Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Kiekviena diena skirtingai ;]
Rytoj bus taip: " O ne,baiges mano katino dienos biggrin.gif "
O koki ketvirtadieni "Na,rytoj dar viena dienele ir jau sestadienis" thumbup.gif

O ar jums buna taip,kad nusistatai kokia daina ar melodija zadintuvo signalui ir pradedate tiesiog jos nekesti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 03 05, 20:41)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif arba kai grįšiu pamiegosiu lotuliukas.gif

Va va, man taip pat unsure.gif Visada galvoju, kad kai grįšiu pamiegosiu-kartais lovos nesikloju, dėl to, kad 1.grįžusi miegosiu, 2.Vis spaudau telefono mygalą atidėti, tai taip pareina kokios 20min lotuliukas.gif Ir tada jau pirmyn išdegus akis blush2.gif biggrin.gif O šiaip pagalvoju-o ne, greičiau vakaras ateitų ir atsigilčiau į lovytę wub.gif O kai vakaras ateina, taip nebegalvoju lotuliukas.gif Nu žodžiu, užburtas ratas pas man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 03 11, 14:59)
O ar jums buna taip,kad nusistatai kokia daina ar melodija zadintuvo signalui ir pradedate tiesiog jos nekesti?  doh.gif

Yra taip buve, nuo to laiko melodijos kaip zadintuvo nesistata hihihi.gif

QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 03 11, 15:27)
Visada galvoju, kad kai grįšiu pamiegosiu-kartais lovos nesikloju, dėl to, kad 1.grįžusi miegosiu, 2.Vis spaudau telefono mygalą atidėti, tai taip pareina kokios 20min lotuliukas.gif  Ir tada jau pirmyn išdegus akis blush2.gif  biggrin.gif O šiaip pagalvoju-o ne, greičiau vakaras ateitų ir atsigilčiau į lovytę wub.gif  O kai vakaras ateina, taip nebegalvoju lotuliukas.gif  Nu žodžiu, užburtas ratas pas man unsure.gif

Pas mane tas pats visad gaunas doh.gif Zodis i zodi rolleyes.gif
Atsakyti
"Po velnių ir vėėlll" blink.gif
Atsakyti
Aš tai nuspaudžiu, apsisuku ant kito šono ir dar bandau pamiegoti, tada po 10min.jam užbliovus dar kartą nuspaudžiu, vėl snaudžiu... Kai trečia kartą suskamba, šoku iš lovos, bet ne nuo žadintuvo, o nuo vyro rėkimo ir aiškinimo, kad a) žadintuvą reikia nusistatyti tokią valandą kada keliesi, o ne velnias žino kada!; cool.gif nuskambėjus žadintuvui reikia keltis, o ne zyzinti jį dar valandą laiko ir neleisti kitiems miegoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir taip kiekvieną pirmadienį- penktadienį doh.gif
Atsakyti
Aš tai vis atidėlioju, nu 2, nu dar 2 minutėm doh.gif arba guliu, ir galvoju, šiandien tiek tiek atkentėt, tada grįšiu ir atgal wub.gif biggrin.gif na, dar dažna mintis: Jei vonia bus užimta, daugiau gyvenime nesikelsiu anksčiau, kad galvą išsiplaučiau.. biggrin.gif
Atsakyti
mintys jokios, kazkaip automatiskai nueinu i mob zadintuva ir uzstatau po 10min ar daugiau (pagal galimybes).

Turiu iproti zadintuva uzsistatyti anskciau, kad paskui galeciau dar prisnusti... nekvaila? g.gif
Atsakyti
as visada irgi anksciau uzsistatau zaidintuva, kokiai valandai anksciau...tada spaudineju kas desimt minuciu kol galu gale issiropsciu...o jei taip buna kad iskart atsikeliu, tai per ta valanda dar namus susitvarkau iki darbo, kad grizus nieko daryti nereiktu ir eiciau anksciau miegoti...bet niekada to nebuna, nes naktimis kankina nemiga, o is ryto tokie saldus sapnai uzplusta...ir butent tomis dienomis kai reikia eiti i darba, savaitgaliais akys buna stovi anskciau nei reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nera kas @ 2008 03 12, 23:54)
Turiu iproti zadintuva uzsistatyti anskciau, kad paskui galeciau dar prisnusti... nekvaila?  g.gif

Tikrai nekvaila, as taip pat darau lotuliukas.gif

QUOTE(DKNight @ 2008 03 13, 00:02)
as visada irgi anksciau uzsistatau zaidintuva, kokiai valandai anksciau...tada spaudineju kas desimt minuciu kol galu gale issiropsciu...o jei taip buna kad iskart atsikeliu, tai per ta valanda dar namus susitvarkau iki darbo, kad grizus nieko daryti nereiktu ir eiciau anksciau miegoti...bet niekada to nebuna, nes naktimis kankina nemiga, o is ryto tokie saldus sapnai uzplusta...ir butent tomis dienomis kai reikia eiti i darba, savaitgaliais akys buna stovi anskciau nei reikia doh.gif

Man dar to niekad nepavyko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat megstu uzsistatyti siek tiek anksciau,kad galeciau pasivartyti lovoje. smile.gif
Atsakyti
kadangi dazniausiai vyro zadintuvas skamba,tai pirma mintis buna "greiciau isjunk" lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai atostogos buna, tai negirdziu nieko, net vyro zadintuvo, miegodama pabuciuoju ji ir toliau sapnus sapnuoju.
Kai baigiasi atostogos ir skamba mano zadintuvas, tuomet iskart soku is lovos. Neturiu tokio iprocio dar pasnausti smile.gif
Atsakyti