Įkraunama...
Įkraunama...

Kieto kuro katilas

HELP!!!!! doh.gif

Reikalingas geras santehnikas pajungti kateline.
Pasidalinkit kontaktais, pls rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 10 05, 20:02)
HELP!!!!!  doh.gif

Reikalingas geras santehnikas pajungti kateline.
Pasidalinkit kontaktais, pls  rolleyes.gif

pas mane padarė gerai katilinę ir nebrangiai. Parašyti į privatą? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2009 10 05, 22:43)
pas mane padarė gerai katilinę ir nebrangiai. Parašyti į privatą?  mirksiukas.gif

Mums dabar siulo uz darba 1800lt ir dar visokiausiu detaliu ant 3500lt priskaiciavo. TAi bandau alternativa ziureti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 10 06, 07:37)
Mums dabar siulo uz darba 1800lt ir dar visokiausiu detaliu ant 3500lt priskaiciavo. TAi bandau alternativa ziureti. g.gif

Parasiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 10 06, 06:37)

Taipogi parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

man taip pat iskilo klausimas apie santechnikus, kurie visa katiline padarytu. Ogi situacija tokia, kad visi verkia kaip neturi darbo ir t.t., bet kai reikia kokia samata padaryti tai nei vienas nesiskubina. Jau atsibodo juos visus kviestis i nama, nes rezultato visai jokio verysad.gif Situacija tokia, kad mums reikia santechniku, kurie padarytu kanalizacija, vandentieki, sildomas grindis (radiatoriu niekur nebus) ir katiline su pajungimais. Katila pasirinkom viadrusa, gal kas galit pasidalinti kontaktais tikrai gerais ir ne brangininkais darbuotojais, nes jau esu visiskoje nevilty verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 10 06, 15:53)
Sveiki  4u.gif

man taip pat iskilo klausimas apie santechnikus, kurie visa katiline padarytu. Ogi situacija tokia, kad visi verkia kaip neturi darbo ir t.t., bet kai reikia kokia samata padaryti tai nei vienas nesiskubina. Jau atsibodo juos visus kviestis i nama, nes rezultato visai jokio  verysad.gif  Situacija tokia, kad mums reikia santechniku, kurie padarytu kanalizacija, vandentieki, sildomas grindis (radiatoriu niekur nebus) ir katiline su pajungimais. Katila pasirinkom viadrusa, gal kas galit pasidalinti kontaktais tikrai gerais ir ne brangininkais darbuotojais, nes jau esu visiskoje nevilty  verysad.gif

Jus miesta parasykit, buvo vieni kurie nebrangininkai buvo (kas liecia pvz grindinini sildyma)
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 10 06, 15:00)
Jus miesta parasykit, buvo vieni kurie nebrangininkai buvo (kas liecia pvz grindinini sildyma)

jo, ot tundra doh.gif biggrin.gif , Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 10 06, 16:03)
jo, ot tundra  doh.gif  biggrin.gif , Vilnius  4u.gif

Ok, tuomet ryt "atkasiu" kontaktus ir pasidalinsiu, laikai sunkus -reikia padet ir kitiems smile.gif
Atsakyti
busiu labai dekinga 4u.gif o jie viska daro ?
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 10 06, 16:35)
busiu labai dekinga  4u.gif o jie viska daro ?

Na jei kloja grindini, radiatoriams isvedzioja, manau ir katila sugebes pajungti smile.gif
Ir samata paskaiciuos
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 10 06, 06:37)

Ypac stenkites sutaupyti ant medziagu blush2.gif bet nepersistenkite doh.gif
Cia perkeltine prasme. lotuliukas.gif

Medziagos tai liks, taciau jos bus bevertes jei darbas bus atliktas nekokybiskai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 06 spalio 2009 - 18:39