Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 2

Ritaa, matosi, kad tu labai jaudiniesi. Nuesu aš jau didelė žinovė, aš šiek tiek žinau tik apie save. Na ką mes tau galim pasakyti konkretaus. Juk galim tik nuspėti kas bus toliau. Gal pagerk kokių raminančių, kad lengviau būtų laukti, užsiimk kuo nors, kad mintys nebūtų liūdnos. Kaip bus taip bus. Geriau pasidomėk kokius vitaminus, kokias žoleles galėtum pavartot, kad sustiprintum organizmą, nes ką gali žinot, gal viskas bus visai ne taip blogai. Būna ir taip, kad net gydytojai tikisi blogo, bet viskas būna atvirkščiai.
Žodžiu turi save nuteikti, kad ir kaip bebūtų tu kovosi ir nugalėsi.
Atsakyti
QUOTE(Ritaa @ 2005 06 01, 17:25)
O kaip gydoma ta "carcinoma in situ"????
  Konizacija?
Gimdos salinimas?
Chemoterapija?
  Spinduline terapija?
Kas tiksliai zinote????

Suprantu Rita, kad tu pasimetusi, bet nesiblaškyk. parašysiu ką tie terminai reiškia, bet tik tuos, kuriuos žinau:

chemoterapija- lašelinės statymas su vaistų bonkutem. kiek valandų truks, kiek buteliukų- viskas yra parenkama pagal ligos gydymo schemas, tai praneš tavo gydytoja.
spindulinė terapija, kitaip švitinimas- tai radiologinis gydymo būdas, kai nukreipia nematomus akimi spindulius i nustatytą gydytojų vietą, kurie naikina lasteles tam tikram laikui. poveikis spindulių išlieka apie 3mėnesiu (man taip sakė gydytoja, bet dar visko neišsiaiškinau, nes nepatyriau)
Atsakyti
Kažkaip prisimenu save prieš operaciją, jaudinausi labai, verkiau, bet net minčių neturėjau tokių, kad man reikės chemijis, arba spindulinės terapijos. Nežinai kodėl aš apie tai negalvojau, juk tyrimai tai nebuvo geri.
Gal aš pasamonėje neprisileidau tokių minčių. Viską palikau sutvarkyti likimui.
Atsakyti
RITAA,
Atsiprašau, neatismenu,ar tavo tokia liga,bet aš visiškai atsitiktinai kitoj temoj radau vieną mamą,kuri turėjo gimdos kaklelio"In citu"-Babaushe-nickas.Gal tu jai parašyk į až,paklausk, gal ji galės tau ką daugiau paaiškint 4u.gif
Atsakyti
sveiki, nori dziugia naujiena pasidalinti-mama 3 stadijos gimdos kaklelio vezi turi- jauciasi geriau nei puikiai, aciu Dievuli, kad ji atsistojo ant koju ir atsirado zolininkas kuris ja pastate.Tyrimai vis gereja, mama svyteti pradejo, o as greit isteku su ramia sazine, kad mama dalyvaus vestuvese. Aciu jums merginos, kad esate, prasau jusu tikekites ir bukite optimistes, kaip buvau as, niekada nenuleiskite ranku. Mamos as niekam neatiduosiu, ji man reikalinga-ji turtas mano
Pa pa pa
Atsakyti
As naujoke siame forume-tai viska kas susije su mano gyvenimu-traukiu i "favoritus"..Nors sito gyvenimo tarpsnio favoritiniu nepavadinciau...
Pries 2,5m. ir man diagnozavo kruties vezi(2-a st)..Bet,kaip kazkuri raset-visa padejo istverti tikejimas (mano atveju Dievu) ir jumoras...
Papasakosiu savo topini juokeli...Turejau labai storus plaukus..kai jie po chemijos eme slinkt-sese labai pergyveno ir gailejo.jos plaukai gan silpni ir linke slinkt nuo gimimo..Ji mane guosdama pestelejo uz savo kuodo-ir liko saujoj kokie 10 plauku-sako ,ziurek ir man slenka..Man toks juokas paeme-as vis tiek laimesiu ir pestelejau uz savo kuodo...Saujoj liko visi kiek uzgriebiau.... tada zvengem uz pilvu susieme abi!!!
Catina,linkiu sekmes...Man pykinima "nuimdavo" kas kart vis kitas patiekalas-tiesiog eidavau i parduotuve ir medziodavau po lentynas.Skrandis pats pasakydavo ka priims.Ypac padedavo parduotuvine kepta vista!!! Mama namuose iskepe-netiko..Cha-cha!! Vartodavau vaistus-jie padedavo,bet pavadinimo nepamenu...
Atsakyti
As pirma karta siame skyrelyje, nors pati ir nesergu siandien jokia onkologine liga.Bet tikrai visus užjauciu ir linkiu stiprybes, nenuleisti ranku, kreiptis i Dieva.Mano patirtis tokia, kad mano dukrytei (3,5 metu) buvo diagnozuotas smegenu kamieno auglys, nors ir nepiktybinis. Gydytojai nieko negalejo padeti. Mes sirgome 0,5 metu, bet as iki paskutines dienos tikejau, kad ji pasveiks. Mes skridome i Novosibirska. Deja, 2005 m. gegužes 21 d. ji mire. NIEKADA NEPRARASKITE VILTIES IR TIKEJIMO. RAMYBES VISIEMS.
Atsakyti
Labai užjaučiu Viltį dėl dukrytės mirties. Stiprybės Jums. Aš nuo mažens kažkaip tikiu, kad mus palikę vaikai virsta angeliukais ir padeda žemėje likusiems artimiems žmonėms, kol vėl negimsta mažu kūdikėliu (gal ne tavo, o kažkieno kito).

