QUOTE(pa_radize @ 2005 05 27, 09:34)
sveikutės.perskaičiau viską viską.ir žaviuos jūsų stiprybe visoms daug daug sveikatos-tikiu,kad pasieksit gerų rezultatų ir galėsit gyvent pilnavertį gyvenimą
o dabar šioks toks klausimėlis.mano anytai 45m,jau gal 10 metų gimdoj yra kažkoks augliukas.tiesą pasakius,žinau gana mažai,nes ji visai pablūdus,visko bijo be proto,ir itin perdeda.jei paklausčiau,tai iš jos atsakymo būtų galima suprast,kad jau abiem kojom karste bet vis tiek-vis važinėja pas gydytoją,tikrinas.darė kažkokius tyrimus,tipo,nepiktybinis (kaip ji sakė).bet man įdomu-koks jis bebūtų,kodėl neišpjauna?prirašė visokių vaistų,vitaminų,per kartą vaistinėj paliko apie 300lt nuolat gausiai kraujuoja,buvo net taip,kad traukuliai prasidėjo (bet čia neaišku,nuo ko-nuo ligos ar nuo nervų).tai va,gal reiktų jai pasitikrint dar pas ką?nes ji visus tuos metus lankos pas tą patį ir šventai juo tiki.kiek aš jai apie tai sakiau,laiko mane visai durna-tik ji viena žino.tai vat,norėčiau išgirst jūsų nuomonę-ką geriau daryt-laukt ar pasitikrint pas kitą ir gal operuotis?
o dabar šioks toks klausimėlis.mano anytai 45m,jau gal 10 metų gimdoj yra kažkoks augliukas.tiesą pasakius,žinau gana mažai,nes ji visai pablūdus,visko bijo be proto,ir itin perdeda.jei paklausčiau,tai iš jos atsakymo būtų galima suprast,kad jau abiem kojom karste bet vis tiek-vis važinėja pas gydytoją,tikrinas.darė kažkokius tyrimus,tipo,nepiktybinis (kaip ji sakė).bet man įdomu-koks jis bebūtų,kodėl neišpjauna?prirašė visokių vaistų,vitaminų,per kartą vaistinėj paliko apie 300lt nuolat gausiai kraujuoja,buvo net taip,kad traukuliai prasidėjo (bet čia neaišku,nuo ko-nuo ligos ar nuo nervų).tai va,gal reiktų jai pasitikrint dar pas ką?nes ji visus tuos metus lankos pas tą patį ir šventai juo tiki.kiek aš jai apie tai sakiau,laiko mane visai durna-tik ji viena žino.tai vat,norėčiau išgirst jūsų nuomonę-ką geriau daryt-laukt ar pasitikrint pas kitą ir gal operuotis?
Pa radize, ziurint, kas ten per augliukas. As pvz. jau ketvirti metai su mioma vaikstau ir neoperuoja man jos niekas. Jau net priezasciu buvau prisigilvojusi, kad periodas nereguliarus, kad kraujuoju gausiai ir t.t. (Net perdejau smarkiai savo nusiskundimus bepasakodama). Bet nepjauna ir viskas. Sako operuotu tik tada, jei nusiskundimai labai rimti - pastovus skausmai, kraujavimas ypatingai gausus, mioma labai sparciai auga ir uzspaudzia kitus organus ir t.t. O jei netrukdo, tai tegu buna sau. Supiktybeja miomos labai labai retai, o prasidejus klimakteriniam periodui, kai ostrogeno gamyba labai sumazeja, tai jos daznai ir savaime isnyksta.
Tai gal ir Tavo anytai kazkas panasaus. Jei augliukas nepiktybinis ir jau 10 metu be pakitimu, tai turbut ten tikrai nieko baisaus. Gal anytai tikrai su nervais daugiau problemu, negu su tuo augliu...