QUOTE(-Rasa-Puppies @ 2009 10 04, 17:06)
Ačiū,tikrai nuoroda labai pravers,teks važiuoti ir pirkti. Kadangi šiandien dingus elektrai teko smeliuku gesinti
O kas liečia Atmos kūrenimą šlapiom malkom,manau tikrai ne. Jam tik sausos,juk rašo prie jo techninių duomenų. Man pirmi metai bus su juo,tai paskui bus aišku kas yra kas. Dabar tai tik vandenį šildė,na labai buvo gerai. Tik man nepatinka vienas dalykas,sumontavo aušintuvą,na gerai,bet juk tai šilumos nuostolis. Jis ikaista iki virš 80 ir pradeda jį vėsinti. Nežinau,gal tada geriau akumuliacinę statyyti didelę? Dar kas nepatinka Atmose-pamėto dūmo į vidų,nedažnai bet meta.
Jei lyginame lyginkime technines arba faktines PACIO katilo savybes, bet santechniku nekokybiska ideigima ir bloga mazga ar dar ka (tokie reikalai, kai katilo "servalavimaisis", kodencatai, blogas fukcionavimas ir pan tikari nera zinomo katilu gamintojo kokybes klausimas). Gali buti kad ir tas dumo ismetimas irgi del kazkokiu kitu dalygu yra - kamino trauka, alkunes ir pan. BET gali buti kat taip ir turi buti, juk tai kieto kuro katilas.
Papildyta:
QUOTE(Paliukas @ 2009 10 04, 16:30)
Statykit ups'a, va sitie prekiauja
http://www.asuva.lt/
P.S. Zojux, pratesim diskusija truputi veliau Irleh vs. Atmos (kai "pamesinesiu" Atmos pagal instrukcija)
Tokia cia ir diskusija. As tai dar kolkas tik teoriskai sneku, tai ka raso internete tai ir palyginu
dar gal ka esu girdejes ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(umnicka @ 2009 10 05, 12:23)
Gal kas turite peciu ECONOTERM? Aprasymai per daug geri, kazkaip nesitiki kad tiesa.
Cia reklama ar koks palyginimas? Jei palyginimas tai netikes, nejaugi ir mums reikes iskoti ir skaityti kazkokio (as pirma karta toki girdziu
) katilo aprasymus?