Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Niu aš jau įpratau dar mokyklos laikais žadintuvą užsistatyt pusei valandos anksčiau nei kad reikia keltis lotuliukas.gif Mat taip išlošiu laiko ax.gif 10 min dar pasnaudžiu, 5 min kol iš lovos galiausiai išsiridenu, o 15 min mano laikas neskubėjimui( wc, dušas, ,,špaklius'', ,,ševeliūra'' lotuliukas.gif ir t.t.)
Atsakyti
šūds ir vėl keltis lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif visai mintys nešaudo į galvą. Atsikeliu ir einu gerti kavos. o po to pabunda mano mintys. biggrin.gif
Atsakyti
hmmm... ir vėėėėllllllllll unsure.gif
Atsakyti
"nu kodėl jis taip garsiai skambaaaaaaa"

jeigu kaip kitos sako, nusistatau pusvalandžiu anksčiau, tai jam skambant žinau, kad dar kaip minimum yra pusvalandis pamiegot, po to pusvalandžio žinau, kad geriau likt be pusryčių, bet išsimiegot, tada dar žinau, kad galiu dešimt makiažo minučių paaukot miegeliui (dažymuisi skirta mašina), bet jau kai suprantu, kad liko 20minučių iki kai turiu išeit, tai tada mintyse nuskamba rusiškas keiksmažodis, kad likau be pusryčių, makiažo ir neišsimiegojus.
Atsakyti
Iš prigimties esu vyturys, tad jei iš vakaro pavyksta ankščiau užmigti tai ryte jau 6val. aš žvali bigsmile.gif Keliuosi, prausiuos, geriu arbatą. Vėliau gaminu pusryčius ir keliu šeimyną. Jokios skubos, jokio streso tongue.gif
Atsakyti
Aš tai labai giliai miegu tai amžinai susapnuoju kad man kažkas skambina, o pabudus suprantu kad čia žadintuvas doh.gif arba nesuprantu kas čia groja, kol MB nepradeda burbėt "isjunk žadintuvą" rolleyes.gif
Atsakyti
Kartais būna: sučirškia, išjungiu ir toliau miegu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
B**t n****i ir vėėėl doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Kvailas klausimas!
Atsakyti
Kodėl kaip tik dabar??? doh.gif
Atsakyti
Ir vel doh.gif
Atsakyti