Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

pirma mintis: reik keist darba,kur darbo valandos nuo kokiu 10 lotuliukas.gif
paskui kita mintis: gal neit siandien bigsmile.gif
veliau minciu nebelieka,nes uznustu dar 10 minuciu biggrin.gif

rytai man kosmaras..esu peleda.. doh.gif darbe iki 12 kokios sedziu ir miegu..atsibundu kai einu namo jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HubbaBubba @ 2008 03 03, 19:08)
Ech  ax.gif  ir vėl tas žadintuvas rytais keliantis iš saldau miegučio... kartais taip ir norisi mes į sieną. O pati kiekvieną rytą pagalvoju: "Bliaaaaaaaaaaaaaambaaaaa vėėėėėėėėėėėėl keeeeeeeeeeeltis"  lotuliukas.gif

as visad kai suskamba padarau kad vel skambetu po 10 minuciu ir snaudziu,o kai vel suskamba galvoju gal tiesiog ji isjungti ir miegoti..bet kai isjungiu ,nusisuku jau nebeuzmiegu ir tenka keltis i darba-ir taip vos ne kas ryta doh.gif
Atsakyti
aš kažkaip pabundu anksčiau nei nuskamba žadintuvas smile.gif bet jei tenka jį išgirsti, tada pirma mintis būna: o nea.. negali būti.. jau? biggrin.gif
Atsakyti
Pirma mintis "Negaliu, neištversiu, jei teks keltis taaip anksti" blush2.gif
Tada pradedu save įtikinėti, kad atsikelus 15min. vėliau ir taip laiko bus pakankamai.
Atidedu žadintuvą. doh.gif
Atsibudus antra kartą įtikinu save, kad jau PRIVALAU keltis, kitaip pavėluosiu.

O po kokių 10min., jau išsibudinus, pykstu ant savęs, kam neatsikėliau laiku. doh.gif

O savaitgaliais pirmiausia bandau prisiminti ką sapnavau. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasiklydusi: 18 kovo 2008 - 16:09
pas man zadintuvas (as ju net tris nusistatau)skamba apie puse valandos kol issikrapstau. vis snausti ir snausti blush2.gif
o kai tik suskamba tai pagalvoju "s.... ir vel keltis, nu bet dar 5 minutes" ir tada greit suskaiciuoju ka turiu padaryt ir ar spesiu ax.gif
Atsakyti
as tai pagalvoju "o ne jau keltis reikia.. "atidedu zadintuva 10 min ir toliau parpiu biggrin.gif
Atsakyti
jei zadintuvas skamba darbo diena, tai pirma mintis buna,kad tik greiciau siandien grizciau namo ir tiesiu taikymu lekciau i lova:D (nors grizus to taip ir nepadarau, nes buna kalnas darbu) tada atidedu skambejima 10min, bet po minutes jau keliuosi, nes sazine prabyla biggrin.gif
o jei jis skamba savaitgali, tai apsimetu, kad negirdziu biggrin.gif kai atsibosta ikyriai skambantis signalas isjungiu ir toliau bandau testi sapnus biggrin.gif
Atsakyti
poto kyla mintis kad reikia pasidaryt laisvadieni:) bet ja atmetu.. dazniausiai:)
Atsakyti
Dažniau aš prabundu pirmiau, nei suskamba žadintuvas. tongue.gif Tada tik laukiu jo skambėjimo ir keliuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai suskamba žadintuvas pirma mintis: Ooo, ne, kaip noriu miego, gal eit į sekančią pamoką?
Bet dažniausiai einu ir prižadu kad grįžus eisiu miegot, bet neįvykdau vis... biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kai nuskamba, pagalvoju: dar bent 5 minutes... wacko.gif
perstatau žadintuvą ir dar pasapnuoju tas 5 minutes happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 18, 12:01)
pirma mintis: reik keist darba,kur darbo valandos nuo kokiu 10  lotuliukas.gif
paskui kita mintis: gal neit siandien bigsmile.gif
veliau minciu nebelieka,nes uznustu dar 10 minuciu biggrin.gif

rytai man kosmaras..esu peleda.. doh.gif darbe iki 12 kokios sedziu ir miegu..atsibundu kai einu namo jau lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Galiu vakare sėdėt belen kiek, bet rytai kžkox didelio masto košmaras doh.gif
O pirma mintis būna "gerai, dabar dar 5 minutes atidedam...", po 5 min dar 5 min atidedam.... ir taip toliau, kokį pusvalandį tongue.gif
Atsakyti