Įkraunama...
Įkraunama...

Kieto kuro katilas

Atrodo visai nebloga suradau smile.gif Buderus Logano G-211 32D. Katilo vidus pilkojo ketaus.Gal kas turite,pasidalinkite savo patirtim ji naudojant.
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti,gal kas kurianates JUNKER kieto kuro katilu?man ji labai siulo mano santechnikai,bet nerandu nei kainu,ir nieko apie ji nezinau.radau tik Junker-dujini.aciu
Atsakyti
QUOTE(igtor @ 2009 03 25, 11:50)
sveiki, norejau paklausti,gal kas kurianates JUNKER kieto kuro katilu?man ji labai siulo mano santechnikai,bet nerandu nei kainu,ir nieko apie ji nezinau.radau tik Junker-dujini.aciu

Ar tik nebus Buderus Funke Econo .Jei toks tai 9,084zlotu.Tipo gali buti su tiektuu ir be.
Atsakyti
aciu,kai ka supratau smile.gif ko gero as pasiliksiu prie stropuvos,na kazkodel tai man prie jos linksta sirdis g.gif arba prie viadrus,kokia Jusu nuomone?gal ka patarsit blush2.gif esu visiskai zalia sitame reikale blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo igtor: 26 kovo 2009 - 18:24
na as visad norejau spyzinio kieto kuro katilo ir buvau nuziurejusi viadrusa, nu bet va santechnikai siulo tipo irgi spyzinuka bet vokiska buderus,sa g.gif dabar ir kaina jo kritusi 32w=4100lt, tai net nezinau kury is ju rinktis, galkas turit viena ar kita?
Atsakyti
o as jau ziema turedamas laika, nors ir namas dar nesurestas, tebeesu apsisprendes pirkti Atmos. man jis optimaliausias atrodo pgal daugeli savybiu kuriu +ir- vertinau
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 03 26, 21:35)
o as jau ziema turedamas laika, nors ir namas dar nesurestas, tebeesu apsisprendes pirkti Atmos. man jis optimaliausias atrodo pgal daugeli savybiu kuriu +ir- vertinau

ir mano sirdis prie jo linksta:) nors namas dar tik renciamas, tai gal dar nuomone ir pasikeis...
Atsakyti
kas galėtų parekomeduoti kokios firmos akumuliacinę talpą pirkti? Ką manote apie Reflex, Atrama, Dražice?
Atsakyti
labai reikia nebrangaus kieto kuro katiliuko, vienam kambariui apšildyti. Kur siūlytumėt ieškoti, gali būti devėtas.
Atsakyti
o kaip Drazice firmos boileriai??lenkiska preke visdelto g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 15, 21:48)
o kaip Drazice firmos boileriai??lenkiska preke visdelto g.gif

Drazice laikomi gerais
Papildyta:
QUOTE(julyte-pupyte @ 2009 05 15, 16:16)
labai reikia nebrangaus kieto kuro katiliuko, vienam kambariui apšildyti. Kur siūlytumėt ieškoti, gali būti devėtas.

Siulau kreiptis i moki vezi, siandien maciau uz 700-800lt berods, arba galite statyti zidinio kapsule (jei tam paciam kambaryje stoves katilas) ir grazu ir naudinga smile.gif
Atsakyti
[quote=Paliukas,2009 05 16, 08:23]
Drazice laikomi gerais
[b]Papildyta:
paliuk,o 100 l boilerio pakanka??ar rinktis didesni?
Atsakyti