Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Pirmi žodžiai: kaip tiiiiingiu blink.gif
Ir iškart perverčiu mintyse dienotvarkę, gal pavyks rasti priežasčių toliau pratęsti miegą mirksiukas.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
schmoll.gif dabar jau ilgas laikas man neskamba zadintuvas, nes esu isejusi ilgooooooom motinystes 2.gif atostogom, bet anksciau, kai tekdavo keltis i darba doh.gif koks siabas, dazniausiai jau penktadieni as savo telefona tiesiogin zodzio prasme mesdavau kur tik papuldavo, unsure.gif tad teko kelis telefonus per metus pakeisti, ne del to kad norejau, o del to kad jau reikejo doh.gif
Atsakyti
Pirma mintis - "noriu miego" biggrin.gif net jei nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
pirma mintis: gal neisiu sian i pirma paskaita bigsmile.gif
Atsakyti
Nujaučiu, kad ryte bus: baikit tyčiotis doh.gif Pats laikas į lovą eit ... lotuliukas.gif
Atsakyti
pirma mintis buna ''Jau????'',o po to ''dar penkias minutes''
Atsakyti
QUOTE(*Blonde* @ 2008 03 15, 13:05)
pirma mintis buna ''Jau????'',o po to ''dar penkias minutes''

Keltis rytais bus daug lengviau, jei ant žadintuvo pasidėsite pelėkautus.
Sveikas miegas trumpina darbo diena. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš jo net negirdžiu doh.gif biggrin.gif Pabundu pagal kitokį žadintuvą - baigusį praustis vyrą ax.gif O tada jau stengiuosi keltis be jokių apmąstymų, nes ir taip sunku blush2.gif
Atsakyti
zadintuva nustatau telefone ax.gif o jame irasiau raaaaamia melodija....isp pradziu tylu....po to garseja rolleyes.gif bet vistiek EEERZINAAAAA doh.gif
Atsakyti
Mintyse pasakau, kad jau tuoj vakaras ir jau tuoj vėl būsiu lovoje. Ale pildosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vakare atsigulus dažnai pagalvopju, kkad taip neseniai kėliaus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
dabar man jau nebereikai zadintuvo, vaikiukas kaip laikrodukas lotuliukas.gif
bet kai dirbau, tai pirma mintis budavo : "nu dar bisky pamiegosiu" ir taip kas 5 min, nes telefa nustatydavau ant snaudimo, bet po to jau begte i darba doh.gif doh.gif
Atsakyti
kai suskamba pagalvoju jau kelsiuos, bet dar pamiegu 15min. biggrin.gif
Atsakyti