Va va, man taip pat Visada galvoju, kad kai grįšiu pamiegosiu-kartais lovos nesikloju, dėl to, kad 1.grįžusi miegosiu, 2.Vis spaudau telefono mygalą atidėti, tai taip pareina kokios 20min Ir tada jau pirmyn išdegus akis O šiaip pagalvoju-o ne, greičiau vakaras ateitų ir atsigilčiau į lovytę O kai vakaras ateina, taip nebegalvoju Nu žodžiu, užburtas ratas pas man
Yra taip buve, nuo to laiko melodijos kaip zadintuvo nesistata
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 03 11, 15:27)
Visada galvoju, kad kai grįšiu pamiegosiu-kartais lovos nesikloju, dėl to, kad 1.grįžusi miegosiu, 2.Vis spaudau telefono mygalą atidėti, tai taip pareina kokios 20min Ir tada jau pirmyn išdegus akis O šiaip pagalvoju-o ne, greičiau vakaras ateitų ir atsigilčiau į lovytę O kai vakaras ateina, taip nebegalvoju Nu žodžiu, užburtas ratas pas man
Aš tai nuspaudžiu, apsisuku ant kito šono ir dar bandau pamiegoti, tada po 10min.jam užbliovus dar kartą nuspaudžiu, vėl snaudžiu... Kai trečia kartą suskamba, šoku iš lovos, bet ne nuo žadintuvo, o nuo vyro rėkimo ir aiškinimo, kad a) žadintuvą reikia nusistatyti tokią valandą kada keliesi, o ne velnias žino kada!; nuskambėjus žadintuvui reikia keltis, o ne zyzinti jį dar valandą laiko ir neleisti kitiems miegoti Ir taip kiekvieną pirmadienį- penktadienį
Aš tai vis atidėlioju, nu 2, nu dar 2 minutėm arba guliu, ir galvoju, šiandien tiek tiek atkentėt, tada grįšiu ir atgal na, dar dažna mintis: Jei vonia bus užimta, daugiau gyvenime nesikelsiu anksčiau, kad galvą išsiplaučiau..
as visada irgi anksciau uzsistatau zaidintuva, kokiai valandai anksciau...tada spaudineju kas desimt minuciu kol galu gale issiropsciu...o jei taip buna kad iskart atsikeliu, tai per ta valanda dar namus susitvarkau iki darbo, kad grizus nieko daryti nereiktu ir eiciau anksciau miegoti...bet niekada to nebuna, nes naktimis kankina nemiga, o is ryto tokie saldus sapnai uzplusta...ir butent tomis dienomis kai reikia eiti i darba, savaitgaliais akys buna stovi anskciau nei reikia
as visada irgi anksciau uzsistatau zaidintuva, kokiai valandai anksciau...tada spaudineju kas desimt minuciu kol galu gale issiropsciu...o jei taip buna kad iskart atsikeliu, tai per ta valanda dar namus susitvarkau iki darbo, kad grizus nieko daryti nereiktu ir eiciau anksciau miegoti...bet niekada to nebuna, nes naktimis kankina nemiga, o is ryto tokie saldus sapnai uzplusta...ir butent tomis dienomis kai reikia eiti i darba, savaitgaliais akys buna stovi anskciau nei reikia
Kai atostogos buna, tai negirdziu nieko, net vyro zadintuvo, miegodama pabuciuoju ji ir toliau sapnus sapnuoju. Kai baigiasi atostogos ir skamba mano zadintuvas, tuomet iskart soku is lovos. Neturiu tokio iprocio dar pasnausti