Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

QUOTE(donata222 @ 2010 09 03, 19:13)
Aš žadintuvą nusistatau pusvalandžiu ankščiau ir po to vis spaudau atidėti  blush2.gif  nu sunku keltis, sunku  biggrin.gif

As irgi taip darydavau, kai dar mokinuke buvau blush2.gif

O dabar zadintuvas skamba vyrui, ne man, tai pirma mintis buna "prasau, sugalvok ilgiau pamiegoti" biggrin.gif
Atsakyti
aš galvojau tik aš tokia savęs kankintoja, kuri nusistato žadintuvą valanda anksčiau,, kai suskamba, tada nustatau, kad skambėtų po pusvalandžio, o likusi pusvalandį kas 10min. lotuliukas.gif Galiausiai gaunasi 10-20 min vėliau atsikelti, nei esu numačiusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 20 rugsėjo 2010 - 22:59
Anksciau visada atsikeldavau ir jokiu problemu, o dabar butinai turiu 10 minuciu dar pasnausti, pasivartyti ir tik tada keltis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 20, 23:58)
aš galvojau tik aš tokia savęs kankintoja, kuri nusistato žadintuvą valanda anksčiau,, kai suskamba, tada nustatau, kad skambėtų po pusvalandžio, o likusi pusvalandį kas 10min.  lotuliukas.gif  Galiausiai gaunasi 10-20 min vėliau atsikelti, nei esu numačiusi doh.gif

žodis į žodį mano situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums nereikia zadintuvu biggrin.gif musu abi dukros nuo gimimo,6.30 val.ir jaugyvos doh.gif
Atsakyti
Mano vaikino žadintuvas visada ankščiau už manąjį skamba, tai dažnai jam suskambus pagalvoju kas taip anksti ryte mano vaikinui skambina biggrin.gif
Atsakyti
turiu dar 30min tongue.gif po 30min.. -nu gerai savaitgalį aš pamiegosiu o dabar reikia keltis unsure.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
pirma mintis kiek dienu liko iki sestadienio biggrin.gif o sestadieni kaip tycia miego nenoriu biggrin.gif
Atsakyti

nustatau 5 min. anksčiau,kad galėčiau pasivartyt lovoje.Jei nusistatyčiau pusvalandžiu anksčiau ,užmikčiau vėl.O kai suskamba,pagalvoju jauuuuu kelt smile.gif nenoriu
Atsakyti
Beveik visada keliuosi iškart, pagalvoju kelintadienis, nes skamba ir savaitgaliais, kai nereikia. Apgraibom į tualetą, vonią ir kavos užsikaist. biggrin.gif
Atsakyti
as irgi nusistatau koki 10 min ankciau,tada 5 dar pamiegu,lieka dar 5 min tada snaudziu ir nusistatau zadintuva uz 2 min biggrin.gif kartais tos 2 min buna pacios paciausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 20, 23:58)
aš galvojau tik aš tokia savęs kankintoja, kuri nusistato žadintuvą valanda anksčiau,, kai suskamba, tada nustatau, kad skambėtų po pusvalandžio, o likusi pusvalandį kas 10min.  lotuliukas.gif  Galiausiai gaunasi 10-20 min vėliau atsikelti, nei esu numačiusi doh.gif

Man lygiai taip pat lotuliukas.gif nors niekur nereik, bet vis tiek sunku atsikelt.. taip ipratau ilgai miegot, kad nzn ka darysiu kai dirbsiu doh.gif
Atsakyti