Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

QUOTE(Viltis_ @ 2005 06 07, 14:57)
As pirma karta siame skyrelyje, nors pati ir nesergu siandien jokia onkologine liga.Bet tikrai visus užjauciu ir linkiu stiprybes, nenuleisti ranku, kreiptis i Dieva.Mano patirtis tokia, kad mano dukrytei (3,5 metu) buvo diagnozuotas smegenu kamieno auglys, nors ir nepiktybinis. Gydytojai nieko negalejo padeti. Mes sirgome 0,5 metu, bet as iki paskutines dienos tikejau, kad ji pasveiks. Mes  skridome i Novosibirska. Deja, 2005 m. gegužes 21 d. ji mire. NIEKADA NEPRARASKITE VILTIES IR TIKEJIMO. RAMYBES VISIEMS.

Nuosirdziai uzjauciu cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti

MELYNAKE.LEPUNE: thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
VILTIE,liūdna labai,džiaugiuosi bent tuo,kad tavęs tai nepalaužė(tikiuosi) wub.gif
Atsakyti
Vyras skrido i Novosibirska parveze vakcina. Tikejomes pasveikti. Suleidome 6 vakcinas, liko 4 ampoles. Jei kas nebijo naudoti tokiu vaistu,kurie nera patvirtinti musu medicinos, bet nebeturi kitos iseities, mes sutinkame padovanoti 4-ias likusias vakcinas. Gal kam nors tikrai ju labai reikia? Jei turite minciu siuo klausimu-rašykit.
Atsakyti
nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltis_: 08 birželio 2005 - 08:50
Paskutinis paveiksliukas reiskia....?Tu laukies?
Uzjauciu del dukrytes-baisu prarasti vaika.... verysad.gif
Atsakyti
tikrai vilte, ar laukiesi?
o nu ko tos vakcinos? aš irgi turiu derinat ampulių.. toks skausmas buvo, kad pora dienų sedet ant puses uzpakalio negalėdauvau, tai liko.. tipo organizmo atstatymui.. bet man daugiau tai tegu jų nesiūlo.. bet ir nedovanoju dar.. o vrug..
bet tikiuosi kad viskas bus gerai ir aš pasveiksiu tongue.gif pagerėsiu tongue.gif ir kada nors būsiu nestuke.gif
Atsakyti
O as viska isdovanojau...Kai man reikejo-daug gavau dovanu..Tai,kaip pareiga,padejau kam kitam..
O tu,lepune,dar apie kudiki svajoji? Gydytojai tau nedraudzia? Juk keiciantis hormoninei pusiasvyrai suaktyveja lasteliu augimas-ar kazkas panasaus,o tada atsiranda galimybe atsinaujint "piktukui"...
as jau susitaikiau jau su ta mintim,kad turiu ir teturesiu du savo ..
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2005 06 08, 11:27)
O as viska isdovanojau...Kai man reikejo-daug gavau dovanu..Tai,kaip pareiga,padejau kam kitam..
O tu,lepune,dar apie kudiki svajoji?  Gydytojai tau nedraudzia? Juk keiciantis hormoninei pusiasvyrai suaktyveja lasteliu augimas-ar kazkas panasaus,o tada atsiranda galimybe atsinaujint "piktukui"...
  as jau susitaikiau jau su ta mintim,kad turiu ir teturesiu du savo ..

negasdink manęs vyrutėli.. tikiuosi vieną dieną būsiu nestuke.gif bet matai mano vaikų skaičių? va tada gal.. manyčiau kad po kokių 5-6metų jau galėsiu turėt, o jei ne- cry.gif cry.gif
tau gerai, tu du jau turi, o man dar tik 23m cry.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad isgasdinau..Bet as pati labai issigandus buvau,nes mano svajonese visad buvo 3-ys vaikai...Bet kiekvienas atvejis yra unikalus-gal,o ir tikiuosi,kad tau viskas kitaip...
dabar tikrai dziaugiuosi,kad siuos du turiu....Dukryte,tiesa pasakius visiskai buvo Dievo dovana,nes labai sunkiai,tik po 4m. bandymu pastojau...Sunaus nemokejau ilgai maitint,uzsiknisau visokiais misinukais,vystykliukais....,o siuo kart vaiko auginimas-nuostabios atostogos buvo...Maitinau 1,5 metu,pampersiukai,nuostabus vaikas!!!
trecio vaikai tebepraso,tik vyresnelis suprasdamas,kad jau ne is manes jis bus-prasosi i vaiku namus-pasiimkim naslaiciuka...
O tu,lepune,del ramybes,pasiklausk apie tai gydytoju,ka jie mano siuo klausimu...
Atsakyti
lepune,
as ne medike, bet kiek suprantu, tai tie hormoniniai svyravimai Tavo atveju ypatingos reiksmes neturi. Cia net forumieciu yra po tos pacios ligos vaikucius sekmingai pasigimdziusiu. Taip kad tikrai nepergyvenk.
O musu su Vytureliu atveju, tai nestumas tikrai turi tiesiogine itaka. Nors ir cia po uzbaigtos terapijos gimdyti gydytojai nedraudzia, bet as nerizikuociau.
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2005 06 08, 11:02)
Paskutinis paveiksliukas reiskia....?Tu laukies?
  Uzjauciu del dukrytes-baisu prarasti vaika.... verysad.gif

Tai mano busimu minciu isvada. Kol kas tam nepasiruošusi.
Atsakyti
catina,sakai,nedraudzia..man tai griezta "ne" pasake...As del to labai ilgai nervinausi... cry.gif Bet ,kaip is to issikapsciau,kita istorija... Liga ir draudimas pastoti man tuo metu reiske gyvenimo pabaiga...O kaip tu su tuo susigyvenai,Catina...???
Atsiprasau,lepune,tavo ligos istorijos nezinau...Niekam nieko nepatarinesiu,o tai galiu neteisingos informacijos pripliurpt... verysad.gif
Atsakyti