, kaip buna atrodo kad blogai blogai man jau labai blogai ir tikrai tas blogumas uzeina, pati gerai zinau, kai reik eit tikrintis - tai jauciuosi kaip absoliutus ligonis, nerandu vietos kurios neskaudetu, o kai rezultatus pamatau, kazkaip tie negalavimai ir baigiasi Gal pabandykite pas psichologa nueit arba tiesiog pabendrauti su likimo draugais, kurie tryksta optimizmu - tai padeda. Apsilankykite forume www.kraujas.lt , ten yra atskira tema apie hodzkino limfoma, toks visai fainas, saunus, smagus kolektyvas ten musu susirinkes, manau atrasite kazka ir del saves, be to mastome apie susitikimus, kurie vyktu ir Vilniuje, ir Kaune. Na puse ten Vilnieciai, puse Kaunieciai. Gal isitraukus i kokia veikla, tiesiog bicki atitolintu mintis nuo ligos.
Linkiu, kad atlikus tyrimus butu matyti didele pazanga i gera puse, o jei ir ne, nenuleiskite ranku, zinau kaip buna skaudu kai nera pokyciu, patyriau tai, bet praeina laiko ir ziu viskas pasisuka i gera puse. Ir darbas ir pinigeliai viskas susitvarkys, tiesiog dabar tas juodas periodas kuri reikia pragyventi, islaukti, juk po juodos nakties visad isausta sviesus sauletas rytas
Linkiu, kad atlikus tyrimus butu matyti didele pazanga i gera puse, o jei ir ne, nenuleiskite ranku, zinau kaip buna skaudu kai nera pokyciu, patyriau tai, bet praeina laiko ir ziu viskas pasisuka i gera puse. Ir darbas ir pinigeliai viskas susitvarkys, tiesiog dabar tas juodas periodas kuri reikia pragyventi, islaukti, juk po juodos nakties visad isausta sviesus sauletas rytas
Gal pabandykite pas psichologa nueit arba tiesiog pabendrauti su likimo draugais, kurie tryksta optimizmu - tai padeda. Apsilankykite forume www.kraujas.lt , ten yra atskira tema apie hodzkino limfoma, toks visai fainas, saunus, smagus kolektyvas ten musu susirinkes, manau atrasite kazka ir del saves, be to mastome apie susitikimus, kurie vyktu ir Vilniuje, ir Kaune. Na puse ten Vilnieciai, puse Kaunieciai. Gal isitraukus i kokia veikla, tiesiog bicki atitolintu mintis nuo ligos.
Ačiū rasyte už patarimus, bet viską, ką siūlei, aš jau pasiūliau, o susidomėjimas - nulinis. Todėl ir nežinau, kuo čia jį dar sudominti. Pripirkau knygų, išgrūsiu į sodą pailsėt su uošve ir vaikais