Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Aš žadintuvo niekad negirdžiu - MB keliasi pirmas, prausias, turškias, kavą daro... Tada ateina, mane prikelia, ir įduoda kavą wub.gif Pirma mintis: kaip man gerai... rolleyes.gif Antra mintis: tiiiiiingiiu į daaaaaarbąąąąąąą..... Trečia mintis: vaje, jau 07.20...... doh.gif
Atsakyti
Nezinau nezinau...tik suskamba zadintuvas ir pirma mintis i galva ateina tam,kad noriu tusintis biggrin.gif
Atsakyti
Tik ne tai..
Atsakyti
Pati blogiausia dienos dalis - rytas. Suskamba žadintuvas, vyras jau būna išėjęs į darbą, o pati dažniausiai žadintuvą išjungiu ir, kai po to reikia skubėti.. doh.gif
Atsakyti
Dažniausiai būna: ne ne ne, dar bent kelias minutėles... smile.gif
Atsakyti
Aš užsistatau žadintuvą telefone ir pasirenku kokią gražią dainą, bet bėda, kad telefonas labai garsiai pradeda skambėt, taigi jei neišjungčiau visas miestas pabustų lotuliukas.gif Tai pirma mintis pabudus, kad tik greičiau išjungt tą staugimą biggrin.gif
Atsakyti
Pirma mintis - kuo greičiau išjungti, kad nepažadinti vaikų, kuriems dar per anksti keltis biggrin.gif
Atsakyti
Zadintuvas - mano draugas. Ne jis mane zadina, o as ji... smile.gif
Atsakyti
Pirma mintis: O siaube, vel i mokykla...
Antra mintis: Dar atidesiu penkiom minutem...
Trecia mintis: Siaube, reik keltis, nes paveluosiu!
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kai suskamba vyro zadintuvas:mintis:"o Dieve, jam vel i darba biggrin.gif " tada apsisuku ant kito sono ir saldziai uzmiegu lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
pirma mintis buna dar 5 minutes ir tos penkios minutes nusitesia iki kokia pusvalandzio, o tada jau suktis tenka greitai.. bet nieko nepadarysi kai miegutis man buna toks saldus ... wub.gif
Atsakyti
padarau "sleep"- atsideda dar penkiom minutėm.. ir taip vos ne valandą laiko, o tada jau būna rytinis sprintas biggrin.gif
Atsakyti