Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Pirma mintis buna, kad greiciau ji isjungciau kol neisismarkavo smile.gif bedu su atsikelimu man nera, jei reikia tam tikra valanda keltis, tai tik nuskambejus zadintuvui iskart soku is lovos, negulineju, nenujungineju dar 5 minutems, o iskart keliuosi, einu i vonia ir visi miegai issilaksto mirksiukas.gif vieninteliu atveju uzsilaikau minutei kitai po zadintuvo, jei kazka sapnavau pries pat atsikeliant, ir noriu tai prisimint smile.gif
Atsakyti
pirma mitis ir vėl keltis ir eiti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip sapne tiesiu ranką į žadintuvą, kad greičiau užmigčiau vėl smile.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei tai galima pavadinti mintimi: "Neeeeeeeeeeeeeeeeeee! Gi ka tik uzmigau?!" biggrin.gif
Atsakyti
mano tai mintys buna mazdaug tokios: kas cia? kur as? is kur tas triuksmas?
Atsakyti
Dukra cia neseniai skundesi kad pabudo nuo mano zadintuvo ir garsaus man istrukusio bl... doh.gif zadintuva tai as pamenu,bet kad keikiausi...neee schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
"dar turiu mažiausiai 15minučių pasnausti ramia sąžine" lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirma mintis" Negali būt,kogero blogai nustačiau" ir miegu toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
matyt, kad išprotėjau, nes žadintuvo neturiu.
Atsakyti
Mano mintyse iskart 'o ne, tik ne tai' ir puolu statytis dar 15 min, kad galeciau pasnausti wink.gif
Atsakyti
as irgi puolu statytis dar kokias 15 min pasnaudimui biggrin.gif nors realiai pagalvojus, keik jau ten primiegosi per tas 15 min biggrin.gif
Atsakyti
Žadintuvas yra mano priešas numeris vienas smile.gif
Vis žadu įsigyti normalų žadinimo prietaisą, kuris neturėtų mygtuko "atidėti", nes kas rytą minkau jį ir minkau biggrin.gif
Atsakyti