Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

"Na dar 5 minutes", paskui dar kelias ir dar..." biggrin.gif . O veliau lakstau po namus kaip be galvos biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pagalvojau, kad skamba ne man, o vyrui, ir sugebėjau išspirti jį iš lovos... Tik po to supratau, kad tai mano melodija lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, kaip gerai, dar 10 minučių saldžiai miegosiu iki kito jo skambučio. Ir apsiverčiu ant kito šono rolleyes.gif
Atsakyti
Kai suskamba zadintuvas... isjungiu ir pagalvoju: vyrui laikas keltis ir... miegu toliau mirksiukas.gif O ka?! As bedarbe, i darba neinu, vyrui pusrycius ir sumustinius i darba is vakaro paruosiu. O jis mikrobange moka naudotis, tai pasisildo pats smartass.gif
Atsakyti
Daznai , kai suskamba zadintuvas , pagalvoju , gal pamirsau is vakaro isjungti ir siandien sestadienis doh.gif . Bet tenka nusivilti ir ropstis is lovos.
Atsakyti
Kai suskamba žadintuvas... Pramerkiu akis ir pagalvoju: "Dieve, greičiau duok man šeštadienį" lotuliukas.gif
Atsakyti
Nekenčiu žadintuvų bash.gif bash.gif frusty.gif Kai suskamba labai susinervinu,nes atrodo tik ką užmigau blink.gif
Aš vėlai visada nueinu miegot,tai man košmaras anksti keltis.Bet tada nustatau kad suskambėtų po kokių 10min.ir toliau sapnuoju tas 10min.
O šeštadiednį taip geera pagalvot,šįryt neskambės joks tūpas žadintuvas tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(eiven @ 2008 03 04, 10:33)
"Ir vėl...Šiandien būtinai nueisiu miegot anksčiau"
Kasryt tas pats pažadas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif arba kai grįšiu pamiegosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 05, 16:10)
Oi, kaip gerai, dar 10 minučių saldžiai miegosiu iki kito jo skambučio. Ir apsiverčiu ant kito šono  rolleyes.gif

lotuliukas.gif as irgi taip, o po to eina dar 10min. ir dar kol issoku is lovos...specialiai anksciau nusistatau zadintuva, kad galeciau pasnuduriuot, nes nesugebu atsikelt po pirmo signalo schmoll.gif
Atsakyti
dar pasnausiu kelias minutes ir kelsiuos smile.gif -ir taip kiekviena ryta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
"Ka jau rytas? " blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2008 03 05, 17:02)
Kai suskamba žadintuvas... Pramerkiu akis ir pagalvoju: "Dieve, greičiau duok man šeštadienį" lotuliukas.gif

ir aš taip pat blush2.gif
Atsakyti
As tai zinodama savo sunkumus ryte uzsistatau valandai anksciau ta zadintuva, bet vistiek kelios paskutine minute doh.gif

Isgirdus pradedu galvoti "Reikia padaryti ta, ta ir ta...taciau sito ir sito nelabai butina daryti, galima atideti velesniam laikui" blush2.gif Po 10 min kai vel skamba, vel permetu ryto planus ir dar pora darbu numazinu lotuliukas.gif O po to kaip patranka paskutine minute is lovos, i kelnes, i voniai ir pro duris doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Madera @ 2008 03 03, 20:36)
(...) esu peleda, o ne vyturys

As ir ax.gif

QUOTE(Dios @ 2008 03 04, 08:26)
rusiškas keiksmažodis dry.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti