Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

QUOTE(Fiorella @ 2010 09 29, 23:02)
Žadintuvas nustatytas 40min iki kėlimosi ir skamba kas 10min... Spėkit ką galvoju iki atsikėlimo... dar 10 min ir keliuos, tikrai kelsiuos hihihi.gif

Aš taip pat... tik kelia mane vyras, nes niekada negirdžsiu žadintuvo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuskambėjus žadintuvui iš kart keliuosi tongue.gif Iš kart..neleidžiu sau ilgai delsti lotuliukas.gif
Atsakyti
pirma mintis? oooo neeeee....dar 5 min prašau prašau prašau ....
Atsakyti
Pamenu buvo laikas jaunystėje, kai žadintuvą nusistatydavau 1 val anksčiau, tai nuskambėjus labai džiaugdavausi, kad miegučio liko dar net visa valanda lotuliukas.gif Kažkoks briedas doh.gif Na dabar visgi žadintuvas turi skambėti kokius 3 kartus kas 5 min. kol išlipu
Atsakyti
buna ziauru.. tada pagalvoju : nu kodel tu turejai jau suskambet biggrin.gif
Atsakyti
Mano žadintuvas taip pats nustatytas 20 min anksčiau ir skamba kas 5 minutės, kol aš pakeliu galvą... Ech... kaip man ryte sunku galvą pakelt. doh.gif
Atsakyti
mintyse.... ,,.... o ne... jau???''
Atsakyti
Seniau isgirdus zadintuva raukydavausi tongue.gif , o db zadintuvo nebereikia yra mazasis kuris mane pakelia,tik db keliuosi ir zinau jog nereiks eit i darba kur jauciausi kaip katorgoj.
Atsakyti
As pagalvoju, ar daug dar dienu liko iki savaitgalio ir, ar is vakaro susiruosiau rubus i darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(electra @ 2010 11 06, 18:21)
pirma mintis? oooo neeeee....dar 5 min prašau prašau prašau ....

lotuliukas.gif man irgi lygiai taip pat buna
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2010 11 05, 11:34)
nuskambėjus žadintuvui iš kart keliuosi  tongue.gif  Iš kart..neleidžiu sau ilgai delsti  lotuliukas.gif

Ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
nesakysiu, ką pagalvoju, kai nuskamba žadintuvas, nes nesinori keiktis viešai eteryje lotuliukas.gif
Atsakyti