Vedami nuojautos, nėjome konsultuotis su ruo Rusijos žymiu profesoriumiu. Ne iš vieno girdžiu, kad pinigus jis lupa didelius, o vat gydymas tai jo nelabai aiškus.

Kreipėmės į žolininkę. Todėl dar noriu rasytės paklaust ar ji žoles vartojo ir kokias? Žolininkė sakė, kad vaistinėj yra kažkoks žolelių mišinys gerinantis kepenų darbą, tai po chemijos padeda, ar gėrėte, ar padėjo?
Atsakyti
oi Viltyte... laikykis.. tikėk dievu, kad ją pasiėmė į angeliukų būrį.. tikrai užjaučiu, motinos skausmas didžiausias pasauly...
unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
o aš turiu džiugių naujienų... vakar buvo paskutinis mano lašinimasis tongue.gif tikiuosi gyvenime daugiau to nepatirsiu.. dar padarė man daug visokių kraujo tyrimų: kepenų funkcija, inkstų funkcija geros.. visi tie reaktyviniai baltymai geri, nu žodžiu- esu labai sveikas žmogus.. tik pykina antrą dieną cry.gif bet tikiu kad praeis.. tai va, tokios tokelės.. dabar liko tik konsiliumas daktarų.. mano ligos pėdsakų neliko jau po trijų kursų, tai ketvirtas turbūt tik užtikrino thumbup.gif liko tik švitinimas, perduos mane radiologų globon dabar g.gif va tiap ir gyvenu.. tikiuosi kad šis skausmo skyrelis po truputį išnyks ir niekas nebesirgs verysad.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepune: 07 birželio 2005 - 15:26
ir dar norėjau pridurti: ryt poryt, šiom dienom per LTV rodys "prašau žodžio", čia liečia hematologinius ligonius.. visas leukemijas, limfomas ir kt... mačiau anonsą, kalbėjo Babilaitė-Sitas..ji irgi yra sirgusi onko liga, tik nežinojau kad hematologine.. tai va, ji nuo draugijos kraujas... reikia nueit į jų puslapuką, gal kokių naujienų bus g.gif
Atsakyti
Sveikinu,lepune,uzbaigus si etapa...ir as labai dziaugiaus,kad pagaliau viskas...Pykinimas praeis ir tiiuos,niekad nebeteks viso to pergyvent..To linkiu tau ir visosm kitoms..
Atsakyti