Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

Vyturėli, o kur nuotraukos???
Linkiu catina tokių gražių plaukų kaip tavo avatarė....
Atsakyti
Kad nemoku ju ikelt....Ideciau-tik pamokykit..
O del markerio-taip jis ir angliskai vadinasi.Man gydytojai Lietuvoje pasake,kad klausciau .Bet,kaip minejau,jie kraujo tyrimais nesiremia,o tik tuo ka jau pamato..Ot kokie...
Catina,papasakok daugiau apie tuos "perrisismus"...Ziaurokai skamba,bet zinot ne pro sali...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyturelis: 14 birželio 2005 - 15:31
Sveikos!!!As jus jau matau!!! o jus mane?

user posted image

Cia as pries naujuosius-tai yra 1,5m. po visisko nusiskutimo....Dabar mano plaukai jau siekia pecius ir vaikstau dar labiau pasisiausus..O tai labai baido mano mama-"susisukuok gi pagaliau!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyturelis: 14 birželio 2005 - 15:30
nu matai.. ir idėjai...tiesą pasakius ir aš nemoku.. dar nereikėjo ax.gif blush2.gif
bet ir dabar tavo plaukai tokie pat garbanoti? o anksčiau irgi garbanojosi?
nes mano tai buvo i polinkį suktis.. tai gal turesiu spiralinį? chi chi chi biggrin.gif
Atsakyti
Mano plaukai buvo tankus ir stori...Atauginejo gal kiek retesni ir plonesni,bet dabar atgavo savo ankstesni stovi..Pasaknys jau tiek nebesiriecia,nes svoris jau nutampo,bet vis vien vaikstau,kaip su kupeta ant galvos..Bet juokingiausiai atrode dar pries metus,kai buvo smulkiai garbiniuoti trumpuciai...Gaila,kompe sios nuotraukos neturiu,o gal...Eisiu paieskot...
Atsakyti
Va ir radau..Nuotraukoje as pusmetis po paskutines chemijos..Gal atrodau liudna ir isvargus,taciau taip nera.Turiu ir linksmesni varianta,taciau sia dedu nesjoje ryskiau matosi mano garbaneles..
Linkiu ir tau linksmo kasu atauginimo...Tai labai tikrai neiprastas procesas,kai turi kas menesi pergalvot sukuosena,nes ji kiekvienu etapu vis kitaip atrodo ir nepasiduoda tvarkoma pagal tavo norus..bet apie tai gal kita kart...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyturelis: 14 birželio 2005 - 16:43
Na, Vytureli, ir plaukuciai pas Tave. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas mane dabar tokie vos ne vos pukeliai lenda. Bet jau ir vaikas apziurejo, sake: "Mama, jau labai labai mazus plaukus turi. smile.gif Mano plaukai is prigimties tiesus, bet gydytojas pasakojo, kad jo uosviui po chemijos plaukai ataugo garbanoti, kaip negrui. Ziuresim, ko as susilaiksiu. smile.gif
Del to markerio testo butinai pasiklausiu pas gydytojus.
Na o su ta barzda del testoterono pertekliaus, tai visko gali buti. biggrin.gif Bet jau geriau tegu barzda auga, negu mano "piktukas". Ir svoriu priaugimas galimas. Ir seip jau turesiu visus simptomus, kokius igyja moteris klimakteiniame periode. Bet juk tai naturalu ir visos anksciau ar veliau tai isgyvena. Skaudu tai, kad bet kokias mintis apie antra vaikuti tenka palaidoti, nors seip jam butu visos salygos. cry.gif
Nesvetima ir mintis isivaikinti svetima vaikuti, bet reikia dar paziureti, kaip liga toliau vystysis. Nesinori palikti dvieju naslaiteliu...
Tiesa, dar viena rekomendacija prisiminiau - kruties veziu sergant NEGALIMA vartoti jokiu kontraceptiniu priemoniu, veikianciu hormoniniu pagrindu. Tai tiek.
Atsakyti
Paskutine teze-zinau....tarkim as naudoju behormone spirale(5m.garantija 99%)...

Dekui uz pagyrimus mano plaukams!Tos smulkios garbaneles ir mane labai juokino..Taciau ,kai jos paaugo-supykau,nes jei issukuodavau ,gaudavos didziule kepure.Nei paguldoma,nei skyrimu neperskiriama..gal metus vargau su sukuosenos kaprizais-mada diktavo ji...

O del peruku-as prie jo nepripratau-mielai saviski perleisciau,bet juos reikia matuotis ir ne kiekvienam tas pat modelis tinka....esu ji uzsidejus gal kelis kartus,bet veliau,kai jau nusiskutau,isigijau skaru,kepuriu...Viena nusimezgiau(su snapeliu)..Skara pasisiuvau pati.Ejau i parduotuve ir ziurejau kietesnes medziagos su patinkanciu rastu....Ir vaidinau MADINGA.Tiesa ,kaip tik tai vyko,kai pirma kart atvykau i Londona atostogu...Kai kas net neitare mane is reikalo esant be plauku-laike stilinga ir tiek...
Atsakyti
nu jo.. londone tai dzin ar tu plikas ar ne.. o Lietuvėlėj sunkiau g.gif
aš ir dabar vaikštau su skarom apsimuturiavusi, įvairiom, draugai iš užsienio parveža, kokią įdomesnę.. bet darbe su skara sėdėt be ryšio blush2.gif visgi patalpa, sulė į pakauši netrenkia.. doh.gif

Labai juokingos tavo garbanėlės Vyturėli biggrin.gif bet kaip supratau, tai tavo ir anksčiau garbanojosi.. tik mažiau g.gif tai gal Catina, kurios plaukai tiesūs, gaus tik keletą bangelių? tongue.gif man turbūt bus tas pats.. Rasyte, o kaip tavo plaukučiai? iš nuotraukos nesimatė kad jie būtų garbanoti g.gif greičiausiai ne visiems taip būna biggrin.gif
Atsakyti
Ne,mano nebuvo garbanoti biggrin.gif biggrin.gif -tik stori ir labai ju daug buvo. ax.gif .Todel pradzioj labai gailejau,kai eme slinkt...Kai ipratau nesiot skaras-kepures,jau imu ju ilgetis,nes nelabai jau ka beuzrisi ant dabartines mano kupetos. biggrin.gif
Drasiau ziurek i save veidrodyje-ir rasi is ko pasijuokt.....................Oi,kaip stengiausi istiesint tas garbaneles,kaip man jos nepatiko,neklusnios labai buvo,...
Atsakyti
Labas panos kaip laikotės , kaip jūsų sveikatytė ir nuotaikos mirksiukas.gif senai nebuvau užsukus nusprendžiau jus aplankyt . Pas mane viskas gerai su sveikatyte , neskaitant šiuo metu esančios alergijos 4u.gif
Atsakyti
Labas,Arvira..Mes dar nelabai gal dar pazistamos??? As irgi po sitos ligos..tik jau senokai..O kad jau klausi-pas mane viskas OK! Va Lepune su Catina-tikrai turetu ka pasakyt..Idomu,kaip jos laikosi..
Atsakyti