Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

-"Kvailiuk,tu jau nepajegei pats eit,tai As paemiau tave ir nesiau ant ranku....Todel tu matai tik vienerias ******.."

blush2.gif blush2.gif ax.gif labai gražu....mmm wub.gif
darbdavys mano geras, išleidžia dažnai, vis paklausia kaip jaučiuosi.. bet negaliu gi nedirbt, nes namie isprotėčiau viena budama doh.gif o dabar prasiblaškau, nes porą savaičių gyvenu gerai, tik vieną apleidžia jėgos verysad.gif tongue.gif
Atsakyti
Kaip liūdna pasidarė sad.gif Perskaičiau visą šią skiltį nuo pradžių iki galo sad.gif

Tik vieno nesuprantu- KODĖL ??? Kodėl net ir gana jauni žmonės serga tuo prakeiktu vėžiu,juk tai vis tiek labiau senatvinė liga...Mūsų vienas geras draugas mirė nuo kraujo vėžio būdamas 33 metų. Jam pasakė ,kad jis tikriausiai susirgo dėl Černobylio avarijos (nes kaip jis pats pasakojo, buvo avarijos dieną patekęs po lietum), ir dar dėl kažkokių radiacijos spinduliavimų...O ką sako jums?Dėl ko ateina tos ligos?Na aišku,kad tixliai nieks nepasakys,bet bent kokios versijos? Kokie faktoriai išprovokavo tą?

Laikykitės, perskaičiau daug kur, kad vėžys pagydomas didele dalim tikėjimu ir tikslo turėjimu...

Šeip jei kas skaito rusiškai, yra tokia knyga, autorius Veller , pavadinimas "Vsio o zizni",truputi sunkiai skaitoma knyga apie visą gyvenimą, visą prasmę, iš dalies filosofinė, tenais yra parašyta ir apie vėžį. Labai įdomiai išdėstyta jo atsiradimo ir net pagyjimo versija.

Atsakyti
sveikos, aš norėjau paklaust ar gali taip būt, kad antros stadijos krūties vėžys gydomas tik hormonais?
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 28, 14:39)
sveikos, aš norėjau paklaust ar gali taip būt, kad antros stadijos krūties vėžys gydomas tik hormonais?

Matai, Hobo, vėžys vėžiui nelygu. Mano mamai II stadijos vėžį gydė taip: operacija+spindulinė terapija+chemoterapija+hormonai verysad.gif Bet tikrai neatmesčiau galimybės, kad gali užtekti tik hormonų.
Atsakyti
hobo, tikrai ne. Svarbiausia operacija, t.y. pasalinti pirmini augli, kad piktybines lasteles is jo neplistu. O paskui pagal aplinkybes: spinduliai - artimuose audiniuose likusiu piktybiniu lasteliu sunailinimui, chemoterapija - po organizma paplitusiu piktybiniu lasteliu sunaikinimui, hormonai (tiksliau sakant antihormonai), piktybinio auglio augimo stabdymui ir t.t. Kartais chemoterapija taikoma pries operacija, tam, kad augys sumazetu ir maziau reiketu pjauti.
Atsakyti
nemanau, kad cia toks reikalas kuriuo reikia girtis, dievuliau kiek buc atidavus, kad niekad nereiketu pasakyti - man vezys.

Lepunei, laikykis mazute, as pati antidepresantu nevartojau, jau geriau simta gramu, arbatos i lova, gera knyga ir uzsibarikaduoju tik sau, paskui viskas atlegsta - juk negali dripsot simtmeti, ir vel kimbi i gyvenima. Bet visiems patariu, kam tikrai sunkus periodas, na ir man taip buna per patikras dabar, nors jau vaistazoliu raminanciu pagert, dar labai tiko ir patiko rusiski tokie vitaminai Krepkije nervy, geri taciau jie nemigdo, o viduje tokia ramybe, mes su mama gerem, kai tik diagnozavo, tai padejo abiem nenuprotet manau.
Atsakyti
Kai kurei vaistai tikrai nera kompensuojami, faktas ypac naujesni smile.gif
Atsakyti
o ar gali vaistai kainuot kelis šimtus litų? hormonai? ir ką išvis reiškia 2 stadija? ar tikrai po operacijos po poros valandų išleidžia iš ligoninės?
Atsakyti
Nu kažin, ar po poros valandų išleis g.gif Per tiek laiko nuo narkozės atsigauti neįmanoma. Vat jei kitą dieną po operacijos, tai tikrai realu. Prie mano akių bent pora moterų taip išėjo. Paprasčiausiai vilnietes ligoninėje laiko trumpiau mirksiukas.gif
Dėl vaistų, tai visko gali būti. Mano mama geria tamoxifeną, kaip ir Bastetės mama. Ir vietoj 13 lt moka litą su centais.

Visgi, Hobo, manau, kad Tavo draugė gali meluoti. Tipo tokia paprasta operacija, vos ne nuo operacinio stalo namo išleidžia, o paskum paskiria nerealaus brangumo nekompensuojamus vaistus. Biesas žino g.gif

Bastete, sveika bye1.gif
Atsakyti
Gali kainuot ir daugiau smile.gif Kiek man žinoma prie krūties vėžio taikomas hormoninis gydymas . Bet šiaip visas gydymas kiekvienam yra individualus ir nebūtinai ką taikė vienam ar kitam pacientui turi tikti visiems . Dabar su tuo gydymu nesuprasi - tik ir stengiasi kuo greičiau iš ligoninės išgrūst g.gif mano draugei po gimdos cistos operacijos irgi tą pačią dieną į namus išrašė .
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 06 28, 16:48)
bet ar tai reali situacija. aš nežinau kaip man su ja elgtis. ar teisybė, kad vaistai visiškai nekompensuojami?

onkologiniai vaistai kompensuojami 100 proc. paskutinį kartą kai pirkau tėčiui - užteko ačiū pasakyti... tik dėl tų operacijų tai gal nevisai taip - tėčiui prostatos vėžys, jam neoperavo - tipo kad neišsisėtų, vaistai - hormoniniai...... na bet liepos gale bus matyt, nes vaistai baigsis, važiuosim į onkologinę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 28 birželio 2005 - 15:46
dabar išvis susipainiojau, o po tokios operacijos iškart išleidžia į darbą? ir ką reiškia antra stadija?
Atsakyti