Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Ech ax.gif ir vėl tas žadintuvas rytais keliantis iš saldau miegučio... kartais taip ir norisi mes į sieną. O pati kiekvieną rytą pagalvoju: "Bliaaaaaaaaaaaaaambaaaaa vėėėėėėėėėėėėl keeeeeeeeeeeltis" lotuliukas.gif
Atsakyti
na kodel dabar, kai pats saldziausias miegas. na dar 10 min doh.gif doh.gif
Atsakyti
Juokas tas žadintuvas...gali nejungt ir nezyz...bet kai šuo kaldrą tampo ir sako myžt noriu...ir brangioji murkia,kur kava,sumuštiniai...o katinas nagus galanda ėst laukdamas...tada sapnuoji žadintuvą...ir dar 5...10...15 minučių po jo....
Atsakyti
daar 5 minuteeees, kurios kartais iki pusvalandžio užsitesia sleep.gif
Atsakyti
mano zadintuvas t.y. telefonas skamba puse val. ar daugiau, kol as islipu is lovytes, nes as vis "dar 5 min, dar 5 min... jau kelsiuos... smile.gif esu peleda, o ne vyturys
Atsakyti
as tai ivairiai wink.gif
kad kaip gera gulet ir gaila, kad reikia keltis, ar kad o kaip saunu kad issimiegojau, ar kad koks grazus rytas wub.gif ir pan...
Atsakyti
"tik ne tai..." ir iskart verciuosi is lovos, nes zinau, kad su pagulejimais nieko gero nebuna paskui hihihi.gif o buna, pabundi koki pusvalandi anksciau, ir taip snuduriuoji, tas miegas toks saldus buna, o minutes taip greit prabega doh.gif kas kazkiek laiko kaitalioju zadintuvo melodijas, nes pradedu taip neapkest... user posted image blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 kovo 2008 - 21:14
Esu peleda-zadintuvas mano didziausias priesas mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, kaip megstu, kai dar tik breksta, jei nubundu be zadintuvo, megstu iseit laukan, taip traukia sauletekis, bundancios gamtos garsai...Pacio zadintuvo nemyliu lotuliukas.gif
Atsakyti

labai smagu,kai galiu gyventi be jo,zadintuva kartais noriu paleisti ....i siena ax.gif
Atsakyti
rusiškas keiksmažodis dry.gif
Atsakyti
Ir vėl tas prakeiktas žadintuvas doh.gif Negaliu pakęsti žadintuvo garso unsure.gif
Atsakyti